Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΟΓΑ: « ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΓΙΑ 419. 000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 έγινε η ηλεκτρονική κλήρωση για τη συμμετοχή των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του ΟΓΑ στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2015 και αναδείχθηκαν οι 419.000 δικαιούχοι των παροχών.

Τα ατομικά Δελτία .....

Νηλέας: Δικαίωση για την επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτα σε όλη την Μεσσηνία

Ένας διακαής πόθος του ελαιοκομικού κόσμου της Μεσσηνίας επιτέλους δικαιώνεται με την απόφαση της ευρωπαικής επιτροπής για την επέκταση της οριοθετημένης ζώνης Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) Καλαμάτα σε όλη την περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας.

Ως ομάδα παραγωγών ....

Τροποποίηση προδιαγραφών εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου “Καλαμάτα” ΠΟΠ

Με αφορμή την έγκριση της τροποποίησης των προδιαγραφών του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου “Καλαμάτα” - ΠΟΠ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που αφορά την επέκταση της ζώνης παραγωγής σε όλη τη Μεσσηνία και αλλαγές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και το γεγονός ότι στο επόμενο διάστημα αναμένεται η δημοσίευση της τροποποίησης στον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η ......

Η μεγάλη παραπλάνηση

Μετά την προεκλογική περίοδο καλλιέργειας προσδοκιών και δήθεν πνοής αντίστασης, χαιρετίστηκε ως θετική η έλευση της νέας Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από μερίδα Ελλήνων που δυστυχώς πίστεψαν τον παροχολογικό λόγο του Σύριζα , συνεπικουρούμενο από την επιτομή του λαϊκισμού, θολό λόγο των ΑΝΕΛ .

Κάποιοι θεώρησαν ότι.....

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΙΤΩΝ» με έξοδα των μελών του, αφού ενοικίασε ένα υπέροχο πλην εγκαταλελειμμένο κτίριο του ΟΣΕ στον χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ και αφού το ανακαίνισε και διαμόρφωσε τον περιβάλλοντα χώρο με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου και το περιβάλλον ,προκειμένου να αποτελέσει χώρο πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας με πολύ συγκίνηση υπό την αιγίδα του συλλόγου μας
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ όλους .........

Ως ένα άρθρο θα ψηφιστεί απόψε το νομοσχέδιο

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, προχώρησε σε νομοτεχνική βελτίωση, κάνοντας τα δύο άρθρα του νομοσχεδίου ένα.

Ετσι, το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα είναι με ένα άρθρο σε ένα νόμο και θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Η κίνηση αυτή ......

Πέτρος Τατούλης «Παρέμβαση εισαγγελέα για το επικοινωνιακό πραξικόπημα τρομοκράτησης του λαού»

Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για τη διερεύνηση των δημοσιευμάτων για «εισβολή στο Νομισματοκοπείο Χολαργού, όπου φυλάσσεται το χρηματικό απόθεμα της Τράπεζας της Ελλάδος» ζήτησε, με δήλωσή του σε δημοσιογράφους, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Επιχειρείται με δόλο και ......

Ευχαριστήριο από την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών προς τους Συλλόγους,

Η έλλειψη προσωπικού, μηχανημάτων και καυσίμων, λόγω της γνωστής σε όλους μας κατάστασης στην οποία εβρίσκεται η Δ.Ε. Φιλιατρών, λειτουργούν ως τροχοπέδη σε κάθε αναπτυξιακή δράση της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών. Για το λόγω αυτό πρωτοβουλίες και δράσεις συλλόγων, φορέων αλλά και μεμονωμένων ......

Γιώργος Ασημακόπουλος: Αγνοήθηκε εντελώς απ’ τους διοργανωτές η παρουσία του κ. Κουκούτση στα Αγαπήνεια.

Την Κυριακή 12/7/2015 πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας εκδήλωση προς τιμήν του Γόνου των Γαργαλιάνων Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Σαράντη Αγαπηνού – Τέλλου Άγρα.

Σε μια ξεχωριστή και .....

Φιλιατρά: Φωτιά ξέσπασε πίσω απο το ξερό γήπεδο [ Video ]

Φωτιά ξέσπασε σήμερα στις 12 περίπου το μεσημέρι από άγνωστη αιτία στον αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο που κάποιοι δημιούργησαν πίσω από το ξερό γήπεδο Φιλιατρών πνίγοντας με πυκνούς καπνούς την γύρω περιοχή.

Αμέσως στην περιοχή....