Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΚεΦΙΑπ Φιλιατρών: Οργιώδες πάρτυ ετών με χρήματα τροφίμων…

Ερευνώνται ακόμα δύο υποθέσεις, με πολλές περιπτώσεις «υπεξαιρέσεως» χρημάτων φιλοξενουμένων

Τεραστίων διαστάσεων, σύμφωνα με ενδείξεις και τα πρώτα στοιχεία, ήταν το «πάρτυ» που είχε στηθεί στο ΚεΦΙΑπ (πρώην ΚΑΦΚΑ) Φιλιατρών με χρήματα ανήμπορων ατόμων που φιλοξενούνται σε αυτό. Τραπεζικοί λογαριασμοί με....

Η Ν.Δ. δεν έβγαλε τη χώρα από την κρίση! Να δοκιμάσουμε το ΣΥΡΙΖΑ;

Θεωρώ ότι η γενική κατάσταση της χώρας μας βρίσκεται σ’ ένα τέλμα. Η πολιτική που εφαρμόζετε δεν φαίνεται να οδηγεί σε κάποιο διέξοδο. Αντίθετα είναι μια πολιτική που περιστρέφεται μονομερώς γύρω από το Μνημόνιο και τους δανειστές. Η ανεργία εξακολουθεί να είναι ο εφιάλτης κάθε οικογένειας και η ανέχεια πλήττει όλο και περισσότερο το ήδη σκληρά δοκιμασμένο κοινωνικό σώμα.
Οι περίφημες προεκλογικές κορώνες της Ν.Δ. και του .....

ΛΑΟΣ Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Μεσσηνίας μέχρι σήμερα έχουν προταθεί και επιλεγεί για υποψήφιοι με το κόμμα στη Μεσσηνία οι:

«ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Με συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες, κατεβαίνει στις εκλογές το εκλογικό σχήμα της ΔΗΜΑΡ με το κόμμα «Πράσινοι- Αλληλεγγύη». Ορισμένα κενά πρόκειται να καλυφθούν μέχρι το βράδυ, όταν θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες στα Πρωτοδικεία της χώρας.

Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο επικεφαλής του κόμματος «Πράσινοι- Αλληλεγγύγη», Νίκος Χρυσόγελος, επίσης στη Β΄Αθηνών

Τα ονόματα που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το Ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Στην Α’ και στη Β’ Αθηνών κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται και πάλι ο Χρήστος Παππάς.

Τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

ΚΚΕ Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Τους υποψηφίους που θα κατέβουν στις εκλογές με το ΚΚΕ παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας την Πέμπτη, με υποψήφιο στη Β’ Αθήνας και στη Βοιωτία τον ίδιον και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κομμουνιστικού Κόμματος την Αλέκα Παπαρήγα. Επίσης, στο επικρατείας συμμετέχει και ο Πετρόπουλος Κώστας, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας περιλαμβάνει τα παρακάτω ονόματα:

ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ (Κίνημα Παπανδρέου) Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και στην Β’ Αθηνών, όπως προκύπτει από τα ψηφοδέλτια που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το κόμμα, στόχος των ψηφοδελτίων ήταν να αποτυπώσουν το πάντρεμα παλαιών και νέων στελεχών, και όχι να γίνουν «πασαρέλα» επωνύμων.

Τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο τυης Μεσσηνίας:

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Ιανουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα