Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ

Μικρά Αγγλία
[ ----------- ]

Του Παντελή Βούλγαρη

Με τους: Αντρέα Κωνσταντίνου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης

Είδος: Δράμα
Προβολές: 1 , 2 , 3 , 4 Αυγούστου
Ωρα προβολής: 21:45
Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών

ΥΠΟΘΕΣΗ: .......

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου: Σε ΝΕΡΙΤ και OTE TV τα δικαιώματα

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 που θα γίνει στην Γαλλία και τα παιχνίδια της θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ και τον OTE TV.

Ήταν γνωστό ότι ......

«Μάχες» στο εκλογοδικείο σήμερα – Σε 20 μέρες η απόφαση

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας θα εκδικαστεί σήμερα η ένσταση για την ακύρωση της εκλογής του Παναγιώτη Κατσίβελα ως δημάρχου Τριφυλίας αλλά και για τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Τζωρτζίνη.

Κατά τη σημερινή ......

Ποιοι φόροι πρέπει να πληρωθούν κάθε μήνα έως το τέλος του 2014

Χωρίς ανάσα απαιτεί η Εφορία κάθε μήνα μέχρι τέλος του χρόνου οι πολίτες να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρωθεί ένα βουνό φόρων συνολικού ύψους 7,928 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο φορολογικός «Γολγοθάς» από την Πέμπτη οπότε λήγει η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης φόρου εισοδήματος για 2,493 εκατομμύρια φορολογούμενους και αν δεν πληρωθεί αρχίζουν να τρέχουν τόκοι και απειλές κατασχέσεων. Η πρώτη δόση των εκκαθαριστικών φόρου εισοδήματος απαιτεί κοντά στο 1,25 δισ. ευρώ.
Ο μέσος φόρος για όσους έχουν λάβει χρεωστικό εκκαθαριστικό.......

ΕΟΠΥΥ :Υποχρεωτικό να προτείνουν οι φαρμακοποιοί το φθηνότερο φάρμακο

Εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ κάνει γνωστό ότι οι φαρμακοποιοί είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν ως απόθεμα και να χορηγούν το φαρμακευτικό προϊόν με την χαμηλότερη λιανική τιμή για κάθε δραστική ουσία, περιεκτικότητα και συσκευασία, από τα φάρμακα του θετικού καταλόγου συνταγογραφούμενων προϊόντων.

Σύμφωνα με την ......

Άνοιξε η αιτηση για το ακατάσχετο στο taxisnet

Άνοιξε πριν απο λίγο η αιτηση στο taxisnet για την δήλωση τραπεζικών λογαριασμών . Με την εν λόγω αίτηση θα μπορέσουν οι φορολογούμενοι να προστατεύσουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους από κατασχέσεις εως το ποσό των 1.500 ευρώ που έχει νομοθετηθεί το ακατάσχετο όριο. Η εφαρμογή για την αίτηση θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή σήμερα Τρίτη 29 Ιουλίου.

Κάθε φορολογούμενος μπορεί να έχει έναν μοναδικό ακατάσχετο τραπεζικό λογαριασμό.....

Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας ΝΠΙΔ και ΟΤΑ. Πιοί το παίιρνουν. [ Σΰνημμένο ]

Με κοινή υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και των υπουργών Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη επεκτείνεται το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και στους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου των δήμων και των περιφερειών.

Ειδικότερα σε συνέχεια της προηγούμενης ΚΥΑ β 465 2014.pdf, με ....

Πυροβολισμοί αναστάτωσαν τους κατοίκους λίγο έξω από τη Μαραθόπολη

Πυροβολισμοί σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11, αναστάτωσαν τους κατοίκους που μένουν στην περιοχή κοντά στο κάμπινγκ της Μαραθόπολης.

Μέσα σε διάστημα 2-3 λεπτών έπεσαν περίπου 10 πυροβολισμοί ενώ ακούστηκαν μέχρι και το χωριό της Μαραθόπολης. Οι κάτοικοι επικοινώνησαν, ......

Παρολίγο τραγωδία στην παραλία του Αϊ Λαγούδη.

Στιγμές αγωνίας για μια ηλικιωμένη γυναίκα και τους λουόμενους, επιφύλασσε η σημερινή μέρα σε όσους βρέθηκαν στην κεντρική παραλία της Κυπαρισσίας πριν από λίγη ώρα.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 11:15 λουόμενοι παρατήρησαν έναν άνθρωπο να επιπλέει μπρούμυτα μέσα στην θάλασσα. Αμέσως έσπευσαν και ανέσυραν από το νερό το άτομο αυτό που αποδείχθηκε ότι ήταν μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν λιπόθυμη.

Ο κόσμος φώναζε βοήθεια ενώ .......

Εράνη Φιλιατρών: Στα πράσινα και ο Πετρόγιαννης

Από την σελίοδα  Εράνη Φιλιατρών

Την πράσινη φανέλα της Εράνης θα φορά την νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Πετρόγιαννης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Μεσσηνιακό και υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι με την Εράνη Φιλιατρών.
Ο Πετρόγιαννης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ χαφ, έχει παίξει σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν όπως το Φαραί, Εθνικός Μελιγαλα Μεσσηνικός κλπ.
Παίκτης με μεγάλο ταλέντο, και δυνατότητες θα συνεχίσει την ,......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 28-7-2014 ]



15 χρόνια στο 18χρονο από τη Χώρα για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη

15 χρόνια και 1 μήνα φυλάκισης επέβαλε χθες το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Κυπαρισσίας στο 18χρονο από τη Χώρα, για απλή συνέργεια στη δολοφονία του αρχιμανδρίτη Φωτίου Ζαχαρόπουλου τον περασμένο Φεβρουάριο.
Μια δολοφονία που ......

Κέντρο ΔΉΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας: Με επιτυχία η λήξη του προγράμματος Leonardo Da Vinci.

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2014 στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας η τελετή λήξης και διάδοσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Leonardo Da Vinci.

Το πρόγραμμα .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Ιουλίου 2014