Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αλλάζει το πλαφόν στα φάρμακα

Σε α­να­θε­ώ­ρη­ση του ο­ρι­ζόν­τιου χα­ρα­κτή­ρα του μέ­τρου του πλα­φόν στη μη­νια­ία δα­πά­νη συν­τα­γο­γρά­φη­σης φαρ­μά­κων και δι­α­γνω­στι­κών ε­ξε­τά­σε­ων α­πό τους για­τρούς α­να­μέ­νε­ται να προ­χω­ρή­σει το υ­πουρ­γεί­ο Υ­γεί­ας.

Αυ­τό α­να­κοί­νω­σε .....

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Από το 1844 που πραγματοποιήθηκε η 1η Εθνοσυνέλευση της Ελλάδας και το 1888 που για πρώτη φορά ακούστηκε το σύνθημα «ψήφος στις γυναίκες» από το έντυπο «Εφημερίδα των Κυριών», μέχρι το 1975, όπου το πρώτο Σύνταγμα της χώρας ρητώς ανέφερε πως «’Έλληνες κι Ελληνίδες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου», πέρασε πολύς καιρός, πολλά άλλαξαν, αλλά και πολλά διατηρήθηκαν.

Με απορία βλέπουμε πως δογματικά.....

Κόβει την πίτα του το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών

Ο Σϋλλογος γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει στο σχολείο μας την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ.

Η παρουσία σας....

Και νέες σοβαρές ζημιές στο λιμάνι της Κυπαρισσίας

Η πρόσφατη κακοκαιρία αποτυπώθηκε με νέες καταστροφές στις λιμενικές υποδομές της Τριφυλίας επιβεβαιώνοντας ότι ο χειμώνας θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για νέα έργα εκατομμυρίων Ευρώ.
Στο πολύπαθο λιμάνι ......

Έκοψε την πίτα της η "Γλυκιά Μεσσηνία"

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ»,στο Αμφιθέατρο της ΠΕ Μεσσηνίας, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Αλευρά.

Στην εν λόγω εκδήλωση .....

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Κατσίβελα για τον Δήμο Τριφυλίας

ΚΛΕΙΔΩΣΕ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η υποψηφιότητα του Διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ Τάκη Κατσίβελα ο οποίος αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για μια νέα εποχή στο Δήμο χωρίς ατέλειες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Η απόφαση .......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 26-1-2014 ]

Συνάντηση Κόλλια με Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας Σήμερα και η πίτα του Συλλόγου.

Με πλήρη επιτυχία έγινε σήμερα 26-1-2014 στο ξενοδοχείο STANLEY η κοινή σύσκεψη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με τον ΔΗΜΑΡΧΟ της Τριφυλίας.

Στην κοινή σύσκεψη, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, παρέστησαν ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κωνσταντίνος Κόλιας, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φιλντίσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Μπακούρος και πάνω από τριάντα μέλη, πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων Τριφυλίας.
Τα θέματα, πολλά και σημαντικά, υποβλήθηκαν από τους συλλόγους και......

Σενάρια αναβολής των Αυτοδιοικητικών εκλογών;

Το σενάριο της μετάθεσης των αυτοδιοικητικών εκλογών για το φθινόπωρο του 2014 ή και για το φθινόπωρο του 2015 επαναφέρουν κυβερνητικές πηγές μιλώντας στην aftodioikisi.gr.
Βασικό επιχείρημα που .....

ΟΑΕΔ πρόγραμμα για ανέργους ηλικίας από 30 εως 66 ετών

Ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει εντός των ημερών το πρόγραμμα για ανέργους ηλικίας από 30 εως 66 ετών όπου θα αφορά εργασία για 12 μήνες σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις με μισθό 450 ευρώ σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του κ. Αμπατζόγλου.
Ο ΟΑΕΔ με το νέο ......

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 27 Ιανουαρίου έως 02 Φεβρουαρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Βασίλη Παπαθεοδοσίου
www.inthepharmacy.gr

Tηλ: 2761 - 0 - 32 229
Κιν. 693 - 23 37 104


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Ιανουαρίου 2014