Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Εκδήλωση για το πρωτάθλημα παλαιμάχων

Tη Δευτέρα 21/02/2011 και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ στον Κορδία θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την απονομή των επάθλων στο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων της περιόδου 2010.
Θα απονεμηθούν έπαθλα στις 3 πρώτες ομάδες και ..........

τιμητικές διακρίσεις σε όλους τους συμμετέχοντες

Αντωνία Μπούζα: Η απάντηση μου για το συμπαραστάτη του δημότη στο δήμο Μεσσήνης

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία έντονη συζήτηση που αφορά τον δήμο Μεσσήνης και την εκλογή του «συμπαραστάτη του πολίτη» και στην οποία φέρομαι να εμπλέκομαι είτε έμμεσα είτε άμεσα.
Ασφαλώς και με τιμά το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και της δημοτικής αρχής του δήμου Μεσσήνης.
Οφείλω όμως να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις...

Στην πολιτική μου δράση μέχρι σήμερα κινήθηκα σταθερά στην αρχή της ενότητας και της προσφοράς.
Η δική μου παρουσία είχε και θα έχει νόημα στην Μεσσηνία μόνο και όταν αυτή ενώνει και δημιουργεί τις προυποθέσεις για δουλειά και πρόοδο.
Ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη απευθύνεται ............

σε όλους τους δημότες ανεξάρτητα από κόμματα, παρατάξεις και μηχανισμούς.
Είναι απαραίτητο τα πρόσωπα που θα τα υπηρετήσουν να έχουν δεδηλωμένη την συντριπτική πλειοψηφία και της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης.
Θεωρώ λοιπόν ως βασική προυπόθεση για μία τέτοια υποψηφιότητα την κατ’ αρχήν πολιτική συμφωνία στο πρόσωπο μου των δημοτικών παρατάξεων.

Αν οι συμπολίτες μου εκτιμούν ότι μπορώ να συνθέσω και να υπηρετήσω ισότιμα όλους τους δημότες της Μεσσήνης θα είναι θετική η δική μου απάντηση.
Ουδέποτε αρνήθηκα να υπηρετήσω τον πολίτη της Μεσσήνης από οποιαδήποτε θέση με έταξε.
Ισως φανεί απίστευτο αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω κάνει καμία σχετική συζήτηση με τον δήμαρχο της Μεσσήνης κ. Αναστασόπουλο και ασφαλώς δεν γνωρίζω τις προθέσεις ούτε του ιδίου μα ούτε και της συμπολίτευσης.
Πολύ περισσότερο δε, δεν συμμετέχω σε ζυμώσεις και παρασκήνια.
Αν το δημοτικό συμβούλιο θεωρήσει ότι μπορώ να το εκπροσωπήσω στο συνολό του τότε και μόνο τότε θα υποβάλω υποψηφιότητα.

Αν οι δημοτικοί σύμβουλοι εκτιμήσουν ότι μπορώ να υπηρετήσω ισότιμα και δίκαια τους πολίτες είμαι στην διαθεσή τους.
Οφείλω δε να ξεκαθαρίσω ότι σε περίπτωση που το δημοτικό συμβούλιο αποφασίσει ότι μπορώ να υπερασπιστώ τον δημότη θα πρέπει με την ίδια αποφασή του, να καθορίσει σε ποιο κοινωφελές ίδρυμα της περιοχής θα κατατίθεται η αποζημίωση που προβλέπει ο νόμος…

Οι ενεργοί πολίτες μπορούν να προσφέρουν και προσφέρουν και άμισθα τις υπηρεσίες τους όταν τους το ζητά η πόλη τους.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Το κίνημα "Δεν πληρώνω" δεν κάμφθηκε. Άνοιξαν τα διόδια σε όλη την Ελλάδα.

Δυναμική απάντηση - αντίδραση στον μεγαλύτερο Τζαμπατζή της Ελλάδος υπουργό μεταφορών Δημήτρη Ρέππα και τη (ν)τροπολογία του που ψηφίστηκε στην βουλή μετατρέποντας την μη πληρωμή διοδίων σε παράβαση του Κ.Ο.Κ. έδωσαν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Μέλη των επιτροπών αγώνα πολιτών και εργαζομένων του Πανελλαδικού Συντονιστικού ανοίγοντας τα διόδια από τις 2 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα.

Περισσότεροι από άλλες φορές είπαν όχι στην ...........

(ν)τροπολογία Ρέππα καταργώντας την στην πράξη αφού εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα λεπτό του ευρώ στις εταιρίες του Εθνικού μας Εργολάβου Γιώργου Μπόμπολα.

Νέκρωσαν τις λωρίδες e-pass και μοίρασαν τα φυλλάδια του κινήματος ενημερώνοντας τον διερχόμενο κόσμο ότι παρά την ψήφιση της (ν)τοπολογίας Ρέππα, εξακολουθούμε να ανοίγουμε την μπάρα και να περνάμε Ελεύθερα χωρίς να πληρώνουμε.

Στα δικά μας μέλη της επιτροπής αγώνα πολιτών και εργαζομένων από την Μεσσηνία, παρευρέθηκαν στα διόδια της Ασσέας στην γέφυρα του Μάναρη όπου κράτησαν ανοικτό τον σταθμό για δύο ώρες περίπου επιτρέποντας την δωρεάν διέλευση στους διερχόμενους οδηγούς εισπράττοντας τις επευφημίες του κόσμου για την κίνηση αυτή. Υπήρξαν βέβαια και οι φοβισμένοι που ρωτούσαν μέλη της επιτροπής μήπως αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα που θα περάσουν για να λάβουν την καθησυχαστική απάντηση από τα μέλη της κινητοποίησης ότι σύμφωνα με την Νομική υπηρεσία του κινήματος η (ν)τροπολογία Ρέππα είναι στον αέρα, δεν έχει καμία νομική υπόσταση και μπορεί άνετα να καταπέσει στο Συμβούλιο της επικρατείας.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς το διάστημα όπου έμειναν ανοικτά τα διόδια, πέρασαν περίπου 450 αυτοκίνητα 20 λεωφορεία 6 μεγάλες νταλίκες αλλά και μοτοσυκλετιστές.

Το Φιλιατρά Νews επικοινώνησε με το μέλος του πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των διοδίων κ. Βασίλη Παπαδόπουλο και του ζητήσαμε να μας πει για την σημερινή τους κινητοποίηση στα διόδια όλης της χώρας.

Ακούστε την δήλωση που μας παραχώρησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Φιλιατρά News ο κ. Παπαδόπουλος.



Δ' Εθνική 6ος όμιλος. Αποτελέσματα 22ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 22ης Αγωνιστικής




Από την Εράνη Φιλιατρών

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Φεβρουαρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.