Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

«Καταγγελία για την πλήρωση θέσης Προϊσταμένου στο 2ο Γραφείο Μεσσηνίας»

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, καταγγέλλει τις διαδικασίες πλήρωσης θέσης Προϊσταμένου 2ου Γραφείου ΔΕ Μεσσηνίας,
και τούτο γιατί:
1. Δεν έγινε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπως είναι η αυτονόητη συνήθης πρακτική και δεοντολογία της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Δεν τηρήθηκε ο υφιστάμενος εν ισχύι αξιολογικός πίνακας των Διευθυντών του 2ου Γραφείου, οι οποίοι με βάση τον νόμο, ήταν οι εν δυνάμει υποψήφιοι.
Απαιτούμε:
• Να ανακληθεί η απόφαση τοποθέτησης του Προϊσταμένου και ......

να τηρηθούν οι αξιοκρατικές διαδικασίες.
• Αναθεώρηση, συγκεκριμενοποίηση και διασάφηση του υπάρχοντος νομικού πλαισίου πλήρωσης θέσεων στελεχών εκπαίδευσης, στην κατεύθυνση της αξιοκρατικής επιλογής των Στελεχών της εκπαίδευσης.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΕΡΑΝΗ 1-4 Ετοιμάζεται για τους “8”

Ενα βήμα από την πρόκριση απέχει πλέον η Εράνη μετά την μεγάλη νίκη της μέσα στη Σπερχογεία με 4-1 επί της τοπικής ομάδας.
Εγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ίσως από τα καλύτερα μέχρι σήμερα στο κύπελλο Μεσσηνίας, με τις δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά να διεκδικούν την πρόκριση.
Η Εράνη κατόρθωσε να προηγηθεί δύο φορές στο σκορ με τον Διονύση Ψάρρη, πετυχαίνοντας τα γκολ σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, ιδιαίτερα το δεύτερο που ήρθε ένα λεπτό πριν ο διαιτητής Νίκας στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και στα δύο γκολ, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Εμείς από το σημείο που βρισκόμασταν στο γήπεδο είδαμε ότι ο Ψάρρης πήρε την μπάλα από κανονική θέση και στη συνέχεια της προσπάθειάς του σκόραρε.
Το ίδιο καθοριστικό ήταν και το 3ο γκολ, που σημειώθηκε 4 λεπτά μετά την έναρξη του ........

β’ μέρους.
Βέβαια η Σπερχογεία δεν παράτησε το ματς και πάλεψε με στόχο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
Ο προπονητής της Γιώργος Αργυρόπουλος έριξε στον αγώνα και τον Βασίλη Φωτεινάκη, σε μια προσπάθεια για να πετύχει την ανατροπή.
Ο έμπειρος επιθετικός παρότι έδειξε διάθεση για να βοηθήσει την ομάδα, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, όμως με τον τρόπο που αποφάσισε να το εκτελέσει, δεν βρήκε στόχο, κάνοντας έτσι πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του για να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Στο χρονικό σημείο που ήταν ο αγώνας θα έπρεπε να προτιμήσει μια εύκολη εκτέλεση, ώστε να μειώσει το σκορ.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι “ταύροι” προσπάθησαν για κάποιο γκολ, ο Φωτεινάκης σε μια από τις ευκαιρίες που έκανε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Γενικά μετά το 1-3 η Σπερχογεία ανοίχτηκε διεκδικώντας, ότι καλύτερο μπορούσε, έτσι στο 91’ η Εράνη σε μια γρήγορη αντεπίθεσή της ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση

Στα πρώτα 25 λεπτά οι δύο ομάδες κυκλοφόρησαν την μπάλα σε όλο το γήπεδο φτάνοντας μέχρι την περιοχή, αλλά από εκεί και μετά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τις εστίες των Μάρη και Αλεξανδρόπουλο.

Οσο περνούσε η ώρα τα πράγματα άλλαζαν, με την Εράνη να ανεβάζει απόδοση και να ανοίγει το σκορ.
Στο 30’ ο Χρονόπουλος πάσαρε στον Κόλλια και αυτός συνδυάστηκε με τον Ψάρρη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε προ του Μάρη και έγραψε το 0-1.
Στο 37’ από μπαλιά του Αργ. Δικαίου, ο Μούστος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, με ωραία κίνηση ξεγέλασε τον Αλεξανδρόπουλο και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 44’ ο Χρονόπουλος έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Ψάρρη, ο οποίος έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, και με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Μάρη κάνοντας το 1-2.
Στο 49’ ο Χρονόπουλος τροφοδότησε τον Κόλλια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή απέφυγε έναν αμυντικό και με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 1-3.
Στο 57’ ο Σωτηράκος έκανε τη σέντρα στο β’ δοκάρι, εκεί που πετάχτηκε ο Αντ. Χριστόπουλος έπιασε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 61’ η Σπερχογεία κέρδισε πέναλτι όταν ο Σωτηράκος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή της Εράνης για τον Γεωργαντά, αλλά ο Κορμπής βγήκε πρώτος στην μπάλα και προσπάθησε να διώξει όμως βρήκε στο χέρι του.

Ο Φωτεινάκης ανέλαβε να το εκτελέσει, με “σκαφτό” σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά προσπάθησε με κεφαλιά να σκοράρει, όμως ως γνωστό το δοκάρι είναι νεκρό σημείο.
Ετσι ο παίκτης υπέπεσε σε διπλό χτύπημα που σημαίνει έμμεσο φάουλ για τη Εράνη. Ετσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν οι γηπεδούχοι το σκορ.
Στο 69’ ο Καράμπελας έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν και η μπάλα έφτασε στον Κουτσοπέτρο που έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο Αλεξανδρόπουλος.
Η μπάλα έφτασε στο Φωτεινάκη, ο οποίος σούταρε από κοντά στέλνοντάς την στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι αμυντικοί προσπάθησαν και πάλι να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή, όμως έφτασε πλάγια στον Αργ. Δικαίο, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα πέρασε παράλληλα από τη γραμμή και έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 91’ διαγώνια μπαλιά του Χαριάτη στον Γεωργιόπουλο, αυτός έφτασε στην περιοχή, σούταρε για να αποκρούσει ο Μάρης, όμως η μπάλα από τα φάλτσα που είχε κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το τελικό 1-4.

Παράπονα έχει η Σπερχογεία από το διαιτητή Νίκα και τον β’ βοηθό Β. Γιαννέτσο για τις φάσεις το 30’ και του 44’, που δέχτηκαν τα δύο γκολ.
Επίσης παράπονα είχε και η Εράνη για μια φάση στο 42’ όταν ο Κόλλιας πρόλαβε την έξοδο του Μάρη πλάσαρε ψηλοκρεμαστά και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, σφύριξε φάουλ, καθώς ο παίκτης της Εράνης στην προσπάθειά του να πλασάρει σήκωσε το πόδι ψηλά και βρήκε τον αντίπαλό του στο στήθος.
Πρώτος βοηθός ήταν ο Δεγγεστίνος, ο οποίος δεν είχε δυσκολίες.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μάρης, Θάνος, Μουλαβασίλης (76’ Κουκάς), Σωτηράκος, Δουρούμης, Καράμπελας, Μούστος (54’ Φωτεινάκης), Αντ. Χριστόπουλος, Γεωργαντάς (71’ Αρ. Γιακουμής), Κουτσοπέτρος, Αργ. Δικαίος.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Σπυρόπουλος, Κόλλιας (72’ Αθ. Γεωργιόπουλος), Ψάρρης, Γιάννης, Ανδρεόπουλος, Κορμπής, Χρονόπουλος (65’ Χαριάτης), Τσιριγώτης (57’ λ.τρ. Κώτσος), Παναγιωτίδης, Γκίνο.

Πηγή: Ελευθερία

ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΑΡΙΟΣ 1-3

Μια πολύ κακή εμφάνιση έκανε προχθές τετάρτη στο Δημοτικό γήπεδο Φιλιατρών η Νίκη πλάτης η οποία ήταν πολυ μακρυά απο τον καλό της εαυτό και ηττήθηκε απο τον Πάμισο Άριος με σκόρ 1 - 3.
Η Ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου, αν και μπήκε απειλιτικά στο παιχνίδι γρήγορα ο εκνευρισμός και τα φάουλ αποσυντόνισαν τις προσπάθειες της και πολυ γρήγορά αυτό φάνηκε στον τρόπο παιχνιδιού της.
Το σκορ άνοιξε ο Πάμισος με τον Πετρόπουλο στο 30 μετά απο ωραία μεταβίβαση του γρίβα.
Στο 42 η Νίκη έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκρέτσα.
Στο 50’ ο Σκαλιώτης με πλασέ έγραψε το 1 - 2.
Το τρίτο γκολ ήρθε στο 63 με τον Σταυριανέα.
Αποκάλυψη του Αγώνα ήταν ο μικρός Καραβίτης της Νίκης Πλάτης ο οποίος ....

έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ: Λινάρδος, Ε. Σταθόπουλος (65’ Παπαθεοδωσίου), Καναλουπίτης (68’ Καλογερόπουλος), Αρβανιταντώνης, Κωνσταντόπουλος, Σύλλας (60’ Πλέσσας), Καραβίτης, Π. Σταθόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αλμπαν, Γεωργακόπουλος.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΑΡΙΟΣ: Ε. Ταχταμπάς, Κ. Ταχταμπάς, Λιαντινιώτης, Β. Σπηλιώτης, Κότσης, Πετρόπουλος (75’ Βουρλάκος), Σταυριανέας, Γρίβας, Ι. Σκαλιώτης, Ε. Σπηλιώτης (68’ Πέτρου), Ι. Σπηλιώτης (46’ Μητρόπουλος).

994.jpg (382 KB) 995.jpg (362 KB) 996.jpg (308 KB) 997.jpg (270 KB) 998.jpg (268 KB) 999.jpg (332 KB) 1000.jpg (304 KB) 1001.jpg (293 KB)

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Αποτελέσματα 1ου Αγώνα για την Γ' Φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας




Οι περιοχές του προγράμματος Leader στη Μεσσηνία

Εκτός από τις 41 επιλεγμένες περιοχές που εντάχθηκαν με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στον Άξονα 4 του “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” 2007-2013 (Προσέγγιση Leader), το υπουργείο προκήρυξε αθόρυβα μέσα στον Αύγουστο άλλα δύο Leader ύψους 12,3 εκατ. ευρώ.

Οι αιτήσεις έπρεπε να κατατεθούν μέχρι τις 28 Αυγούστου και - όπως όλα δείχνουν - το ποιες περιοχές θα ενταχθούν ήταν μια ειλημμένη απόφαση. Πάντως, οριστικοποιήθηκαν οι δήμοι και τα δημοτικά διαμερίσματα που ήδη έχουν ενταχθεί ανά νομό στην προσέγγιση Leader και θα πρέπει στο επόμενο διάστημα να γίνουν οι ροκηρύξεις για επενδύσεις από τις ομάδες τοπικής δράσης (αναπτυξιακές εταιρείες).

Αναλυτικά η προκήρυξη αναφέρει: .....

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης LEADER του ΠΑΑ, προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή Τοπικών Προγραμμάτων στο πλαίσιο του Άξονα 4: «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 - 2013 (ΠΑΑ)». Η προκηρυσσόμενη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 12.300.000 ευρώ. Ο Άξονας 4 του ΠΑΑ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) κατά 224.570.000 ΕΥΡΩ και κατά 70.696.850 ΕΥΡΩ από εθνικούς πόρους. Τα τοπικά προγράμματα του Άξονα 4 του ΠΑΑ θα επιλεγούν για την περίοδο 2007-2013 και θα υλοποιηθούν μέχρι το 2015.

Η προκήρυξη αποσκοπεί στην επιλογή περιοχών που θα ενισχυθούν στο πλαίσιο του Άξονα 4 του ΠΑΑ, πέραν αυτών που επιλέχτηκαν με σχετική Υπουργική Απόφαση και αναφέρονται στο Παράρτημα IV του αναλυτικού τεύχους της προκήρυξης, των τοπικών προγραμμάτων LEADER που θα εφαρμοστούν στις περιοχές αυτές, πέραν αυτών που επιλέχτηκαν με την αρ. πρωτ. 5807/29-6-2009 Υπουργική Απόφαση, όπως τροποποιήθηκε με την αρ. πρωτ. 5954/2-7-2009 ΥΑ, των τοπικών εταιρικών σχημάτων (Ομάδων Τοπικής Δράσης) που θα σχεδιάσουν και θα εφαρμόσουν τα τοπικά προγράμματα LEADER στις περιοχές αναφοράς τους, πέραν αυτών που επιλέχτηκαν με σχετική Υπουργική Απόφαση και αναφέρονται στο Παράρτημα V του αναλυτικού τεύχους της προκήρυξης.

Περιοχές εφαρμογής τοπικών προγραμμάτων: ορεινές, μειονεκτικές και πεδινές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων και των νησιωτικών περιοχών της Χώρας οι οποίες πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Εξαιρείται ο Νομός Αττικής πλην των νησιών αυτού, του Δ. Τροιζήνας και του Δ. Μεθάνων. Η προτεινόμενη περιοχή δεν πρέπει να περιλαμβάνεται, είτε ολόκληρη είτε μέρος αυτής, στις περιοχές που έχουν ήδη επιλεγεί για ένταξη στον Άξονα 4 του ΠΑΑ, όπως αυτές αναφέρονται στο Παράρτημα IV του αναλυτικού τεύχους προκήρυξης. Στο πλαίσιο της παρούσας προκήρυξης είναι δυνατόν να επιλεγούν μέχρι δύο (2) Ομάδες Τοπικές Δράσης (ΟΤΔ) με αντίστοιχα τοπικά προγράμματα LEADER και αντίστοιχες περιοχές παρέμβασης.

Υποψήφιοι φορείς υλοποίησης του αντικειμένου της παρούσας προκήρυξης δεν μπορεί να είναι ΟΤΔ στις οποίες έχουν ήδη κατανεμηθεί πιστώσεις του Άξονα 4 του ΠΑΑ και οι οποίες αναφέρονται στο Παράρτημα V του αναλυτικού τεύχους προκήρυξης. Οι προτάσεις όσων συμμετέχουν στον διαγωνισμό πρέπει να είχαν υποβληθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης LEADER του ΠΑΑ στη διεύθυνση Λ. Αθηνών 58, όροφος β΄, Τ.Κ. 10441 Αθήνα, Ελλάδα, μέχρι τις 28 Αυγούστου 2009, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00.

Οι ενταγμένες περιοχές του νομού Μεσσηνίας είναι:

Δ. ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Δ.Δ.Κορυφασίου, Δ.Δ.Μεταξάδας, Δ.Δ.Παλαιού Λουτρού, Δ.Δ.Φλεσιάδος, Δ.Δ.Χώρας, Δ.Δ.Ρωμανού, Δ.Δ.Μυρσινοχωρίου, Δ.Δ.Αμπελοφύτου. Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Δ.Δ.Λυκοτράφου, Δ.Δ.Μεσσήνης, Δ.Δ.Καρτερολίου, Δ.Δ.Βελίκας, Δ.Δ.Πιλαλίστρας, Δ.Δ.Σπιταλίου, Δ.Δ.Λευκοχώρας, Δ.Δ.Τριόδου, Δ.Δ.Πιπερίτσης, Δ.Δ.Μαυρομματίου Παμίσου, Δ.Δ.Νεοχωρίου Αριστομένους, Δ.Δ.Αναλήψεως, Δ.Δ.Αβραμιού, Δ.Δ.Μαδένης. Δ. ΜΕΘΩΝΗΣ: Δ.Δ.Φοινίκης, Δ.Δ.Καινούργιου Χωρίου, Δ.Δ.Ευαγγελισμού, Δ.Δ.Λαχανάδας, Δ.Δ.Μεθώνης. Δ. ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Δ.Δ.Καρποφόρων, Δ.Δ.Αχλαδοχωρίου, Δ.Δ.Δάρα, Δ.Δ.Πεταλιδίου, Δ. ΠΥΛΟΥ: Δ.Δ.Γλυφάδας, Δ.Δ.Παππουλίων, Δ.Δ.Ικλαίνης, Δ.Δ.Πύλας, Δ.Δ.Αμπελοκήπων, Δ.Δ.Καλλιθέας, Δ.Δ.Χωματάδας, Δ.Δ.Μεσοχωρίου, Δ.Δ.Πηδάσου, Δ.Δ.Κυνηγού. Δ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Δ.Δ.Χαλαζονίου, Δ.Δ.Χριστιανουπόλεως, Δ.Δ.Πλάτης, Δ.Δ.Εξοχικού, Δ.Δ.Φιλιατρών, Δ.Δ.Μάλης. Δ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δ.Δ.Κυπαρισσίας, Δ.Δ.Ραχών, Δ.Δ.Φαρακλάδας, Δ.Δ.Αρμενιών, Δ.Δ.Σπηλιάς. Δ. ΑΙΠΕΙΑΣ: Δ.Δ.Μηλίτσης, Δ.Δ.Χράνων, Δ.Δ.Λογγάς, Δ.Δ.Νέας Κορώνης, Δ.Δ.Αδριανής. Δ. ΚΟΡΩΝΗΣ: Δ.Δ.Ακριτοχωρίου, Δ.Δ.Καπλανίου, Δ.Δ.Κόμπων, Δ.Δ.Χαρακοπίου (Χαροκοπειού), Δ.Δ.Χρυσοκελλαριάς, Δ.Δ.Βασιλιτσίου, Δ.Δ.Υαμείας, Δ.Δ.Φαλάνθης, Δ.Δ.Κορώνης, Δ.Δ.Βουναρίων. Δ. ΑΡΙΟΣ: Δ.Δ.Ασπροπουλιάς, Δ.Δ.Ανεμομύλου, Δ.Δ.Αριοχωρίου, Δ.Δ.Άμμου, Δ.Δ.Άριος, Δ.Δ.Αλωνίων. Δ. ΑΡΦΑΡΩΝ: Δ.Δ.Πλατέος, Δ.Δ.Πηδήματος. Δ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Δ.Δ.Λεύκης, Δ.Δ.Πύργου Τριφυλίας, Δ.Δ.Γαργαλιάνων, Δ.Δ.Βάλτας, Δ.Δ.Μουζακίου, Δ.Δ.Φλόκας. Δ. ΘΟΥΡΙΑΣ: Δ.Δ.Ανθείας, Δ.Δ.Αιθαίας, Δ.Δ.Μικρομάνης, Δ.Δ.Θουρίας. Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δ.Δ.Ασπροχώματος, Δ.Δ.Αντικαλάμου, Δ.Δ.Σπερχογείας.

Πηγή: Agroschannel

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης


Εκτός των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου μένει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Εν αναμονή δήλωσης του πρώην πρωθυπουργού.
Οπως ειπωθηκε σε εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού ο Κώστας Σιμήτης ήθελε να ειναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας κάτι που δεν έγινε δεκτό απο τον Γιώργο Παπανδρέου.
Του προτάθηκε η θέση στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά όμως ο Κώστας Σιμήτης αρνήθηκε κατηγορηματικά.

UPDATE 12:03

Εκτός των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ, εν όψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, μένει ο Κώστας Σημίτης, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και .......

του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιπποκράτους, ο κ. Σημίτης απέρριψε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας ή στην Α' Πειραιά και ζήτησε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Στις συνομιλίες μας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε για τη συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Εύχομαι στο ΠΑΣΟΚ τη νίκη και κάθε επιτυχία» δήλωσε ο Κώστας Σημίτης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ.Παπακωνσταντίνου, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής:

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, την πορεία προς τις εκλογές και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

»Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε στον πρώην πρωθυπουργό είτε να εξακολουθήσει να ηγείται του ψηφοδελτίου της Α' Πειραιά, είτε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Α' Αθήνας.

»Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος απάντησε ότι, εάν δεν ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη θέση».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός City, η επικοινωνία του πρώην πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έγινε σήμερα, Παρασκευή, αλλά είχε πραγματοποιηθεί πριν από τρεις ημέρες. Από την επικοινωνία αυτή κατέστη σαφές πως δεν θα υπάρξει σύγκληση απόψεων για την υποψηφιότητα του Κ.Σημίτη.

Ωστόσο -σύμφωνα με εντολή του Γ.Παπανδρέου- το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του χθες, Πέμπτη, αφήνοντας κενά στην Α' Αθήνας και στην Α' Πειραιώς, σε μια ύστατη προσπάθεια για συμφωνία. Όμως, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε νεότερη επικοινωνία που είχαν συνεργάτες των δύο ανδρών το βράδυ της Πέμπτης οριστικοποιήθηκε το «ναυάγιο».

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, όπως όλα δείχνουν, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ θα τεθεί ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος, με τον οποίο, οι πληροφορίες που δεν έχουν διαψευσθεί αναφέρουν ότι υπήρξαν επαφές τις προηγούμενες ημέρες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να επιδιώκει την τοποθέτηση του κ. Παπαδήμου στη θέση αυτή προκειμένου να σηματοδοτήσει έτσι ότι η οικονομία θα είναι η πρώτη προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης. Οι ίδιες πηγές εκτιμούσαν μάλιστα ότι ο κ. Παπαδήμος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: in.gr

Κώστααα....Μπανάναα!

freefotos.gr


Άπαιχτος όπως πάντα ο hakis-hakis



Ο Ψινάκης δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στο ΛΑΟΣ. Ατακτη υποχώρηση του Μέγα Λαάρχη Καρατζαφέρη

Δεν γίνεται δεκτός στις λίστες του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ο Ηλίας Ψινάκης.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Με τον κο Ψινάκη διερευνήσαμε τη δυνατότητα της καθόδου του στις προσεχείς εκλογές. Ο χρόνος επωάσεως της ιδέας δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσεις». Με αυτή τη δήλωση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε τέλος στην φημολογία περί υποψηφιότητας του Ηλία Ψινάκη, τον οποίο χαρακτήρισε gentleman.Κόκκινο πανί στη συμμετοχή του Ηλία Ψινάκη στους συνδυασμούς του ΛΑΟΣ υπήρξε η περίφημη συναυλία προ ετών στην Κύπρο, όπου ο Ρουβάς και ο Κοτς τραγούδησαν αγκαλιασμένοι για την ελληνοτουρκική φιλία επί της Πράσινης Γραμμής στην Μεγαλόνησο.

Σημειώθηκαν κάποια επεισόδια και ειπώθηκαν σκληρές εκφράσεις για τον Ρουβά και .........

τον Τούρκο συνάδελφό του.
Τότε ο Ψινάκης, ως μάνατζερ του Ρουβά, είχε προβεί σε δηλώσεις περί ελληνοτουρκικών σχέσεων, τέχνης, και πως οι καλλιτέχνες εξημερώνουν τα ήθη.
Αυτή η τοποθέτηση ήταν τελικά η «ταφόπλακα» για τη συμμετοχή του Ηλία Ψινάκη.

Αντιθέτως, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ανατολάκη στους συνδυασμούς του κόμματος, στη Β Περιφέρεια Πειραιά.Όπως δήλωσε επίσης ο Γ. Καρατζαφέρης, η κα Τζούλια Παπαδημητρίου δεν έχει καν κάνει αίτηση για να είναι υποψήφια, ενώ σε ό,τι αφορά το όνομα γνωστού μοντέλου που ακούστηκε ότι θέτει υποψηφιότητα απάντησε: «Σε δουλειά να βρισκόμαστε…»

Πηγή: Skeftomaste Ellinika

ΣΧΟΛΙΟ
Με τόσο κράξιμο και τόση γιούχα που έφαγε ο ακροδεξιός καρατζαφέρης τι άλλο θα μπορούσε να κάνει???


Οι Υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι εκλογικοί συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ για το σύνολο της χώρας.

Τα ονόματα των υποψηφίων που συγκροτούν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος,ο νομάρχης Πειραιά και Συντονιστής Ανασυγκρότησης Γιάννης Μίχας.

Οι συνδυασμοί που ομόφωνα αποφασίστηκαν από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων του Κινήματος και έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου, επικυρώθηκαν ομόφωνα από το Εθνικό Συμβούλιο.
Κενές θέσεις έμειναν στις εκλογικές περιφέρειες της Α' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιά, Υπόλοιπου Αττικής και Α' Θεσσαλονίκης.
Οι κενές θέσεις αναμένεται να συμπληρωθούν .........

τις επόμενες ημέρες με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα επιλέξει και σε ποια από τις παραπάνω περιφέρειες θα κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές.
Τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.
Ο πρώην υπουργός Χρ. Βερελής έμεινε εκτός ψηφοδελτίων.
Τα ονόματα των υποψηφίων, όπως αναγνώσθηκαν στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για την Μεσσηνία είναι τα εξής:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΝΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΑΝΤΙΑ)
ΚΑΛΟΓΕΡΕΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Πηγή: Μεσσηνιακά Νέα και Ειδήσεις

Πρωτοσέλιδα Μεσσηνιακού τύπου της 11ης Σεπτεμβρίου 2009

Ele11.jpg (651 KB) 8arr11.jpg (212 KB) Foni11.jpg (204 KB) Page_1.jpg (426 KB)


Σχολική χρονιά. Με ελλείψεις αρχίζει η κανούρια σχολική χρονιά

Κενά σε διδακτικό προσωπικό, ελλείψεις βιβλίων και απουσία κεντρικού συντονισμού στο «παρά πέντε» της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς κατήγγειλαν χθες οι εκπρόσωποι των δασκάλων και των καθηγητών των δημόσιων σχολείων που επισκέφθηκαν τον υπουργό Παιδείας κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο.

Ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) κ. Δ. Μπράτης μίλησε για 4.000 κενά σε δασκάλους και 6.000 κενά σε αναπληρωτές ωρομίσθιους και πρόσθεσε ότι στα μαθήματα της Γλώσσας, των Μαθηματικών και του Περιβάλλοντος δεν έχουν σταλεί στα σχολεία ούτε τα πρώτα τεύχη διδασκαλίας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει το μάθημα στις τάξεις.
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ (καθηγητές μέσης εκπαίδευσης) κ. Δ.Πέππες από την πλευρά του ανέφερε ότι στα γυμνάσια και στα λύκεια της χώρας έχει φτάσει μόνο το 70% των βιβλίων.
Οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ζήτησαν έκτακτες επιχορηγήσεις, στήριξη του ...........

προγράμματος της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στα σχολεία, πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών και 25 μαθητές ανά τάξη.

Ο υπουργός Παιδείας ωστόσο υποστήριξε ότι όλα είναι τέλεια συντονισμένα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και απέδωσε τους προβληματισμούς που εκφράστηκαν στην... προεκλογική περίοδο και στην προσπάθεια να περιγραφούν ανύπαρκτες δυσκολίες από τις «αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις». Οι συνδικαλιστές πρέπει να ξεπεράσουν τα μικροκομματικά συμφέροντά τους, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας.

Πάντως, οι ελλείψεις βιβλίων στα σχολεία της χώρας είναι κάτι που κανείς δεν μπορούσε να αρνηθεί χθες στο κτίριο του Αμαρουσίου, τις οποίες και πηγές του υπουργείου Παιδείας απέδιδαν στην καθυστέρηση που προκάλεσε ο φόρτος των εκτυπωτικών «πακέτων» των ευρωεκλογών. Ως το τέλος της εβδομάδας, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, τα βιβλία θα έχουν φτάσει στα σχολεία.

σχολική χρονιά - Google ευχές

Καλή σχολική χρονιά εύχεται στους μαθητές η Google και στην ημέρα έναρξης των σχολείων αφιέρωσε το σημερινό της λογότυπο.

Το Φιλιατρά News εύχεται με την σειρά του στα παιδιά καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.

Διαβάστε επίσης: Σχολική χρονιά. Με ελλείψεις αρχίζει η καινούρια σχολική χρονιά



Hack 4 Fame Hacking Group Tρόμος στην showbiz για μυστικά και σκάνδαλα

Ένα περίεργο e-mail με τίτλο "Greek celebrities exposed" κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει τρόμο στους διάσημους και κάθε είδους stars της χώρας μας. Η ομάδα Hack 4 Fame Hacking Group υποστηρίζει οτι μπήκε στα αρχεία εφημερίδων, ομάδων, celebrities, επιχειρηματιών και θέλουν να βγάλουν στη φορα οτιδήποτε πρέπει να ξέρει ο κόσμος.

Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη ξεκινήσει.....

H προκήρυξη των Hack 4 Fame

«Το Hack 4 Fame Hacking Group είναι ένα κίνημα αγανακτισμένων πολιτών το οποίο αντιτίθεται σε οποιοδήποτε είδος κοροϊδίας. Είτε αυτή προέρχεται από τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, είτε από δημοσιογράφους που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δήθεν επιχειρηματίες, εφοπλιστές-«βαποράκια», celebrities -ξαπλωτούς και μη (σ.σ.: φανερή η επίδραση της είδησης για τη σύλληψη του γνωστού μοντέλου με την κατηγορία της πορνείας)- και όλους όσους ακόμα πιστεύουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ μασάει κουτόχορτο.
Πάψτε όλοι εσείς να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να…
αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που γίνεται ένα σκάνδαλο, λες και δεν το γνωρίζατε…

Υποστηρίζουμε:
- Tις διαδικτυακές κοινότητες και αντιτιθέμεθα στην αήθη χρήση τους από celebrities για εξυπηρέτηση των πάσης φύσεως αναγκών τους (βλ. σεξουαλικών).

- Οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή του Διαδικτύου – blogs, websites κ.ά. Ιδιαίτερα στηρίζουμε blogs που έχουν πέσει θύματα ηλεκτρονικής φίμωσης από συμφέροντα μεγαλοσχημόνων, όπως troktiko, nonews-news κ.λπ.

- Την έκφραση της πλήρους ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου που τεχνηέντως και εσκεμμένα προσπαθούν να αποκρύψουν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών & μεγαλοεκδοτών.

Σε μια σύγχρονη εποχή που τα πάντα και οι πάντες επικοινωνούν μέσω του Διαδικτύου, από τον πιο φτωχό μέχρι τον πιο πλούσιο, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος θα ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τι κομπίνες κάνει, πόσα βγάζει, αν κλέβει την εφορία και το ελληνικό Δημόσιο, τι συμβόλαια έχει, αν έχει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με παράνομους δεσμούς, ποιες είναι οι επαφές του, οι συνεργάτες του, αν βάζει τον σύρτη στην πόρτα… και πληροφορίες ακόμα που δεν φαντάζεστε…

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη πολλά… αλλά δεν θα σας πάμε κατευθείαν στα βαθιά. Σε μια σειρά επεισοδίων θα παρουσιάσουμε πολλά και για πολλούς.

Οποιοσδήποτε θελήσει να αντιπαρατεθεί με εμάς θα μας βρει μπροστά του… και θα έρθει μια ώρα αρχύτερα η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.
Η ξύλινη γλώσσα ταιριάζει στους πολιτικούς, στους δημοσιοκάφρους και στους δήθεν – κατευθείαν στο θέμα λοιπόν. Δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για τον ΕΛΛΗΝΑ, ήρθε η ώρα.

Η ώρα της αποκάλυψης, η ώρα για ξεβράκωμα, η ώρα του ξεμπροστιάσματος. Ηρθε η ώρα να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας.
Μπορείτε να μας αποκαλείτε φαντάσματα. Φαντάσματα της νύχτας που προτιμούν να περνάνε 24 ώρες τη μέρα στον υπολογιστή ή, όπως συνήθως λέτε, σε έναν εικονικό κόσμο.

Ε, λοιπόν… χα, χα… Ηρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο δικό σας κόσμο…»

Το κύκλωμα της μοντελο-βίζιτας έχει ήδη πάρει φωτιά από την αγωνία του.

Πηγή: Φήμες

Hack 4 Fame Hacking Group Τα απόρρητα συμβόλαια του Ολυμπιακού

Πανικός στον Ολυμπιακό με την ομάδα Hack 4 Fame Hacking Group που τρύπωσε και πήρε όλα τα συμβόλαια των παιχτών με κάθε λεπτομέρεια. Από τον Γκαλέτι μέχρι και τον Μενδρινό, ακόμα και συμφωνητικά του Πέτρου Κόκκαλη ή του Γ. Χρυσικόπουλου.

Τα συμβόλαια είναι κατά πάσα πιθανότητα αυθεντικά αφού έχουν τις υπογραφές των παιχτών και όλα τα συμφωνητικά που έκαναν με τον σύλλογο.
Κάθε παίχτης χωριστά με την υπογραφή του και τα οφειλόμενα μέχρι την .......

λήξη του συμβολαίου τους.

1_31.jpg (19 KB) hack2.jpg (11 KB) hack1.jpg (15 KB)

Πηγή: Φήμες

Hack 4 Fame Hacking Group. Γυμνές φωτογραφίες

Η ομάδα Hack 4 Fame Hacking Group μπήκε στα αρχεία εφημερίδων, περιοδικών, celebrities, ακόμα και ποδοσφαιρικών ομάδων και έστειλε απίστευτο υλικό σε διάφορους bloggers. Aυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο προκαλεί σοκ.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μέρος αυτού του υλικού όπως ανεβάζεται στο internet από άλλα blogs και websites. Φυσικά δεν θα δημοσιεύσουμε τίποτα που θίγει προσωπικά δεδομένα για ευνόητους λόγους.

Ξεκινάμε με μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες μοντέλων και παρουσιαστριών που .........

βλέπουν το φως της δημοσιότητας:

mayrh.jpg (16 KB) mayrh2.jpg (10 KB) temp39.jpg (13 KB) hack4fame.jpg (28 KB)

Η λίστα των φωτογραφιών είναι μακρά. Δεν δημοσιεύουμε πρόσωπα ούτε προσωπικές πληροφορίες, απλά αναμεταδίδουμε τι κυκλοφορεί σήμερα σε όλο το ελληνικό internet. Ακολουθούν οι αποκαλύψεις των Hack 4 Fame Hacking Group για τον Ολυμπιακό, τα διαβατήρια, τα διαφημιστικά έσοδα των εφημερίδων, τις λίστες με τα μόντελα-βίζιτες και άλλα σοκαριστικά...

Πηγή: Φήμες.gr