Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

AYΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS TΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.



Υποχρεωτική η ηλεκτρονική συνταγογράφηση στον ΟΓΑ

Οι ιδιώτες γιατροί του ΟΓΑ υποχρεούνται να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά, εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο του ΟΓΑ.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση ισχύει από τις 16.9.2011, ημερομηνία κοινοποίησης του εγγράφου στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Αναλυτικά το έγγραφο του ΟΓΑ αναφέρει: ...........

ΠΡΟΣ: Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο Πλουτάρχου 3 106 75 - ΑΘΗΝΑ

ΚΟΙΝ:1. Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο Πειραιώς 134 & Αγαθημέρου 118 54 - ΑΘΗΝΑ

2. Περιφερειακά Υποκαταστήματα ΟΓΑ

3. Υπηρεσίες Υγείας Περιφερειακών Ενοτήτων


Με το έγγραφό μας 40768/17-08-2011 γνωστοποιείτο ότι από 10-9-2011 και μετά όλοι οι γιατροί οι συμβεβλημένοι με τον ΟΓΑ υποχρεούνται να συνταγογραφούν για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ μόνο ηλεκτρονικά.

Επειδή έχουν προκύψει διάφορα ερωτήματα, σχετικά, σας γνωρίζουμε ότι χειρόγραφες συνταγές μπορούν να εκδίδονται μόνο για τις παρακάτω μεμονωμένες περιπτώσεις:

- Κατ’ οίκον επίσκεψη ιατρού. Στην περίπτωση αυτή ο γιατρός θα μπορεί να εκδίδει χειρόγραφη συνταγή αναγράφοντας ευκρινώς στη συνταγή την ένδειξη «επίσκεψη κατ’ οίκον», θέτοντας ταυτόχρονα στην ένδειξη την υπογραφή και τη σφραγίδα του.
- Για τη συνταγογράφηση φαρμάκων τα οποία δεν είναι τυχόν καταχωρημένα στο σύστημα π.χ. φάρμακα ΙΦΕΤ, για τη συνταγογράφηση αναλωσίμων υλικών σακχαρώδους διαβήτη (η συνταγή αυτή του ιδιώτη γιατρού συνοδεύεται πάντα με φωτοαντίγραφο γνωμάτευσης Κρατικού Νοσοκομείου) και για τη συνταγογράφηση γαληνικών σκευασμάτων.
- Χειρόγραφη συνταγή μπορεί να εκδίδεται επίσης στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Στην περίπτωση αυτή ο γιατρός αναγράφει επί της συνταγής «Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Σ.Η.Σ.» συμπληρώνοντας και τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα καθώς και το μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή του.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, στον οποίο κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, παρακαλείται να ενημερώσει τα μέλη του να εκτελούν χειρόγραφες συνταγές ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον ΟΓΑ μόνον εφόσον αφορούν μία από τις ανωτέρω περιπτώσεις, ώστε να εξοφλούνται κανονικά οι συνταγές που υποβάλλουν.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ. ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Οι επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, που υπέστησαν υλικές ζημιές από τη χθεσινή (20.09.2011) πλημμύρα, καλούνται να δηλώσουν τις ζημιές αυτές στο Επιμελητήριο το συντομότερο δυνατό.

Το Επιμελητήριο βρίσκεται σε επικοινωνία με τις ...........

αρμόδιες δημοτικές και περιφερειακές αρχές, και συγκεκριμένα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παν. Αλευρά και το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παν. Νίκα, για την από κοινού διερεύνηση του τρόπου αποκατάστασης των ζημιών, ενώ μέσω της νομικής του υπηρεσίας θα προωθήσει διεκδικήσεις αποκατάστασης σε βάρος υπηρεσιών και οργανισμών (ΔΕΗ κ.α) που από αμέλεια (π.χ. εγκαταλελειμμένα μηχανήματα στους δρόμους, χώματα, υλικά, που έφραξαν ή παρεμπόδισαν τη ροή των υδάτων κ.λπ.) προξένησαν ή επιδείνωσαν τις ζημίες σε βάρος επιχειρήσεων.

Καταστροφή η εξίσωση της τιμής πετρελαίου θέρμανσης - κίνησης. Αναλυτικά παραδείγματα

600 με 800 ευρώ η επιβάρυνση σε μια μέση μονοκατοικία, περίπου 300 ευρώ ανά διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία.

Στην κατάψυξη θα μπει η Ελλάδα σε περίπτωση που επαληθευτεί το εφιαλτικό σενάριο που εξετάζει η κυβέρνηση να εξισώσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με αυτή του πετρελαίου κίνησης.

Παράγοντες της αγοράς καυσίμων λένε στο Νewsit πως εάν η κυβέρνηση πάρει αυτό το μέτρο θα είναι το πιο σκληρό και φοροεισπρακτικό μέτρο από τη μεταπολίτευση και μετά.
Χιλιάδες νοικοκυριά θα "παγώσουν" ενώ τα .........

λουκέτα θα πέσουν βροχή στους εμπόρους καυσίμων. 1.400 ευρω, δηλαδή... μισό εκατομμύριο δραχμές θα πληρώνει κάποιος για 1.000 λίτρα πετρέλαιο!

Oπως δήλωσε στο Newsit ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορίας Εταιριών Πετρελαιοειδών, Γιώργος Μασσαλής "το σενάριο που όλο και πιο έντονα ακούγεται οτι η κυβέρνηση με την πίεση της τρόϊκας σκέφτεται να εξισώσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με αυτή του πετρελαίου κίνησης εάν πραγματοποιηθεί θα είναι καταστροφικό. Αφενός θα ειναι καταστροφικό για τον καταναλωτή. η πείρα μας διδάσκει οτι όταν ο καταναλωτής είχε πρόβλημα στο 0,90 ευρώ το λίτρο να προμηθευτεί πετρέλαιο και επαιρνε 200 και 300 λίτρα είναι αδύνατο μετά τις περικοπές που έχει υποστεί ο προϋπολογισμός των μισθωτών και των συνταξιούχων να μπορέσουν να αγοράσουν πετρέλαιο με 1,40 ευρώ το λίτρο. Είναι αδύνατον για τους εμπόρους όταν είχαν προβλήματα ρευστότητας με την τιμή στο 0.90 να μετακινήσουν τις ποσότητες που απαιτούνται για τη δουλειά τους να βρουν τα κεφάλαια κίνησης με το 1,40 ευρώ τη στιγμή που οι εταιρείες έχουν κόψει την πίστωση και άρα χρείαζεται 60% περισσότερο κεφάλαιο κίνησης. Οι καταναλωτές είχαν βρει πέρυσι το τρικ να χρησιμοποιούν το ρεύμα για να ζεσταθούν αφήνοντας τη ΔΕΗ απλήρωτη, αλλά φέτος δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Μιλάμε λοιπόν για αδυναμία του καταναλωτή να ζεσταθεί. Όταν λοιπόν δεν έχουμε δυνατότητα πρόσβασης στη θέρμανση καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση πλέον είναι απελπιστική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Μία μέση μονοκατοικία απαιτεί περίπου 1.000 με 1.500 λίτρα πετρέλαιο για να περάσει μια σεζόν με μέτρια καύση.
Αυτό εάν υπολογιστεί στη νέα αυξημένη τιμή σημαίνει μια αυξηση γύρω στα 600 με 800 ευρώ επιπλέον για κόστος θέρμανσης. Δεδομένου ότι και το φυσικό αέριο είναι ήδη πανάκριβο καθώς έχει ταυτιστεί ή και ξεπεράσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι ένα μεγάλο βάρος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μιλάμε πως 1.400 ευρώ τα 1.000 λίτρα είναι μισό εκατομμύριο δραχμές! Υπάρχει φοβερή αδυναμία να επιβαρυνθούν οι οικογενειακοί προυπολογισμοί από την αύξηση αυτής της τιμής. Αυτό θα οδήγήσει σε περαιτέρω περιορισμό και αδυναμία εφοδιασμού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ
Η επιβάρυνση θα είναι περίπου 500 ευρώ το μήνα που σημαίνει στους 5 μήνες 2.500 ευρώ για μια πολυκατοικία με 10 διαμερίσματα σημαίνει 300 ευρώ το διαμέρισμα. Αυτό σημαίνει πως θα αυξηθούν τα λουκέτα στον ήδη χειμαζόμενο χώρο της διακίνησης καυσίμων.

NEWSIT

Απαγορευμένο το light γιαούρτι για τις έγκυες

Οι έγκυες γυναίκες που τρώνε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο το παιδί που θα γεννήσουν, να εμφανίσει αργότερα άσθμα και αλλεργική ρινίτιδα, ενώ ο ίδιος κίνδυνος δεν αφορά το γάλα, διαπίστωσε για πρώτη φορά νέα επιστημονική έρευνα, που αξιολόγησε κατά πόσο τα γαλακτοκομικά προϊόντα προστατεύουν τα παιδιά από αλλεργικές παθήσεις.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την Αικατερίνα Μάσλοβα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που θα παρουσιάσουν τα ευρήματά τους στο ετήσιο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αναπνευστικής Εταιρίας (ERS) στο Άμστερνταμ, εκτιμούν ότι ο αυξημένος κίνδυνος οφείλεται στην έλλειψη προστατευτικών λιπαρών οξέων στα γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν τις διατροφικές συνήθειες ........

άνω των 70.000 γυναικών στη Δανία, καθώς και την υγεία των παιδιών τους μέχρι την ηλικία των επτά ετών.

Οι έγκυες που έτρωγαν ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και φρούτα την μέρα, ήταν 1,6 φορές πιο πιθανό να έχουν παιδιά με άσθμα στην ηλικία των επτά ετών, αλλά και με αλλεργική ρινίτιδα, σε σχέση με τις εγκύους που δεν έτρωγαν αυτού του είδους τα γιαούρτια.

Η κατανάλωση γάλακτος από τις εγκύους δεν συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο παιδικού άσθματος, αντίθετα το γάλα φάνηκε να έχει προστατευτική δράση κατά της εμφάνισης άσθματος.

«Σπαζοκεφαλιά» χαρακτήρισε τα ευρήματα η Μάσλοβα και είπε ότι «τα ευρήματα δείχνουν πως τα λιπαρά οξέα παίζουν σημαντικό ρόλο ή, εναλλακτικά, όσες γυναίκες έτρωγαν τέτοια γιαούρτια, μπορεί να είχαν παρόμοιο στιλ ζωής και δίαιτα, όμως προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να εξάγουμε συμπεράσματα, γι’ αυτό πρέπει να γίνουν και άλλες σχετικές έρευνες».

nooz.gr

Επιστρέφει απόψε ο Χατζηνικολάου στο Alter.

Μαύρα τα έβαψαν στο Mega Channel. Βαρβάτη πρωτιά θα χτυπήσει απόψε το Alter Channel.
Φωτιά παίρνουν απόψε τα μηχανάκια της AGB.

Φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα και από αύριο, Τετάρτη ο Ν.

Χατζηνικολάου θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου του ALTER.

Το κανάλι του Μπουρναζίου ανακοίνωσε .........

μέσω Twitter την επιστροφή του βασικού του anchorman αναφέροντας:

«Από αύριο Τετάρτη ο Ν. Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER».
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο anchorman, κι αυτός μέσω Twitter, γράφοντας:
«Παρακολουθώ τώρα τα δελτία ειδήσεων και λέω αύριο τέτοια ώρα να κατέβω μια βόλτα από το ALTER! Έχω μαζέψει πολύ ατμό»!

blog-gr

Ελεύθερη πρόσβαση στο Google Plus

Ελεύθερη σε όλους είναι πλέον η πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο Google+ ή Google Plus, μετά από δυόμισι μήνες δοκιμών σε ένα σχετικά στενό κύκλο «φίλων». Αρχικά η πρόσβαση στο δίκτυο γινόταν μόνο μέσω πρόσκλησης και στη συνέχεια οι πρώτοι χρήστες επετράπη να προσκαλέσουν ελεύθερα όποιον ήθελαν, με αποτέλεσμα το Google Plus να έχει ήδη εκατομμύρια χρήστες.

Τώρα πια όμως η πρόσβαση είναι .............

απολύτως ελεύθερη στον καθένα μέσω εγγραφής στη διεύθυνση google.com/+.

Η Google επιδιώκει με αυτό τον τρόπο να ανταγωνιστεί τα άλλα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, με 750 εκατ. χρήστες και τo Twitter, με 200 εκατ. χρήστες, από τους οποίους τα 100 εκατ. ενεργοί.

Μεταξύ των εργαλείων που διαθέτει το Google+ είναι το «Hangouts», το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν βιντεο-συνομιλία με πολλούς άλλους χρήστες ταυτόχρονα. Η δυνατότητα δίνεται σε όσους διαθέτουν smartphones.

Αρχικά η νέα υπηρεσία του Google θα παρέχεται σε όσες συσκευές διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Android της Google, αλλά σύντομα, κατά την εταιρεία, θα επεκταθεί και στις συσκευές της Apple.

Κατεβάζουν ρολά 19 εφορίες μέχρι το τέλος του 2011

Στο κλείσιμο των πρώτων 19 εφοριών στην περιφέρεια προχωρεί μέχρι το τέλος του έτους το υπουργείο Οικονομικών, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο συγχωνεύσεων και καταργήσεων των ΔΟΥ.

Επιπλέον, καταργούνται 62 τμήματα εξόδων σε ΔΟΥ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, τα τμήματα δικαστικού και τα τμήματα ελέγχου (όπου υπάρχουν) και το έργο τους θα αναλάβουν οι μεγαλύτερες ΔΟΥ σε κάθε περιοχή.

Ο φορολογικός «Καλλικράτης» προβλέπει ότι .........

έως το τέλος του 2012 θα απομείνουν 75 εφορίες, από 288 σήμερα. Οι συγχωνεύσεις/καταργήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν από το νέο έτος.

Οι εφορίες αυτές θα ασχολούνται αποκλειστικά με τον έλεγχο φυσικών και νομικών προσώπων, ενώ η εξυπηρέτηση των φορολογούμενων θα γίνεται μέσω των ΚΕΠ. Σε ό,τι αφορά την καταβολή των φόρων θα γίνεται είτε μέσω των ΚΕΠ είτε μέσω των τραπεζών όπως και σήμερα.

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του έτους καταργούνται οι εξής εφορίες:

1) Τροπαίων, η οποία ενσωματώνεται στην ΔΟΥ Δημητσάνας.

2) Ακράτας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αιγίου. Από την αρχή του έτους η συγκεκριμένη εφορία έχει ελέγξει μόλις 3 από τις 271 υποθέσεις φορολογικών παραβάσεων που της ανατέθηκαν.

3) Κλειτορίας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Καλαβρύτων. Η Εφορία αυτή από την αρχή του έτους δεν έχει ελέγξει ούτε μια υπόθεση από τις 111 που έχει στα συρτάρια της.

4) Ανδρίτσαινας, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Κρεστενών.

5) Βάρδας, η οποία ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Λεχαινών.

6) Τυμπακίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Μοιρών.

7) Καστελίου Πεδιάδος, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αρκαλοχωρίου.

8) Ληξουρίου, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αργοστολίου.

9) Νεάπολης Βοΐου, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Σιάτιστας.

10) Δερβενίου, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Ξυλοκάστρου.

11) Αερόπολης, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Γυθείου. Και αυτή η εφορία έχει μηδενική απόδοση στον έλεγχο των υποθέσεων φορολογικών παραβάσεων, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Οικονομικών.

12) Κροκέων, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Σκάλας.

13) Νεάπολης Βοιών, ενσωματώνεται στην ΔΟΥ Μολάων.

14) Νεάπολης, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Αγίου Νικολάου.

15) Πλωμαρίου, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Μυτιλήνης.

16) Μήθυμνας, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Καλλονής.

17) Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Κυπαρισσίας.

18) Πάργας, ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Φαναριού.

19) Καρλοβασίου, που ενσωματώνεται στη ΔΟΥ Σάμου.

ΤΑ ΝΕΑ

Λίγη πίσσα ρεεεεεε.....

ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Η λακούβα που βλέπετε είναι στην απέναντι γωνία της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά.
Δήμαρχε καλές οι εκκινήσεις για κόντρες που κάνεις αλλά κάνε και μια εκκίνηση σε κόντρα για να γίνει κανά έργο.

Λίγη πίσσα ρε Δήμαρχε. Λίγη πίσσα ρεεεεεεεε.



Η τροχαία κυπαρισσίας γράφει μόνο ΙΧ ιδιωτών

Αγαπητό Φιλιατρά News.

Πριν από 3 με 4 μέρες ήμουν στην Κυπαρισσία όπου είχα πάει για κάποια προσωπική μου υπόθεση και τον κάθετο δρόμο που είναι η Wind υπήρχε επάνω στο πεζοδρόμιο σταματημένο ένα κρατικό αυτοκίνητο (γιατί έχει πορτοκαλί πινακίδες) του Δασαρχείου Κυπαρισσίας.

Το πλέον εξοργιστικό δεν είναι πως αυτό το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έτσι όπως ήταν αλλά το γεγονός ότι πέρασε από δίπλα του και το είδε περιπολικό της τροχαίας Κυπαρισσίας και δεν έκανε τίποτα.
Την ώρα που τρυγυρνάνε την πλατεία και ........

γράφουν τον φουκαρά πολίτη που σταμάτησε για 5 λεπτά και του λένε πλήρωνε, τα κρατικά αυτοκίνητα τα παρκάρουν όπου και όπως θέλουν και δεν τα ενοχλεί κανένας.
Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που τράβηξα και σας στέλνω.
Τα σχόλια δικά σας.

Γ.Τ.
Κυπαρισσία



Συνεργασία Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με την Εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ” για την στήριξη των Μελών του

Αγαπητά Μέλη,
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας εξασφάλισε προς στήριξη των μελών του (τυποποιητών-παραγωγών ειδών μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, κ.λπ. επιχειρηματιών), μια στρατηγική συνεργασία με την Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», στο πλαίσιο της δράσης της εφημερίδας με στόχο την Ενίσχυση της Εξωστρέφειας της Περιφέρειας.

Η συνεργασία αφορά στα εξής: .........

1. ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ MESSINIA GUIDE 2011-2012
Στo πλαίσιο της έκθεσης των Μεσσηνιακών Προϊόντων στην κεντρική αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει με ένθετη ειδική έκδοση με τίτλο “MESSINIA GUIDE 2011-2012”.
H έκδοση θα παρουσιάσει όλες τις δράσεις της ευρύτερης περιοχής, σε πολιτιστικό, τουριστικό και οικονομικό επίπεδο, προβάλλοντας άμεσα τo σημαντικό ρόλο της στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Θα χωρίζεται σε 2 ενότητες:
a. INFO, με γενικά δημοσιογραφικά θέματα για την προβολή των επί μέρους τουριστικών περιοχών της Μεσσηνίας.
b. BUSINESS GUIDE, που θα περιλαμβάνει όλους τους Μεσσήνιους επιχειρηματίες, των κλάδων μεταποίησης και υπηρεσιών, με όλες τις αναγκαίες για την προσέγγισή τους λεπτομέρειες (διευθύνσεις, τηλέφωνα, φαξ. e-mail, ιστοσελίδα, κλάδος στον οποίο δραστηριοποιούνται, κ.λπ.)

Ο κάθε επιχειρηματίας θα έχει τη δυνατότητα να περάσει το δικό του μήνυμα μέσα από το ένθετο αυτό.
Το ένθετο θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα στην ευρύτερη περιοχή Αττικής, σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.

2. ΜΕSSINIA GUIDE CD ROM

Η ίδια έκδοση θα μεταφραστεί στα αγγλικά και θα διατεθεί στο Επιμελητήριο σε μορφή CD ROM, προκειμένου να εφοδιάσει όλους τους Εμπορικούς Ακολούθους των Ελληνικών Πρεσβειών, για να το διαθέσουν με τη σειρά τους στις αγορές, όπου υπηρετούν, προβάλλοντας έτσι τις μεσσηνιακές επιχειρήσεις, που θα συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτό, και δρομολογώντας εξαγωγές προϊόντων και τουριστική ζήτηση.

3. XOΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ 2011

Ταυτόχρονα, η εφημερίδα θα είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης για τα Μεσσηνιακά Προϊόντα (10, 11, 12 Οκτωβρίου 2011), προβάλλοντας δημοσιογραφικά την έκθεση τόσο πριν την έναρξή της όσο και μετά, προσελκύοντας κόσμο και αναδεικνύοντας την αξία της.

4. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Η εφημερίδα θα καλύπτει δημοσιογραφικά όλα τα θέματα που θα ενδιαφέρουν το Επιμελητήριο και θα αποτελέσει ένα μέσο επικοινωνίας μας με το ευρύτερο κοινό.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ «WEEKEND στη Μεσσηνία»
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με μεγάλη αξία, που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τουρισμού 12 μήνες το χρόνο.
Ο Ελεύθερος Τύπος και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας προσκαλούν προσωπικότητες της οικονομίας, των επιχειρήσεων, της τέχνης, των γραμμάτων, της δημοσιογραφίας, κ.λπ. για μια ημερίδα στο τόπο μας, όπου θα γευτούν την φιλοξενία μας, θα δοκιμάσουν την εκλεκτή κουζίνα μας και συζητήσουν με τους Μεσσήνιους επιχειρηματίες και την κοινωνία της Μεσσηνίας για θέματα επίκαιρα (οικονομικά, κοινωνικά, κ.α.).
Ταυτόχρονα με δημοσιογραφική κάλυψη οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι με τις δηλώσεις τους διαφημίζουν τη Μεσσηνία, ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς για ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Εκτός από την εμφάνισή σας στον οδηγό, ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σας προσφέρει εντελώς δωρεάν μία διαφήμιση ημισέλιδη στην εφημερίδα ή σε κάποιο από τα ένθετα περιοδικά της, σε ημερομηνία της επιλογής σας έως το τέλος του 2011. Απεσταλμένος συνεργάτης του Ελεύθερου Τύπου, θα σας τηλεφωνήσει για να σας επισκεφτεί και να συζητήσει μαζί σας από κοντά, την καλύτερη δυνατή προβολή σας. Το όφελος, που θα προκύψει για τις επιχειρήσεις, από την παραπάνω συμφωνία είναι πολλαπλό.
Η εφημερίδα θα προβάλλει έμμεσα όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην έκδοση, μέσα και από τα υπόλοιπα περιοδικά και αφιερώματά της με έμμεσο και άμεσο τρόπο με δημιουργικό τρόπο που θα συζητηθεί ξεχωριστά με τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Το Επιμελητήριο εξασφάλισε μια πολύ σημαντική έκπτωση επί του συνολικού κόστους όλης αυτής της δράσης. Έτσι, το τελικό συνολικό ποσό, που θα πρέπει να καλυφθεί από τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στον οδηγό με ολοσέλιδη παρουσίαση είναι 700 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή όλων των μεσσηνιακών επιχειρήσεων στην προσπάθεια αυτή, που ουσιαστικά διευκολύνει και στηρίζει την εξωστρέφεια, ενισχύει την παρουσία μας στην Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα αστικά κέντρα και ιδιαίτερα τον θεματικό τουρισμό με στόχο 12μήνες τουρισμό το χρόνο με επικοινωνιακό σλόγκαν «Παρασκευή και Σάββατο στη Μεσσηνία».

Με την βεβαιότητα ότι θα στηρίξτε την προσπάθεια, σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Επιστολή Καραμπάτου για το «Κόστος παροχής εγγυητικής επιστολής για την κάλυψη προκαταβολών του Αναπτυξιακού Νόμου»

Κύριε Υπουργέ,
Οι επενδύσεις που υπάγονται στον εκάστοτε αναπτυξιακό νόμο, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της καταβολής υψηλότατων προμηθειών για την εξασφάλιση εγγυητικών επιστολών τραπέζης, προκειμένου να εισπράξουν την προβλεπόμενη από τον νόμο προκαταβολή της επιδότησης.

Όταν, όμως, ολοκληρώνουν την επένδυση και υποβάλλουν αίτηση για την αποστολή Οργάνου Ελέγχου, βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα δεύτερο πρόβλημα, που επιδεινώνει το πρώτο: ο χρόνος ελέγχου εκ μέρους του αρμοδίου οργάνου παραμένει άδηλος και πάντως σε κάθε περίπτωση εξαιρετικά μεγάλος, με αποτέλεσμα, αν και η επένδυση έχει ολοκληρωθεί, οι προμήθειες των τραπεζών για τις εγγυητικές επιστολές να συνεχίζουν να καταβάλλονται…..

Προτείνουμε για την άμεση ανακούφιση των .......

επενδυτών, που –θα πρέπει να σημειωθεί- πραγματοποιούν και ολοκληρώνουν επενδύσεις σε ένα άκρως δύσκολο, έως και αποτρεπτικό, επενδυτικό κλίμα, να θεσπιστεί υποχρέωση της αρμόδιας υπηρεσίας να πραγματοποιεί τον τελικό έλεγχο εντός μηνός από την υποβολή της σχετικής αίτησης ολοκλήρωσης εκ μέρους του επενδυτή. Άλλως, με τη λήξη του μηνός απράκτου, η εγγυητική επιστολή να μπορεί να επιστραφεί στην τράπεζα, και ο επενδυτής να απαλλαγεί από το πρόσθετο και άχρηστο κόστος.

Εάν η Υπηρεσία εκτιμά ότι δεν είναι σε θέση να πραγματοποιεί τους ελέγχους εντός μηνός, θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά η προσφυγή για τον σκοπό αυτό στο Οικονομικό Επιμελητήριο ή η κατάρτιση, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ειδικής λίστας ιδιωτών εμπειρογνωμόνων-εκτιμητών.

Σε κάθε περίπτωση, η άσκοπη επιβάρυνση των επενδυτών θα πρέπει να λάβει τέλος…

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Επιστολή μερκούρη για την μεταφοορά μαθητών του Δήμου Τριφυλίας.

Σας αναφέρουμε ότι οι μαθητές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Δήμου Τριφυλίας δεν μεταφέρονται από τον τόπο διαμονής τους στις σχολικές μονάδες που φοιτούν.
Δέκα ημέρες λειτουργίας των σχολείων οι .........

μαθητές ευρίσκονται έξω από τα σχολεία τους και αυτό όπως αντιλαμβάνεσθε δημιουργεί τεράστια προβλήματα.
Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε για ποιο λόγο δεν πραγματοποιούνται οι μεταφορές των μαθητών.
Έχει γίνει παρατάση της σύμβασης; Ποίοι είναι οι ανάδοχοι του έργου αυτού;
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις μας και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούμε να μετατίθενται οι ευθύνες στο Δήμο Τριφυλίας για παραλείψεις και ολιγωρίες άλλων.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

ΑΙΣΧΟΣ!!! Ο παπάς έκανε άνω κάτω τα βαφτίσια γιατί... ήθελε παραπάνω λεφτά! [ VIDEO ]

Συνέβη στη Λαμία την Κυριακή που μας πέρασε. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο νονός, ο θυμός του ιερέα ήταν τέτοιος που έκλεισε την εκκλησία και δεν τους άφησε να πάρουν ούτε τις λαμπάδες!

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, την Κυριακή στη συγκεκριμένη εκκλησία έγιναν γάμος και βαφτίσια μαζί.

Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος, ο κουμπάρος .........

πλήρωσε 100 ευρώ στο παπά και ακολούθησε η βάφτιση.

Ο νονός, θεώρησε ότι τα 100 ευρώ που πήρε η εκκλησία, αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, ήταν αρκετά και για τη βάφτιση αλλά... φαίνεται πως έκανε λάθος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιερέας τους ζήτησε κι άλλα χρήματα και όταν του έδωσαν 30 ευρώ ακόμα, ποιος είδε τον παπά και δεν τον φοβήθηκε!

Άρχισε να φωνάζει μέσα στον κόσμο: "Τι μας περάσατε και μας δίνετε τόσα;"...

Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, έβγαλε έξω όλο τον κόσμο και δεν άφησε τους κουμπάρους να πάρουν ούτε καν τις λαμπάδες!



Ένας Έλληνας στο Facebook

Στην Ελλάδα έστειλε το βιογραφικό του σε πολλές εταιρίες που δεν μπήκαν καν στον κόπο να του απαντήσουν. Ένα μήνα αφότου έστειλε βιογραφικό στο Facebook όμως, έκανε τρεις συνεντεύξεις μέσω Skype, άλλες πέντε στην Αμερική με όλα τα έξοδα πληρωμένα και τελικά προσελήφθη με μισθό 100.000 δολάρια τον χρόνο.

Ο Γιώργος Καρνάς από το Μυτιλήνη, απέκτησε ........

τον πρώτο του υπολογιστή σε ηλικία εννέα ετών και επειδή δεν είχε κάποιον μεγαλύτερο να του δείξει κάποια πράγματα, αγόραζε βιβλία. Στην συνέχεια έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Τον επόμενο μήνα λοιπόν, πιάνει δουλειά στο Facebook και μετακομίζει μόνιμα στην Αμερική – και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο – αφού για άλλη μια φορά η Ελλάδα «τρώει» τα παιδιά της.

Τα «συμπληρωματικά» μέτρα- σοκ προανήγγειλε ο Βενιζέλος

Τη λήψη νέων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, κατά την ομιλία του επί νομοσχεδίου για τον τραπεζικό τομέα, στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

«Ναι, θα πάρουμε συμπληρωματικά μέτρα», τόνισε ο κ. Βενιζέλος, καθιστώντας σαφές ότι η χώρα πρέπει να κάνει ότι πρέπει ώστε να εξέλθει της τρέχουσας κρίσης.

«Το θαύμα θα γεννηθεί εδώ», ...«με τη ...........

συστηματική εφαρμογή του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής», υπογράμμισε, προσθέτοντας μάλιστα πως «με πόνο ψυχής περικόπτει το εισόδημα των νοικοκυριών».

Όπως τόνισε «η Ελλάδα είναι και θα είναι μέλος της ζώνης του ευρώ».

Αναφερόμενος στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «αν η ευρωζώνη δεν στείλει το μήνυμα ότι μπορεί να λύσει το ελληνικό πρόβλημα, θα στείλει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα»...«είμαστε το 2% του συνολικού χρέους της ευρωζώνης», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών.

Επεσήμανε, εξάλλου, τον κίνδυνο να παύσει να λειτουργεί το σύστημα της εθνικής οικονομίας, αν δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία το σχέδιο δημοσιονομικής προσαρμογής, ενώ επιτέθηκε κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης και προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. "Υπάρχει κίνδυνος όλα αυτά να μην αποδώσουν και η χώρα να χάσει τα μεταπολιτευτικά της επιτεύγματα", ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας.

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο κ. Βενιζέλος στο θέμα των πρόωρων εκλογών, τις οποίες απέκλεισε, ενώ τόνισε με έμφαση ότι η κυβέρνηση δεν αμφισβητείται από τους θεσμικούς της εταίρους.

«Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό τον έλεγχο της τρόικας γιατί έτσι θα τεθούμε υπό αυτοέλεγχο», τόνισε ο κ Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει αμφισβήτηση της κυβέρνησης. Δεν τους τρομάζουν οι εκλογές. Στην Ευρώπη γίνονται εκλογές υπάρχουν συνασπισμοί που κυβερνούν. Το δράμα της χώρας είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση δημοκρατικά. Θα πάει ο κ. Σαμαράς να προβάλει τις ιδέες του. Να πάει, αλλά πρέπει να του δώσει εντολή ο ελληνικός λαός την οποία εμείς θα σεβαστούμε. Προς το παρόν έχει δώσει εντολή στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει μέχρι το 2013. Η ιστορία διδάσκει ότι αν και δημοκρατικά, πάρα πολλές φορές οι λαοί επιλέγουν το αδιέξοδο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.

Εν τω μεταξύ, έκτακτη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ώστε να οριστικοποιηθεί ο τρόπος και ο χρόνος των ανακοινώσεων των νέων μέτρων που συμφωνήθηκαν κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του κ. Βενιζέλου με τη τρόικα.

Επιπλέον, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό, Άγγελου Τόλκα, στην κρατική τηλεόραση η κυβέρνηση αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα που συζητά με την τρόικα μέσα στην ημέρα, τονίζοντας ότι «Τα μέτρα και οι ανακοινώσεις που θα γίνουν σήμερα μετά το μεσημέρι θα είναι στο πλαίσιο της συνεχούς διαπραγμάτευσης, η οποία γίνεται».

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί συγκαλείται στη Βουλή κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Newpost

Φαρμακεία All Day

Σε πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου για τα φαρμακεία προχωρά η κυβέρνηση. Mε νέα υπουργική απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου θα ανοίγουν τα απογεύματα όποιοι το επιθυμούν.

«Όποιος θέλει να ανοίγει το απόγευμα» ακούστηκε να λέει ένα βράδυ πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ανατρέποντας την απόφασή του για τη λειτουργία των φαρμακείων.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο υπουργός ........

Υγείας αναμένεται σήμερα- όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες- να παρουσιάσει νέα υπουργική απόφαση στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής, βάση της οποίας ανοικτά θα μπορούν να μένουν τα απογεύματα της Δευτέρας, της Τετάρτης αλλά και το Σάββατο όποια φαρμακεία το επιθυμούν.

Η προηγούμενη απόφασή του, που είχε γίνει τελικώς αποδεκτή από τον κλάδο, προέβλεπε το 30% των φαρμακείων να είναι υποχρεωτικά ανοιχτά τα απογεύματα των ίδιων ημερών.

Η απόφαση αυτή αναμένεται να ανοίξει και πάλι το μέτωπο με τους φαρμακοποιούς αφού ήταν αρνητικοί από την αρχή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μάλιστα οι φόβοι τους εστιάζονται στο γεγονός ότι τη δυνατότητα να ανοίγουν τα απογεύματα θα έχουν κυρίως τα μεγάλα φαρμακεία που διαθέτουν και τον ανάλογο αριθμό υπαλλήλων, σε αντίθεση με τα μικρότερα που συνήθως λειτουργούν μόνο με έναν εργαζόμενο.

Οι συνδικαλιστές φαρμακοποιοί θεωρούν ότι αν αρχίσουν να ανοίγουν όλα τα απογεύματα τα φαρμακεία, θα προκύπτουν 80 και πλέον ώρες εργασίας τη στιγμή που ο μέσος ευρωπαϊκός όρος είναι οι 48 ώρες την εβδομάδα.

«Βράζει» η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για απολύσεις και εφεδρεία – Βουλευτές σκέφτονται ακόμη και την παραίτηση

Προτιμούν να παραιτηθούν παρά να τους «κυνηγάει» μια ζωή η «ρετσινιά» πως ψήφισαν υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο και της εργασιακής εφεδρείας.

Πρόκειται για την «κόκκινη γραμμή» που τραβούν, όλο και περισσότεροι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Η τρόικα μπορεί να θέλει, η κυβέρνηση μπορεί να αναγκάζεται, αλλά εκτός από τους δανειστές σύντομα, ο κ. Βενιζέλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι λίγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι.........

βουλευτές που προτιμούν να υποβάλουν την παραίτησή τους παρά να ψηφίσουν τα μέτρα που απαιτεί η τρόικα και θα στείλουν στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους, ακόμη κι από τον στενό δημόσιο τομέα.

Η «αίσθηση» που υπάρχει είναι ότι οι βουλευτές θα δώσουν κανονικά την απαραίτητη ψήφο τους στα λεγόμενα κρίσιμα νομοσχέδια. Όμως το μεγάλο «αγκάθι» είναι σχέδια νόμου όπως αυτό για την ΕΡΤ, ή για την κατάργηση και συγχώνευση οργανισμών ή αυτό για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί. Τα οποία υπάρχουν συγκεκριμένοι βουλευτές που έχουν απειλήσει να καταψηφίσουν.

Ο βουλευτής Τρικάλων, Χρ. Μαγκούφης είπε στο ΚΤΕ Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι αν η κυβέρνηση φέρει νομοσχέδιο για την κατάργηση του ΙΓΜΕ θα το καταψηφίσει και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμα και να παραιτηθεί. «Όταν μπήκαμε στο μνημόνιο μας κατηγορούσαν για αναλγησία τώρα μας χρεώνουν και ανικανότητα. Αυτό το μήνυμα δεν αντέχεται!», είπε από την πλευρά της η Μιλένα Αποστολάκη.

«Υπουργέ, προλαβαίνουμε να φύγουμε;», ρώτησε τον Δημήτρη Ρέππα ο Π. Δημητρουλόπουλος, ενώ ο Μιχ. Παντούλας ξεκαθάρισε ότι αν δεν περιλαμβάνεται και η Προεδρία της Δημοκρατίας στο ενιαίο μισθολόγιο, καλύτερα το νομοσχέδιο να μην έρθει στη Βουλή!

Πολλοί βουλευτές θεωρούν ότι ο Κίνημα δε θα μπορέσει να αντέξει πολιτικά τις μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Γι’ αυτό προτιμούν να φύγουν πριν τους... φύγουν και να μην αισθάνονται «πολιτικά κυνηγημένοι» για το υπόλοιπο της καριέρας τους.

Οι προθέσεις, οι συζητήσεις, ο φόβος και ο προβληματισμός που κυριαρχούν στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι μυστικό για το Μέγαρο Μαξίμου. Για αυτό και ήδη έχει ξεκινήσει «εκστρατεία» για να μεταπειστούν οι διαφωνούντες και να μην υπάρξει νέα εμπλοκή σε σχέση με όσα έχουμε υποσχεθεί σε Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Οι σκέψεις για παραιτήσεις είναι δεδομένες, το κυβερνητικό επιτελείο φοβάται μη γίνουν σκέψεις ανεξαρτητοποίησης. Αυτό θα οδηγούσε στη μείωση της κοινοβουλευτικής δύναμης της κυβέρνησης, ίσως σε απώλεια της πλειοψηφίας και ενδεχομένως σε εκλογές. Αυτές κι αν είναι που ΔΕΝ τις θέλει κανείς!

Newsit

ΣΧΟΛΙΟ
Και γιατί ρε παλικάρια δεν κάνετε κάτι καλύτερο; Ρίξτε την κυβέρνηση!!! Τι πιο απλό; καταψηφίζετε ένα νόμο και πάπαλα η πρωθυπουργία του Jefry Mineiko Papandreos. Μετά θα μιλήσει ο λαός.

Έδωσαν Viagra σε 17χρονο και τον «ξετίναξαν»

Αχόρταγες λυσσάρες 40άρες στις Σέρρες

Υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του έρωτα και παραλίγο να τον στείλουν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας, λόγω … Viagra.

Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο.
Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η ............

μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένου να της … ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 17χρονου δηλώνει αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση κατά των δύο γυναικών, όχι για … αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά επειδή οι ζωηρές 40αρες φίλες, του έδωσαν Viagra με αποτέλεσμα να … καταρρεύσει σχεδόν λιπόθυμος στο πάτωμα.

Στην τοπική κοινωνία, τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για το περιστατικό, που συζητιέται έντονα αφού φέρονται να εμπλέκονται ... νοικοκυρές υπεράνω πάσης υποψίας.

infoserres.gr

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Σεπτεμβρίου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.




Για τις Αθηναϊκές εφημερίδες πατήστε εδώ