Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Επεσε Ρωσικό αεροπλάνο στο Σινά

Αεροπορική τραγωδία στην Αίγυπτο, καθώς το ρωσικό Airbus που χάθηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά, συνετριβή.

Σύμφωνα με ρωσικές .....

Γιατί ο Τζιτζικώστας δεν κατάφερε να εκφράσει το “νέο και άφθαρτο”…

Όταν ξεκινούσε η μάχη ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, και ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωνε αιφνιδιαστικά, βράδυ Σαββάτου, σε ώρες… Γιώργου Παπανδρέου, την υποψηφιότητά του, αρκετοί θεώρησαν ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα μπορούσε να… καθαρίσει το ματσάκι.

Ποντάροντας στη ......

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ!

Αφού είναι σχεδόν βέβαιον, ότι τα κύματα των προσφύγων της Συρίας και άλλων χωρών, θα εξακολουθούν πάση θυσία να θέλουν να φύγουν προς την Ευρώπη για να σωθούν,

Αφού είναι βέβαιον, ότι οι Τούρκοι δουλέμποροι θα συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται άγρια τους δυστυχείς αυτούς πρόσφυγες και να τους «πίνουν» το αίμα,

Αφού είναι απολύτως βέβαιον, ότι οι Τούρκοι δουλέμποροι θα βυθίσουν τα ......

Ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτικής Ελλάδας και Δυτ.Μακεδονίας

Την 24-10-2015 πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο , σε αίθουσα της Λ.Φ. Κορίνθου ενημερωτική συνάντηση Συνδέσμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,Δυτ. Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας . Στη συνάντηση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (ΠΟΑΣΑ).

Από την Ομοσπονδία .....