Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Εράνη Basket: Μόνη πρώτη και Αήτητη στην κορυφή της Γ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Αήττητη συνεχίζει η ομάδα Basket της Εράνης στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του Α ομίλου.

Μετα την .....

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Costa Navarino

Στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» του Β΄εξαμήνου με την εκπαιδεύτριά τους Ελένη Καραγιώργου πραγματοποίησαν .....

Ανοιξιάτικη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου ΦιλιατρώνΜε επιτυχία εκτελέστηκε η άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Λύκειο Φιλιατρών. [ Φωτόγραφίες + Video ]

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Λύκειο Φιλιατρών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωΐ παρουσία μαθητών του 1ου Δημοτικού και 3ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών.

Στην άσκηση .....

Ξεκινούν στις 2 Μαΐου οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Από τις 2 έως τις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της χώρας.

Έτσι, καλούνται .....

Ασκηση ετοιμότητας της Π.Υ. Γαργαλιάνων στο Λύκειο Φιλιατρών

Άσκηση ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων για την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων σε πραγματικές συνθήκες θα γίνει σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 11 στο Γενικό Λύκειο Φιλιατρών.

Η άσκηση θα .....