Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

LIVE η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Φιλιατρά: Ταλαιπωρίας συνέχεια και σήμερα στα Γραφεία της ΔΕΗ για το Αγροτικό Τιμολόγιο.

Συνεχίστηκε και σήμερα αλλά με επιπλέον προβλήματα η ουρά, η αναμονή και η ταλαιπωρία, αγροτών προκειμένου να υποβάλλουν ένα κάρο χαρτομάνι για να εξακολουθήσει η ΔΕΗ να τους παρέχει το αγροτικό τιμολόγιο ρεύματος για τη άρδευση καλλιεργειών τους.
Το Φιλιατρά .....

EMY: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού -Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η ΕΜΥ τονίζει ότι από απόψε αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού από τα βόρεια της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας και .....

Ποιους αγρότες αφορά η απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος

Ως ευπρόσδεκτη παρέμβαση, η οποία ωστόσο μένει να αποδειχθεί αν μπορεί από μόνη της να λειτουργήσει ως ισχυρό κίνητρο για την ένταξη των αγροτών σε συλλογικά σχήματα χαρακτηρίζουν παράγοντες της αγοράς την πρωθυπουργική εξαγγελία για απαλλαγή όσων διακινούν τα προϊόντα τους αποκλειστικά μέσω ......

Νέοι αθλητές και ανανεώσεις στο δυναμικό της Εράνης Basket

Η Ερανη B.C. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές:

Λευτέρης Αυγενάκης: «Στερούν κοινοτικούς πόρους από τους Έλληνες παραγωγούς»

«Έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια πλήρους αδιαφορίας, καταστροφικών πολιτικών και ανηλεών φοροεπιδρομών που γονάτισαν τον αγροτικό κόσμο, η Κυβέρνηση ανακάλυψε το πακέτο Γιούνκερ για τον αγροδιατροφικό τομέα.

Η Ελλάδα, για μια .....

Το 50% της ελαιοπαραγωγής έχει χαθεί στην Κρήτη λόγω δάκου, λέει ο Αυγενάκης

Στην απώλεια του 50% της ελαιοπαραγωγής στην Κρήτη, εξαιτίας της κυβερνητικής ολιγωρίας για την υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας, αναφέρεται ο γραμματέας ΠΕ ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς ......

Χωρίς πρόστιμο η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων για τους αγρότες

Οι αγρότες δικαιούνται έκπτωση φόρου που κυμαίνεται από 1.900 έως 2.100 ευρώ
Χωρίς να αντιμετωπίζουν την επιβολή προστίμων, οι αγρότες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος στην .....

Ομοβροντία δηλώσεων απο τον πολιτικό κόσμο για την επίθεση στον Κωνααντινέα

Ομοβροντία δηλώσεων επι δηλώσεων από τον πολιτικό κόσμο ξέσπασε μετα την γνωστοποίηση της επίθεσης ξυλοδαρμού που έγινε στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνατντινέα.

Ολοι τους καταδικάζουν την επίθεση που δέχτηκε ενω ο ίδιος ο βουλευτής δηλωνει ότι «Είναι ακραίο φασιστικό επεισόδιο για την εξέλιξη του θέματος με τη Μακεδονία, μου επιτέθηκαν λέγοντας μου ότι… πούλησα τη Μακεδονία.
Είμαι τυχερός που ζω ο φασισμός από όπου κι εάν προέρχεται δεν θα περάσει», σημείωσε ο Π. Κωνσταντινέας στην πρώτη του δήλωση από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας.


Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι .....

Θύμα ξυλοδαρμού ο βουλευτής Π. Κωνσταντινέας

Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος κατήγγειλε πως επρόκειτο για μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σημειώθηκε έξω από το γήπεδο της ......