Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Γιώργος Ασημακόπουλος: Αγνοήθηκε εντελώς απ’ τους διοργανωτές η παρουσία του κ. Κουκούτση στα Αγαπήνεια.

Την Κυριακή 12/7/2015 πραγματοποιήθηκε στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας εκδήλωση προς τιμήν του Γόνου των Γαργαλιάνων Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Σαράντη Αγαπηνού – Τέλλου Άγρα.

Σε μια ξεχωριστή και .....

άριστα οργανωμένη εκδήλωση με τεράστια συμμετοχή του κόσμου έγινε όπως κάθε χρόνο επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων. Από πλευράς προσκεκλημένων και επισήμων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο δήμαρχος Εδέσσης κ. Δημήτριος Γιάννου, τοπικοί φορείς, επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας όπως και ο τέως βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Κουκούτσης.

Κατά τη μετάβαση των προσκεκλημένων στο χώρο της πλατείας τόσο κατά την τακτοποίηση αυτών όσο και κατά τους χαιρετισμούς αγνοήθηκε εντελώς απ’ τους διοργανωτές η παρουσία του κ. Κουκούτση ο οποίος αποτελούσε και τον εκπρόσωπο της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Η πράξη τους αυτή κρίνεται και χαρακτηρίζεται ως εσκεμμένη και απαράδεκτη, αμαύρωσε την εκδήλωση και το νόημα αυτής και αποτελεί προσβολή για τους χιλιάδες ψηφοφόρους που προτίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή.

Προς τιμήν των συμπολιτών μας προθυμοποιήθηκαν αρκετοί παρευρισκόμενοι να παραχωρήσουν τα καθίσματά τους και όταν αυτό έγινε “αντιληπτό” από τους διοργανωτές έτρεξαν να μπαλώσουν την εσκεμμένη πράξη τους.

Με τη δήλωσή μου αυτή καλώ έστω και αργά τους υπευθύνους της εκδήλωσης να επανορθώσουν. Το ίδιο θα έλεγα αυτονόητα και για όποιον άλλον εκπρόσωπο πολιτικού κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου αγνοούσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Με τιμή,
Γεώργιος Ασημακόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.