Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Φιλιατρά: Φωτιά ξέσπασε πίσω απο το ξερό γήπεδο [ Video ]

Φωτιά ξέσπασε σήμερα στις 12 περίπου το μεσημέρι από άγνωστη αιτία στον αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο που κάποιοι δημιούργησαν πίσω από το ξερό γήπεδο Φιλιατρών πνίγοντας με πυκνούς καπνούς την γύρω περιοχή.

Αμέσως στην περιοχή....

έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής από τους Γαργαλιάανους και ένα από την Κυπαρισσία όπου έσβησαν την φωτιά αποτρέποντας την επέκταση της ενώ ένας εκσκαφέας του Δήμου έριξε χώματα επάνω από τις εστίες προκειμένου να κοπάσουν οι πυκνοί καπνοί.

Παρόντες στο συμβάν ήταν ο τοπικός Αντιδήμαρχος Φιλιατών κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου ο οποίος δεν ήθελε να προβεί σε δηλώσεις ο πρόεδρος της Δ.Ε. Φιλιατρών κ. Φαρμάκης Παναγιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κ. Ασημακόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει επισημάνει δυο ορές το θέμα με τον αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρονόπουλος Σπύρος.

Ο κ. Φαρμάκης υποστήριξε ότι η Δ.Ε. Φιλιατρών διαθέτει απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων, τα οποία πολλά είναι ακινητοποιημένα, υπάρχει γενικά έλλειψη καυσίμων πρόβλημα το οποίο επιδεινώθηκε τώρα από την Τραπεζική αργία.

Ο Δημοτικός σύμβουλος της Μείζονος μειοψηφίας κ. Ασημακόπουλος σε δήλωση του στο Φιλιατρά News είπε ότι ο Δήμος και οι Δημοτικοί παράγοντες της Τοπικής ενότητας αδιαφορούν.
Σήμερα από θαύμα δεν θρηνήσαμε απώλειες περιουσιών αλλά και ανθρώπινες ζωές.

Από την πλευρά μας σας θυμίζουμε την δήλωση του κ. Φαρμάκη που μας είχε κάνει για το θέμα στις 21 Μαίου. Μέχρι σήμερα τι έγινε??? ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΠΟΤΑ.

Και εμείς ρωτάμε. ΜΗΠΩΣ ήρθε η ώρα να παραιτηθούν ή να αναλάβουν άλλα καθήκοντα και να βγουν μπροστά άτομα της Δημοτικής Ενότητας που έχουν περισσότερη πυγμή?
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.