Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση Κόλλια με Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας Σήμερα και η πίτα του Συλλόγου.

Με πλήρη επιτυχία έγινε σήμερα 26-1-2014 στο ξενοδοχείο STANLEY η κοινή σύσκεψη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με τον ΔΗΜΑΡΧΟ της Τριφυλίας.

Στην κοινή σύσκεψη, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, παρέστησαν ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κωνσταντίνος Κόλιας, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φιλντίσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Μπακούρος και πάνω από τριάντα μέλη, πρόεδροι και εκπρόσωποι των συλλόγων Τριφυλίας.
Τα θέματα, πολλά και σημαντικά, υποβλήθηκαν από τους συλλόγους και......

ο δήμαρχος, αφού παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Λούτος, αφού ευχαρίστησε τον κ. δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τον δημοτικό σύμβουλο, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες, τόνισε ότι η σύσκεψη ήταν πολύ θετική και έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους των συλλόγων να παρουσιάσουν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των χωριών κυρίως της επαρχίας μας. Τελειώνοντας, τους ευχαρίστησε όλους και τους προσκάλεσε αύριο την ίδια ώρα να παρευρεθούν στην κοπή της πίτας.