Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Φιλιατρά: Συζήτηση για τα προβλήματα των γεωτρήσεων και τις διακοπές παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται όλοι οι εξυπηρετούμενοι από τις κρατικές γεωτρήσεις παραγωγοί στο Δημαρχείο Φιλιατρών την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 και ώρα 9 το βράδυ.
Θέμα ......

Η Αντωνία Μπούζα σε συνάντηση εργασίας για την πορεία της κουνουποκτονίας στη Μεσσηνία

Η εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στη Μεσσηνία, απαιτεί την εγρήγορση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την προετοιμασία μας σε διάφορους τομείς που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, την εικόνα μας και τη βελτίωση των δημοσίων υποδομών.

Έτσι σήμερα ......

Παναγιώτης Μπασάκος: Η λειτουργία των χειρουργείων αλλά και του χειρουργικού τομέα γενικότερα συνεχίζεται κανονικά και αδιατάρακτα.

Με αφορμή δημοσιεύματα που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί κλεισίματος ή δυσλειτουργίας των χειρουργείων στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε με τον πλέον επίσημο και.....

Δήμος Τριφυλίας: Γνωρίστε το Εικαστικό Εργαστήρι



Δημοπρατήθηκε η παραλία του Στομίου με 4.000 €

Δημοπρατήθηκε -επιτέλους- χθες το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας η παραλία του Στομίου Φιλιατρών καθώς ο μοναδικός ανάδοχος που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Δημήτρης Σουρέτης.
Το ποσό προσφοράς που δόθηκε ήταν .....

Βασάνισα τη μνήμη μου με το νέο λογότυπο της ΔΗΣΥ!…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Δεν θα ήθελα να παρεξηγηθεί αυτό το σύντομο αλλά «πιπεράτο» σχόλιό μου ούτε και να θεωρηθεί ως κακόπιστη ειρωνεία στην προχθεσινή απόφαση των συνέδρων της ΔΗΣΥ να υιοθετήσουν νέο Κομματικό λογότυπο.
Ειλικρινά ......