Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΩΝ ΄΄ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Στις 14/01/2014 Ιανουαρίου Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΩΝ με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην απομάκρυνση των σκουπιδιών που ευρίσκονταν γύρω από τους κάδους του χωριού.
Εκεί, καθόλη .....

Δείτε 10 έξυπνες χρήσεις της στάχτης!

Δείτε 10 τρόπους για να την αξιοποιήσετε:

ΣτΕ: Αντισυνταγματικό το χαράτσι για ρύπανση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Ανυπολόγιστες συνέπειες για την αγορά ηλεκτρισμού από την ετυμηγορία ότι δεν είναι νόμιμη η επιβολή του ΕΤΜΕΑΡ - Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στους καταναλωτές
Με δύο αποφάσεις .....

Φιλιατρά: Οι Πακιστανοί εχουν καταλάβει το νέο γήπεδο. Κι άλλο γκέτο Λαθρομεταναστών? [ VIDEO ]

Ήθελε μια φίλη να πάει το μεσημεράκι στο νέο γήπεδο Φιλιατρών να τρέξει στον στίβο και έφυγε άπραγη αλλά και φοβισμένη.
Ο λόγος?
Μια ομάδα ........

Σαράντος Κουκούμης: Απολογισμός δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας

Κλείνοντας τρία χρόνια συμμετοχής μας στο ΔΣ του νέου Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτό που από την αρχή είχαμε επισημάνει, ότι η τοπική διοίκηση (Δήμοι-Περιφέρεια)με το νόμο 3852/2010 «πρόγραμμα Καλλικράτης» αποτελεί πλέον κρατικό μηχανισμό προώθησης και υλοποίησης της ευρωενωσιακής πολιτικής και των στόχων της αστικής τάξης της χώρας μας, που υλοποιούνται μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων.

Οι αλλαγές με τον «Καλλικράτη» ......

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Δύο συνεδριάσεις κοντά κοντά θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας καθώς η πρώτη (έκτακτη) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 και η άλλη τη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα (19:00).

τις δυο προσκλήσεις που υπογράφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μπασδάνης περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα:

Ενημέρωση για Ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΗΔΕ 2012

Σχετικά με τα σημειώματα που εστάλησαν στους φορολογούμενους και αφορούν οφειλή ΕΕΤΗΔΕ 2012, το Υπουργείο Οικονομικών και η ΔΕΗ ενημερώνουν για τα ακόλουθα:

Τα ποσά αυτά......

Κόβει αύριο την πίτα του ο Σύλλογος Κρητών Τριφυλίας


Ο Σύλλογος Κρητών Τριφυλίας
θα κόψει την πίτα του
το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014,
στις 9.00 μμ στο κέντρο «Στεφανής».

Καλούνται τα μέλη του να παραβρεθούν.

Υποχρέωση έκδοσης αδειών για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, ότι σύμφωνα με τις μεταβατικές διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 4056/12-3-2012 ( ΦΕΚ 52 Α΄), οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις οι οποίες λειτουργούν χωρίς......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Πρώτη μεταγραφή ο Θοδωρής Ασημακόπουλος

Την πρώτη μεταγραφή της πραγματοποίησε η Εράνη για το 2014 εντάσσοντας στο δυναμικό της έναν παλιό γνώριμο της τον Θοδωρή Ασημακόπουλο.
Ο Θοδωρής, επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην Εράνη μετά από τέσσερα χρόνια σπουδών στην Θεσσαλονίκη και θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα. Τόσο σαν παίκτης όσο και σαν Φυσιοθεραπευτής.

Σε ανακοίνωση της η Εράνη αναφέρει:.....

Αυξημένη η ζήτηση για την εμποροπανήγυρη των Φιλιατρών

Μπορεί να έχουν ξεκινήσει στα Φιλιατρά να στήνουν το σκέπαστρο που θα φιλοξενήσει τους μικροπωλητές για την εμποροπανήγυρη του Πολιούχου της Πόλης μας Αγίου Χαραλάμπους, οι πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη μας σύμφωνα με το Συνδικάτο.......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Ιανουαρίου 2014



Δήμος Τριφυλίας: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ» .

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ» που ξεκίνησε από την Κοινωφελή Επιχείρηση στις 25/1/2014. Απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και τη μουσική καλλιέργεια των παιδιών.

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα ξεκινά και στο Κοπανάκι, στο Γυμναστήριο του Γυμνασίου, στις 11.00 πμ.
Έτσι λοιπόν τα μουσικά παιχνίδια .......