Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Κανονικά και οι δυο σήραγγες στο Αρτεμίσιο

Κανονικά λειτουργούν από σήμερα και οι δύο κλάδοι των σηράγγων του Αρτεμισίου, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης.
Όπως έγινε γνωστό από την κοινοπραξία, που έχει αναλάβει τον αυτοκινητόδρομο με σύμβαση παραχώρησης, ολοκληρώθηκαν τα έργα βελτίωσης της .........

παλιάς σήραγγας και οι εργασίες συντήρησης στη νέα και οι δυο σήραγγες από σήμερα παραδίδονται στην κυκλοφορία.

Κορυφώνεται απόψε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2010.

Με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ονομαστική ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2010.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες τόσο του Πρωθυπουργού όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μεσημέρι ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ, κατηγορώντας τους βουλευτές της για απροθυμία των «να ..........

τοποθετηθούν επί του πιο κρίσιμου προϋπολογισμού». Μάλιστα, κλιμακώνοντας την επίθεσή του, απέδωσε την απροθυμία αυτή στις «τρεις διαφορετικές απόψεις» που, όπως ανέφερε, επικρατούν σχετικά με το ποσοστό του ελλείμματος. Όπως ανέφερε, η μια άποψη υποστηρίζει ότι το έλλειμμα ήταν 6%, η δεύτερη ότι ήταν 8,2% ενώ υπάρχει και η τρίτη άποψη των «κύκλων Αλογοσκούφη» που μιλάει για 12,7% έλλειμμα.

Απαντώντας σε αιτιάσεις του βουλευτή του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντή περί οργίων σπατάλης και λαμογιών, έστρεψε και πάλι τα βέλη του κατά της ΝΔ: «Μιλάτε προφανώς για τα πεπραγμένα των συγκατοίκων σας. Μην ελέγχετε εμάς για σπατάλες γιατί δεν ξέρω αν είναι πρακτική στη πολυκατοικία, άλλος να γλεντάει και άλλος να πληρώνει». Μάλιστα κατέθεσε σχετικό πίνακα με σπατάλες που αφορούσαν μεταξύ άλλων και τον ΕΟΤ

Παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγόρησε και τα δύο μεγάλα κόμματα ότι «κατάντησαν την Ελλάδα να είναι μπαταξής» με τις πρακτικές τους.

Κατά την ομιλία του, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης, τόνισε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το σχέδιο εξόδου από την κρίση, ενώ αναφέρθηκε σε επικριτικό τόνο στους οίκους αξιολόγησης. Ο λαός ψήφισε για την υλοποίηση του σχεδίου κι οι πολίτες είναι εκείνοι που θα καθορίσουν τα του οίκου τους, ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Ας το καταλάβουν αυτό καλά, όλοι οι διεθνείς οίκοι, αλλά και οι εγχώριοι πολιτικοί οίκοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι η ανάταξη της οικονομίας δεν γίνεται με διαλυμένο κοινωνικό ιστό».

Δείτε το σχετικό Video




Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Νομάρχη Μεσσηνίας

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Μεσσήνιους και τις Μεσσήνιες Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2010, με υγεία, προκοπή και ευημερία σε σας και στις οικογένειές σας. Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά που ανατέλλει να γεμίσει τη ζωή μας με ευτυχία, δημιουργία, προκοπή, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.

Στη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο, το ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων φαντάζει πιο επίκαιρο και αληθινό από ποτέ. Οι γιορτινές αυτές μέρες αποτελούν μια ακόμη αφορμή να συνειδητοποιήσουμε, φορείς και πολίτες, ότι μόνο μέσα από το διάλογο, την ενότητα και τη συνεργασία μπορούμε να θέσουμε γερά θεμέλια για τη νέα γενιά και την ανάπτυξή του τόπου μας.

Ας γιορτάσουμε με τρόπο ουσιαστικό τα φετινά Χριστούγεννα, .........

μπαίνοντας στο βαθύτερο νόημά τους- εκείνο της αγάπης και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Καλές γιορτές σε όλους!

Δημήτρης Δράκος
Νομάρχης Μεσσηνίας

Μάθε παιδί μου να μαγειρεύεις απο το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009 στο ξενοδοχείο Φιλοξένια και για τρεις ημέρες 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου από 11.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ. αρχίζουν τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ «Μάθε παιδί μου να μαγειρεύεις…» που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6-13 ετών.

Το πρόγραμμα μαθημάτων «Μάθε παιδί μου να μαγειρεύεις…» είναι μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Πολιτιστικού Οργανισμού «Οι Δρόμοι της Ελιάς», του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπ/σης Καλαμάτας και του ξενοδοχείου Classical e-Filoxenia Καλαμάτας.

Οι μικροί υποψήφιοι μάγειροι, αγόρια και κορίτσια, θα ............

έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα άλλο κόσμο από αυτό του fast food. Θα γνωρίσουν τον κόσμο της παράδοσης και της υγιεινής διατροφής, τον κόσμο του καλομαγειρεμένου φαγητού με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα τοπικά μας προϊόντα, μέσα από συνταγές που θα τις αφομοιώνουν άκοπα.
Κι αυτό γιατί θα τις ζουν μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά της συμμετοχής.

Επίσκεψη Νομάρχη στην Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας

Την λαϊκή αγορά Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα ο νομάρχης μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος Σήμερα, συνοδευόμενος από το Διευθυντή του Γραφείου Νομάρχη κ. Παναγιώτη Τσιμόγιαννη και την Πρόεδρο ΝΕΤΠ, κα Αντωνία Μπούζα.

Ο κ. Νομάρχης συνομίλησε με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές και τους εξέφρασε θερμές ευχές.
Ευχήθηκε υγεία και δύναμη, σε όλους αυτούς που πασχίζουν να κρατήσουν την αγορά, αλλά και τα νοικοκυριά τους, στην οικονομικά κρίσιμα εποχή που διανύουμε.
Ακόμα, παρατήρησε πως οι τιμές των προϊόντων παραμένουν ...........

στα ίδια επίπεδα, σε σύγκριση με τις περσινές, και ότι υπάρχει επάρκεια αγαθών. Διαβεβαίωσε, τέλος, πως η ΝΑΜ, με τα αρμόδια κλιμάκια, ελέγχει και παρακολουθεί την αγορά καθώς αυτό το απαιτεί και το καταναλωτικό κοινό αλλά και οι Ελληνικοί νόμοι.

Ο Νομάρχης στη γιορτή του ειδικού σχολείου Καλαμάτας

Αμέσως μετά ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από το Διευθυντή του Γραφείου Νομάρχη κ. Παναγιώτη Τσιμόγιαννη, παραβρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση του ειδικού σχολείου Καλαμάτας.
Ο κ. Νομάρχης, πριν από την έναρξη της μαθητικής εορταστικής εκδήλωσης, σημείωσε την σπουδαιότητα των όποιων ενεργειών, είτε από την ΝΑΜ είτε από άλλο φορέα – θεσμικό ή όχι- που αφορούν στην ενίσχυση και στήριξη των ΑμεΑ πολιτών, σχετικά με τη διαπαιδαγώγησή τους. Μια προσπάθεια, στην οποία αρωγός είναι και η ΝΑΜ με τη συστηματική ανάδειξη και ενασχόληση με τα θέματά είτε του ειδικού σχολείου είτε με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με συγκίνηση και θαυμασμό την, πραγματικά αξιέπαινη, μαθητική εκδήλωση, και στη συνέχεια ο κ. Νομάρχης μοίρασε ευχές αλλά και δώρα, σε όλους τους μικρούς μαθητές του ειδικού σχολείου.

Το πρόγραμμα του Κου Δράκου για τις 24 και 25 Δεκεμβρίου

Για αύριο 24 Δεκεμβρίου ο Νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δράκος έχει προγραμματίσει τις εξής συναντήσεις:
Στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Γηροκομείο Καλαμάτας και
στις 11:45 π.μ. θα υποδεχθεί, στο γραφείο του, αντιπροσωπεία του ΚΕΔΒ – 120 ΠΕΑ, όπου και θα ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου στις 8:00 π.μ., ο Κος Δράκος θα παρακολουθήσει τη δοξολογία της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων, στο Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής.

Ευχές από το e-aftodioikisi.gr



Χρόνια Πολλά

Ας είναι το 2010 γεμάτο Υγεία και Ευτυχία

Γεμάτο αιρετούς και καθόλου αρεστούς στην αυτοδιοίκηση

Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση (e-αυτοδιοίκηση)




Ευχές από το Salonica Press

Κλικ στην κάρτα για πλήρες μέγεθος

ImageHost.org

Όμορφα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος σε εσάς και τις οικογένειες σας

Δημήτρης Συρμάτσης



Ευχές από το Fourtounis.gr

Image Hosted by ImageShack.us


Με εκτίμηση

Βασίλης Φουρτούνης

www.fourtounis.gr

Microsoft: Aπαγορεύτηκε η πώληση των Office 2007 και Word 2007

Η Microsoft από τον Ιανουάριο δεν θα μπορεί να πουλάει το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου Word 2007 αλλά και τα Office 2007, ύστερα από απόφαση δικαστηρίου. Πριν αρκετό καιρό η εταιρία i4i, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της Microsoft για παραβίαση ευρεσιτεχνίας και δικαιώθηκε.

Η Microsoft προχώρησε σε έφεση, την οποία όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και έτσι από τις 11 Ιανουαρίου 2010 δεν θα είναι σε θέση να πουλάει στην Αμερική τις γνωστές εφαρμογές, απόφαση που σύμφωνα με την εταιρία αναμένεται να κάνει ζημία τόσο στην ίδια όσο και στους πελάτες.

Μάλιστα δήλωσε πως θα κάνουν τις απαραίτητες μετατροπές στην συγκεκριμένη έκδοση έτσι ώστε να ........

μην χρησιμοποιεί την περιγραφική γλώσσα XML, που είναι και το μήλο της έριδος, ενώ βεβαίωσε πως δεν συμπεριλαμβάνεται κάτι τέτοιο στην έκδοση Office 2010 beta.

Πηγή: i-live

Αποδείξεις που θα εκπίπτουν από τον φόρο εισοδήματος 2010

Στη συλλογή παντός είδους αποδείξεων δαπανών σκοπεύει να καλέσει τις προσεχείς μέρες τους φορολογούμενους το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στη μάχη για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει προς το παρόν στον τρόπο με τον οποίο θα αξιοποιηθεί πρακτικά το υλικό που θα συγκεντρώνουν οι φορολογούμενοι, με τρία σενάρια να προκρίνονται.

Το πρώτο κάνει λόγο για σύνδεση του αφορολογήτου .........

ορίου με το ύψος των αποδείξεων, με το βαθμό της σύνδεσης να υπολογίζεται βάσει του εισοδήματος του φορολογουμένου.

Για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους το αφορολόγητο παραμένει στα 12.000 ευρώ, ενώ το ποσό των απαιτούμενων αποδείξεων ώστε να τύχουν φοροελαφρύνσεων κυμαίνεται στα 5.000 με 6.000 ευρώ (για τους χαμηλόμισθους προτείνεται να είναι στα 1.000 ευρώ).
Αντίστοιχα, για τους ελεύθερους επαγγελματίες το αφορολόγητο παραμένει στα 10.500 ευρώ με τις απαιτούμενες αποδείξεις να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Το δεύτερο σενάριο προβλέπει την έκπτωση του ΦΠΑ κάθε απόδειξης από το φορολογητέο εισόδημα του εργαζομένου.

Τέλος το τρίτο σενάριο προβλέπει την έκπτωση του συνολικού ποσού της δαπάνης από το φορολογητέο εισόδημα, όπερ σημαίνει ότι τα χαμηλότερα από το αφορολόγητο όριο εισοδήματα δεν θα τύχουν καμμίας επιπλέον φοροελάφρυνσης.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες το βράδυ (22 Δεκεμβρίου) στο αποκαλυπτικό δελτίο του καναλιού EXTRA CHANNEL 3 με τον Δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη ανέφεραν ότι οι αποδείξεις που θα πρέπει να συλλέγουν οι πολίτες απο 1/1/2010 είναι:

Αποδείξεις από Super Market
Αποδείξεις από αγορά Φαρμάκων
Αποδείξεις από έξοδα διακοπών
Αποδείξεις από Διόδια
Αποδείξεις από Ένδυση - Υπόδυση
Αποδείξεις από συνεργεία αυτοκινήτων
Δαπάνες βελτίωσης ακινήτων όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, επενδύσεις ξύλου κλπ
Αποδείξεις από αγορά οικοσκευών
Αποδείξεις από τοποθέτηση υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων
Αποδείξεις για περίθαλψη ηλικιωμένων (συμπεριλαμβάνονται και δαπάνες για αποκλειστική Νοσοκόμα).
Ενδέχεται να ισχύσουν και αποδείξεις από εστιατόρια πλοίων και ξενοδοχείων.

Όπως και να έχει το θέμα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε τις ανακοινώσεις του υπουργείου για το θέμα και θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση.

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών την περίοδο των γιορτών

Σε ισχύ τίθεται κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα: ..........

1. Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009 και τη Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010, για το ρεύμα εξόδου και από 16.00΄ έως 21.00΄ ώρας, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.

β) Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

γ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από τη διασταύρωση Μοδίου μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα.

δ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

ε) Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).

2. Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010, για το ρεύμα εισόδου και από 15.00΄ έως 22.00΄ ώρας, θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

α) Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.

β) Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (χ.θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

γ) Στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι τη διασταύρωση Ρεντίνας.

δ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

ε) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

3. Εξαιρούνται της απαγόρευσης κυκλοφορίας :

α) Τα οχήματα που προσφέρουν οδική βοήθεια, τα φορτηγά αυτοκίνητα των ΕΛ.ΤΑ, τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών διανομής Τύπου, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν ζώντα ζώα, παστεριωμένο γάλα, νωπά ψάρια και κρέας.

β) Τα φορτηγά αυτοκίνητα μεταφοράς νερού (υδροφόρα) όταν αυτά κινούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

γ) Τα φορτηγά αυτοκίνητα δημοσίας χρήσεως (Φ.Δ.Χ.) που μεταφέρουν νωπά οπωροκηπευτικά προϊόντα.

δ) Τα φορτηγά που μεταφέρουν υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης για αδρανοποίηση, εφόσον διαθέτουν σχετική άδεια από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και συνοδεύονται από το προβλεπόμενο εμπορικό έγγραφο.

ε) Τα φορτηγά σιλοφόρα αυτοκίνητα δημοσίας χρήσεως (Φ.Δ.Χ.) που μεταφέρουν έτοιμο σκυρόδερμα, στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών από τα Διόδια Ρίου έως το Δρέπανο, στο ρεύμα προς Αθήνα.

στ) Τα βυτιοφόρα υγρών καυσίμων και όσον αφορά στο ρεύμα εξόδου, μόνο για το τμήμα από διασταύρωση Μοδίου μέχρι τη γέφυρα Στρυμόνα, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

4. Ειδικότερα αναφορικά με την περιοχή των Τεμπών ισχύει ότι καθορίζεται με τα νεώτερα Δελτία Τύπου.

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Τα αποτελέσματα εξετάσεων Νοεμβρίου 2009

Τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που πραγματοποιήθηκαν στις 7-8 Νοεμβρίου 2009, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πιστοποίησης της γνώσης Ξένων Γλωσσών του υπουργείου Παιδείας.

Πιο συγκεκριμένα πρόκεiται για τις εξετάσεις στις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική, επιπέδων Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση», Ισπανική επιπέδου Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» και Τουρκική επιπέδου Β1 «καλή γνώση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από : .........


1) το Διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, (Είσαι Υποψήφιος / Αποτελέσματα Νοεμβρίου 2009) όπου αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους.

Για πρόσβαση στα αποτελέσματα με κωδικό εξεταζόμενου πατήστε εδώ.

2) τις Διευθύνσεις/Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου).

Oι επιτυχόντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις / Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, περίπου κατά το τέλος Φεβρουαρίου 2010, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Νεκρός βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Καρέλιας. Διεξαγονται έρευνες για τα αίτια θανάτου του.

Νεκρός βρέθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα ο 63χρονος αντιπρόεδρος της μεγάλης Καπνοβιομηχανίας "Καρέλια" που εδρεύει στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα του βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Καλαμάτας, όπου ήταν ελλιμενισμένη η θαλαμηγός του «Ιωάννα».

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα του ανακαλύφθηκε από εργάτες της μαρίνας, οι οποίοι όταν αντικρυσαν το άψυχο κορμί του αντιπροέδρου της εταιρίας, ειδοποίησαν το .......

τοπικό Λιμεναρχείο, και στη συνέχεια η σωρός του μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή.

Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες τόσο στο αυτοκίνητο του Κ. Καρέλια όσο και στο εσωτερικό της θαλαμηγού του.

Η είδηση του θανάτου του αντιπροέδρου της καπνοβιομηχανίας Καρέλια έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας και από την ώρα που μαθεύτηκε αποτελεί σταθερό θέμα συζήτησης.
Η οικογένεια ήταν εξαιρετικά αγαπητή στην κοινωνία της Μεσσηνιακής πρωεύουσας καθώς με την πολιτική τη;ς έχει βοηθήσει σημαντικά στην οικονομία του τόπου και της τοπικής κοινωνίας.

Το εοταστικό ωράριο στα Φιλιατρά

Απο τον εμπορικό Σύλλογο της πόλης ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο που θα ισχύσει για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου: ........


Κυριακή 20/12/2009 => 10:00 - 20:00

Δευτέρα 21/12/2009 => 08:00 - 20:00

Τρίτη 22/12/2009 => 08:00 - 20:00

Τετάρτη 23/12/2009 => 08:00 - 20:00

Πέμπτη 24/12/2009 => 08:00 - 20:00

Παρασκευή 25/12/2009 => ΚΛΕΙΣΤΑ

Σάββατο 26/12/2009 => ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή 27/12/2009 => ΚΛΕΙΣΤΑ

Δευτέρα 28/12/2009 => 08:00 - 20:00

Τρίτη 29/12/2009 => 08:00 - 20:00

Τετάρτη 30/12/2009 => 08:00 - 20:00

Πέμπτη 31/12/2009 => 08:00 - 20:00

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010

Παρασκευή 1/1/2010 => ΚΛΕΙΣΤΑ

Σάββατο 2/1/2010 => ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή 3/1/2010 => ΚΛΕΙΣΤΑ

Δευτέρα 4/1/2010 => 08:00 - 20:00

Τρίτη 5/1/2010 => 08:00 - 20:00

Τετάρτη 6/1/2010 => ΚΛΕΙΣΤΑ

Πέμπτη 7/1/2010 => 08:00 - 20:00

Παρασκευή 8/1/2010 => 08:00 - 20:00

Σάββατο 9/1/2010 => 08:00 - 20:00

Ευχές στο Φιλιατρά News από την ΑΣΕΣ team

Από τα μέλη του ases team (ANEΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕΙΣΜΩΝ για τους μη γνωρίζοντες ) έχετε τις θερμότερες ευχές και τα κουνήματα να είναι πάντα τέτοια.............

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΑΣΕΣ team

ImageHost.org


Από το ASESTEAM



Ευχές στο Φιλιατρά News από το blog Παρατηρητήριο

ImageHost.org



Ευχές στο Φιλιατρά News από το blog Διαδρομή

Κλίκ στην κάρτα για πλήρες μέγεθος

ImageHost.org

Από το blog Διαδρομή



Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Δεκεμβρίου 2009

Ele23.jpg (737 KB) 8arr23.jpg (205 KB) foni23.jpg (218 KB)