Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Φιλιατρά: Οι Πακιστανοί εχουν καταλάβει το νέο γήπεδο. Κι άλλο γκέτο Λαθρομεταναστών? [ VIDEO ]

Ήθελε μια φίλη να πάει το μεσημεράκι στο νέο γήπεδο Φιλιατρών να τρέξει στον στίβο και έφυγε άπραγη αλλά και φοβισμένη.
Ο λόγος?
Μια ομάδα ........

Λαθρομεταναστών Πακιστανών, Μαροκινών κλπ κλπ είχαν καταλάβει το γήπεδο και έπαιξαν κάτι σαν κρίκετ ή baseball.
H φίλη μας έφυγε φοβισμένη χωρίς να μπορέσει να αγωνιστεί φοβούμενη ακόμα και για τη ζωή της καθώς της ήρθε στο μυαλό η ιστορία της Μυρτώς που κακοποιήθηκε από τον λαθρομετανάστη Πακιστανό στην Πάρο.
Φεύγοντας άπραγη από το γήπεδο επικοινώνησε με φίλο της και τον ενημέρωσε για την κατάσταση που αντίκρισε εκεί, και εκείνος επικοινώνησε μαζί μας μεταφέροντας μας την συνομιλία του με την γνωστή του.

Πήγαμε στο νέο γήπεδο Φιλιατρών - που έτσι όπως έχει καταντήσει μόνο γήπεδο δεν είναι πια- και είδαμε τα καταγγελλόμενα της φίλης μας.

Ο Φωτογραφικός φακός κατέγραψε λαθρομετανάστες μαυριδερούς να παίζουν σε ένα αφύλακτο και έρμαιο στην όρεξη του καθενός κάτι σαν Baseball.

Και ρωτάμε:
Απέκτησε ομάδα κρίκετ ή Baseball η Εράνη και δεν το ξέρουμε και ελλείψει Ελλήνων παικτών έβαλαν λαθρομετανάστες από Μαρόκο και Πακιστάν??
Εχει γίνει Γκέτο και εκεί το νέο γήπεδο -το άλλοτε στολίδι των Φιλιατρών- λαθρομεταναστών???
ΈΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ του έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τους αθλητικούς χώρους της ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ για να αθληθεί καθότι και αυτός έχει συμβάλει με την φορολογία του στην κατασκευή του γηπέδου ή όχι??? Γιατί φαίνεται ότι οι λαθρομετανάτες έχουν μόνο δικαίωμα.....
Την στιγμή που αποχωρούσαμε από το γήπεδο και τις φωτογραφίες και Video που τραβήξαμε οι λαθρομετανάστες είχαν μαζευτεί και κοιτούσαν λες και ενοχλήθηκαν από την παρουσία μας στο "γκέτο" τους.
Η αστυνομία υπάρχει να ελέγξει λίγο την κατάσταση?
Ο Δήμος πως έχει αφήσει το γήπεδο να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε?
Γιατί το νέο γήπεδο δεν είναι σφραγισμένο και να μην μπαίνει κανένας?