Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 17ης Αγωνιστικής

[ Κλίκ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος ]

B' τοπική 1ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 14ης Αγωνιστικής

Μετά και τα σημερινά παιχνίδια η εικόνα της 14ης Αγωνιστικής έχει ως εξής:

[ Κλίκ στις εικόνες για πλήρες μέγεθος ]

Τα Φιλιατρά βρέθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου

Περιοδεία σε δήμους της Τριφυλίας είχε το πρωί της Παρασκευής το μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ και υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας στις προηγούμενες εκλογές Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η κα Γιαννακοπούλου μίλησε με ελαιοπαραγωγούς όπου έγινε δέκτης των παραπόνων των αγροτών για την τιμή στο λάδι και ανέπτυξε το πρόγραμμα του κόμματος της για τις κινήσεις που επιβάλλονται να γίνουν για να αντιστραφεί το κλίμα. Αναφέρθηκε στις πρόσφατες δεσμεύσεις που ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Παραβρέθηκε στην κοπή πίτας που έγινε στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την διοίκηση αλλά και εργαζομένους του ιδρύματος και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο κτηριακά όσο και σε ελλείψεις νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος.

Σε δήλωση που παραχώρησε τηλεφωνικά η Κα Γιαννακοπούλου στο Φιλιατρά News υποστήριξε τα εξής:
Μετά από την συνάντηση και την συζήτηση που είχα και με τους εργαζομένους αλλά και την διοίκηση του ΚΑΦΚΑ, διαπίστωσα ότι ενώ θα μπορούσε να έχει απεριόριστες δυνατότητες, θα μπορούσε να λειτουργεί ως κέντρο φιλοξενίας αντίστοιχων περιπτώσεων ολόκληρης της Πελοποννήσου, δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Το ήδη υπάρχον προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες υπερβάλλοντας εαυτούς. Κάνουν ότι μπορούν αλλά αυτό δεν φτάνει.
Πρέπει να γίνει άμεσα πρόσληψη προσωπικού, να κοπούν κάποια κονδύλια, έτσι ώστε το ΚΑΦΚΑ να αναδείξει τις πραγματικές δυνατότητες που έχει.
Φιλιατρά News

Συμμετοχή της Μεσσηνίας στο 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου

Τη σκοπιμότητα συμμετοχής του νομού μας στο 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 10 - 11 και 12 Απριλίου, ενέκρινε ομόφωνα χθες η Ν.Ε. Παραγωγής και Ανάπτυξης.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα λάβει μέρος με περίπτερο 150 τ.μ. και σ’ αυτό θα γίνει προσπάθεια να μετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του νομού στο ελαιόλαδο και την ελιά.
Στη χθεσινή πρώτη της με τη νέα σύνθεση συνεδρίαση η Ν.Ε. εξέλεξε αντιπρόεδρό της το νομαρχιακό σύμβουλο Κωνσταντίνο Γυφτάκη, για τη διετία 2009-2010.
Αποφασίστηκε, επίσης, η επιτροπή να συνεδριάζει την Τρίτη στις 12.30 το μεσημέρι.

Ο αντινομάρχης - πρόεδρος της επιτροπής Σωτήρης Παναγιωτόπουλος είπε ότι ο πήχης αυτή τη διετία τοποθετείται πολύ ψηλά, παρατήρησε πως θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο θέμα του ελαιολάδου, στην υλοποίηση των αποφάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου και κατέγραψε το δημοπρατήριο Φιλιατρών, το παρατηρητήριο καταναλωτή, τα θέματα του “Αλέξανδρος Μπαλτατζής“ κλπ.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γρηγόρης Μασούρας ζήτησε να μην επαναληφθεί η εικόνα της προηγούμενης διετίας, που η επιτροπή συνεδρίασε μόλις 20 φορές, παρότι ο νομός μας είναι κατεξοχήν αγροτικός.
Για να έχει πιο συχνή παρουσία συγκεκριμένη η Ν.Ε. ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι τα θέματα που έχουν σχέση και θα πηγαίνουν στις άλλες επιτροπές για έγκριση, «θα περνούν και από μας για έγκριση σκοπιμότητας», ενώ τα μεγάλα πολιτικά (αγροτικά - παραγωγικά) θέματα του Νομαρχιακού Συμβουλίου «θα έρχονται για συζήτηση στη Ν.Ε.».

Πηγή: Ελευθερία

ENAE Συνάντηση Δράκου με Παυλόπουλο

Για ζητήματα που αφορούν τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και κυρίως τον Κώδικα των Ν.Α. συζήτησε με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος.
«Εχουμε κάνει μια πολύ σπουδαία δουλειά, κόλλησε η κατάθεση του νομοθετήματος αυτού και δεν έχει κατατεθεί ακόμα στη Βουλή», παρατήρησε ο κ. Δράκος κι εξέφρασε την πίστη ότι «με τις τελευταίες κινήσεις που κάνει η κυβέρνηση θα λήξει αυτή η πολύ σημαντική εκκρεμότητα».

ΣΧΟΛΙΟ.
Ελπίζω να μην μιλήσατε για τον μακαρίτη Καποδίστρια 2....
Το έκτρωμα που σχεδίαζε ο Προκόπης δηλαδή....

Διαβεβαιώσεις Σαμαρά σε Δράκο για τα έργα του πολιτισμού

Τη διαβεβαίωσή του ότι θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα έργα στον τομέα του πολιτισμού που πρέπει να γίνουν στο νομό, εξέφρασε στο νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο, ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς, σε συνάντησή τους στο υπουργείο.
Αυτό επεσήμανε ο κ. Δράκος, αναφέροντας ότι επισκέφθηκε τον κ. Σαμαρά και του επέδωσε το φυλλάδιο που έχει εκδώσει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, για τα θέματα ένταξης έργων στο ΕΣΠΑ, μετά από τις αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους αρχαιολόγους Πέτρο Θέμελη, Ξένη Αραπογιάννη και Ευγενία Χαλκιά.

Ο νομάρχης είπε ότι ενημέρωσε λεπτομερώς τον υπουργό, ο οποίος του υποσχέθηκε αμέριστη
βοήθεια και επικοινώνησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησή τους και με τους τρεις αρχαιολόγους, με τους οποίους θα έχει συνάντηση.
«Εχω τη βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα θα προβεί και ο ίδιος σε ανακοινώσεις για τα ζητήματα αυτά τα πολύ σπουδαία, που αφορούν τον τόπο», παρατήρησε ο κ. Δράκος.

Πηγή: Ελευθερία

Θανάση - Αθανασία Χρόνια Πολλά.

Με βάση το εορτολόγιο σήμερα γιορτάζουν οι:

Αθανάσιος, Αθανασία, Θανάσης, Νάσια, Νάνσυ, Νάσος, Θανάσος, Θανασάκης, Σάκης, Θάνος, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεόδουλη, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεοδούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη


Σε όλους εσάς τους εορτάζοντες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Μe εκτίμηση
Φιλιατρά News

80.000 και πλέον επισκέψεις προς το Φιλιατρά News

Θ Ρ Ι Α Μ Β Ο Σ

ImageHost.org



8 0. 0 0 0

επισκέψεις προς το Φιλιατρά News!!!!



ImageHost.org



Αγαπητοί αναγνώστες, αγαπητοί φίλοι του Φιλιατρά News

Κλείνοντας 6 μόλις μήνες παρουσίας του Φιλιατρά Νews στον χώρο των blogs ξεπεράσαμε σήμερα τις 80.000 επισκέψεις.
Από τις 12 Ιουλίου που ξεκινήσαμε βάλαμε σαν στόχο μας να σας παρέχουμε ΕΓΚΥΡΗ και ΕΓΚΑΙΡΗ ενημέρωση κυρίως από τον τόπο μας. Με σοβαρότητα και προπάντων υπευθυνότητα.

Στην επιτυχία μας συνέβαλαν και κάποιες αποκλειστικές ειδήσεις που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ τις πληροφορίες που έγραφε το Φιλιατρά News
Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε την είδηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής καθώς και για την μη αλλαγή ομίλου για την Εράνη.

Μια είδηση για την οποία οι πληροφορίες του Φιλιατρά News επιβεβαιώθηκαν ΠΛΗΡΩΣ την ίδια στιγμή που οι εφημερίδες έγραφαν άλλα.
Και δεν ήταν μόνο αυτή!!! Είναι πολλές ακόμα που αν σας τις παρουσιάσουμε θα κουραστείτε.

Αποκορύφωμα ήταν η είδηση που μας αποκάλυψε φίλος μας σχετικά την έκπτωση που δικαιούνται τα ΑμΕΑ στον ΟΤΕ

6 μήνες κλείσαμε λοιπόν.
6 μήνες που μας οδήγησαν στην κορυφή των Blog της Μεσσηνίας σε αναγνωσιμότητα.
6 μήνες πλήρους επιτυχίας.

Και την επιτυχία μας την έχετε δώσει εσείς οι αναγνώστες μας.
Καθημερινά τους τελευταίους 4 μήνες έχουμε από 450 - 600 επισκέψεις την ημέρα!!!!
Αυτό και αν είναι τιμητικό για εμάς.
Πολύ δε περισσότερο που τις τελευταίες μέρες έχουμε πάνω από 1.200 επισκέψεις ημερησίως.
Στην μεγάλη αυτή επιτυχία του Φιλιατρά News συνέβαλε και το Kalamata blogs που πολλοί από εσάς μας γνωρίσατε μέσα από αυτό το site.

Εμείς αισθανόμαστε Ιδιαίτερη τιμή για την προτίμηση σας.
Εσείς κάνατε Μεγάλο και πολύ δυνατό το Φιλιατρά News.
Eσείς ανεβάσατε το blog μας στην κορυφή.

80.000 Ευχαριστώ στον καθένα σας ξεχωριστά.
80.000 Ευχές για εσάς που μας στηρίζετε.

Εμείς συνεπείς όπως είμαστε μέχρι σήμερα θα εξακολουθήσουμε στο ίδιο ακριβώς μοτίβο το οποίο ξεκινήσαμε και πορευτήκαμε.

Ειλικρινά είναι φτωχά τα λόγια για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα μας χαρίσατε μέχρι σήμερα.
Και πολύ περισσότερο για το πόσο ψηλά μας έχετε ανεβάσει.

Και πάλι σας ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας.

Οι άνθρωποι του Φιλιατρά News.