Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στην μνήμη του Στράτου Δημητρακόπουλου

Φιλικό μνήμης, έχει προγραμματίσει η διοίκηση του Τέλλου Άγρα, για να τιμήσει το προσεχές Σάββατο στις (6.30μ.μ.) 19 Μαΐου 2012, τον 23χρονο ποδοσφαιριστή της Στράτο Δημητρακόπουλο που έφυγε άδοξα, πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή, στην θαλάσσια περιοχή της νήσου Πρώτης, απέναντι από το Μάραθο.

Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» των Γαργαλιάνων, θα φιλοξενήσουν στο δημοτικό γήπεδο του Άγρα, το αξιόλογο συγκρότημα της μικτής Νέων της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Νωρίτερα, πριν την έναρξη του φιλικού .............

αγώνα, οι άνθρωποι του Άγρα, για να τιμήσουν τη μνήμη του Στράτου, που έφυγε τόσο πρόωρα, από την αθλητική οικογένεια της τριφυλιακής ομάδας, θα απονείμουν τιμητική πλακέτα, την οποία θα παραλάβει μέλος της οικογενείας, του άτυχου ποδοσφαιριστή, και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Η Σχετική εκδήλωση στο Facebook

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών - Ο Π. Πικραμμένος νέος πρωθυπουργός

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκατίας για τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, είπε προς τος δημοσιογράφους ότι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα είναι δικαστικός.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ............

θα δώσει εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης σε έναν από τους επικεφαλής των τριών ανώτατων δικαστηρίων. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα αναλάβει ο Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος είναι πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο κ. Καμμένος ήτανν και ο πρώτος που έφθασε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι για τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού θα προτείνει έναν από τους προέδρους των τριών ανώτατων δικαστηρίων. Ανακοίνωσε ακόμη ότι θα ζητήσει την αντικατάσταση των υπουργών Αμυνας και Εξωτερικών. Όπως είπε, για τη θέση του υπουργού Αμυνας θα προτείνει τον καθηγητή Παναγιώτη Ηφαιστο και για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών το στρατηγό Δημήτρη Γράψα.

Ακολούθησαν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Σημειώνεται ότι στη συνάντηση δεν θα παραστεί ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος διαμαρτύρεται για το ότι δεν κλήθηκε στις συναντήσεις που γίνονταν στο πλαίσιο της προσπάθεια συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας.

Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος», αναφέρουν ότι έχει γίνει κρούση και προς τον νυν πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για να παραμείνει στη θέση του, δεδομένου ότι γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο επίπεδο της οικονομίας. Οι προσπάθειες δεν απέδωσαν, αλλά ο κ. Παπαδήμος φέρεται να δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον όποιο υπηρεσιακό πρωθυπουργό σε ό,τι χρειαστεί.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπουργούς που θα πλαισιώσουν το νέο πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος έχει ήδη ζητήσει να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, κάτι που δημιουργεί κενό στην κρίσιμη θέση του υπουργού Οικονομικών. Από τη ΝΔ, φέρεται να έχει τεθεί το θέμα παραμονής του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας εν όψει της σημαντικής Συνόδου του ΝΑΤΟ στις 20-21 Μαΐου, όπου δεν αποκλείεται να τεθεί το θέμα της ΠΓΔΜ.

Αύριο η ορκωμοσία

Σε κάθε περίπτωση, η νέα κυβέρνηση, αναμένεται να ορκιστεί αύριο, Πέμπτη, παράλληλα με τους βουλευτές που εκλέχθηκαν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Βουλή, η οποία, ωστόσο, αναμένεται να διαλυθεί την Παρασκευή εν όψει της προκήρυξης νέων βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με την ημερήσια κοινοβουλευτική διάταξη, της ορκωμοσίας θα προεδρεύσει ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, ως ο πρώτος τη τάξει επανεκλεγείς βουλευτής. Η Ολομέλεια θα συνέλθει εκ νέου την επομένη στις 11 το πρωί με αντικείμενο την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος.

Συνεχίζονται οι Έλεγχοι από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Ύστερα από τις ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ για την ανάκληση-απόσυρση επιδορπίων γιαουρτιού Carrefour, λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλας), μικτά κλιμάκια ελέγχου τροφίμων, στα οποία συμμετείχαν υπάλληλοι από τις συναρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και συγκεκριμένα από τις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Ανάπτυξης και Υγιεινής, διενήργησαν ελέγχους στα καταστήματα της εταιρείας «Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.» στην περιοχή μας.

Κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι ...........

τα εν λόγω είδη δεν υπήρχαν στα καταστήματα. Όσα είχαν προμηθευτεί, είχαν ήδη επιστραφεί στην προμηθεύτρια εταιρεία.
Σε δειγματοληπτικό έλεγχο που έγινε σε άλλα είδη γιαουρτιών, που διατίθεντο προς πώληση, δεν διαπιστώθηκαν αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών.
Η διαδικασία ελέγχων συνεχίζεται.

Π.Ε. Μεσσηνίας: Ξεκινησε η διαδικασία υποβολής οικονομικών προσφορών για ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού δακοκτονίας

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας ΠΕ Μεσσηνίας Κυπαρισσία, ανακοινώνει ότι θα δεχθεί οικονομικές προσφορές για ανάδειξη εργολάβων ψεκασμού δακοκτονίας, για τα Τμήματα με τις αντίστοιχες Τοπικές Kοινότητες: .........

Τμήματα
1. Ελαίας-Καρυών,
2. Γλυκορριζίου,
3. Αρτικίου-Κρυονερίου,
4. Αετού,
5. Μοναστηρίου-Πολυθέας.

Η κατάθεση των προσφορών γίνεται σε εφαρμογή της διαδικασίας της Διαπραγμάτευσης της υπ’ αριθμ. 1114/08-03-2012 διακήρυξης.

Μαζί με τις οικονομικές προσφορές θα υποβληθούν και τα δικαιολογητικά του άρθρου 3 της Διακήρυξης (1114/08-03-2012) που θα καλύπτουν τις υποβληθείσες προσφορές.

Η λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών είναι 21-05-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας ΠΕ Μεσσηνίας Κυπαρισσία στις 21-5-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ (τηλ. για πληροφορίες 27610 22958).

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Απότομη πτώση του υδράργυρου και καταρρακτώδεις βροχές προβλέπει με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Σύμφωνα με αυτό:

Μεταβολή θα παρουσιάσει από αύριο Πέμπτη 17-5-2012 ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά όπου η μέγιστη τιμή της δε θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς κελσίου. Συγκεκριμένα :...........


Αύριο Πέμπτη 17-5-2012

Έντονες βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την ήπειρο, βαθμιαία στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά-Εύβοια, το βορειοδυτικό Αιγαίο και τη νύχτα στο υπόλοιπο βόρειο Αιγαίο, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Την Παρασκευή 18-5-2012

Κατά τόπους έντονα φαινόμενα προβλέπονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά-Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες:

1. Να ενημερώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα ΜΜΕ για την επικρατούσα κατάσταση σχετικά με τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου και να λάβουν υπ’ όψιν, ανάλογα µε τον προορισµό τους, το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσουν (χαλάζι, βροχόπτωση, κλπ).

2. Να προγραμματίζουν τη μετακίνηση τους έτσι, ώστε να µη συµπίπτει µε την αιχµή των καιρικών φαινομένων.

3. Εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθούν πεζοί, να φορούν τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

4. Να ελέγχουν την κατάσταση του αυτοκινήτου τους, προτού επιχειρήσουν οποιαδήποτε μετακίνηση.

5. Να ταξιδεύουν κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να προτιμούν τους κεντρικούς δρόμους και να ενημερώνουν τους οικείους τους για τη διαδρομή που θα κάνουν. Εάν μετακινούνται στην πόλη να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

6. Να μην εγκαταλείπονται τα οχήματα, σε καμιά άλλη περίπτωση εκτός από αυτήν όπου τούτο ζητείται από τους εκπροσώπους των αρμόδιων κρατικών φορέων που έχουν την ευθύνη της διάσωσης.

7. Σε καμιά περίπτωση να μην αγγίζονται ηλεκτρικά καλώδια που έχουν πέσει στο έδαφος

8. Να προστατεύονται οι υδρορροές από τυχόν σκουπίδια.

9. Να αποφεύγουν τη διάβαση επικίνδυνων ρευμάτων ή διαβάσεων.

newsit

Τα πρακτικά της χθεσινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών

Στη δημοσιότητα έδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας τα πρακτικά της χθεσινής συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε παρακάτω Αντώνη Σαμαρά, Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελου Βενιζέλου, Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης των .........

πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια μπορείτε να τα κατεβάστε και να τα διαβάστε από εδώ

Ο Τελικός του Champions League στην ΝΕΤ

Τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ της ΜΠΑΓΕΡΝ και της ΤΣΕΛΣΙ θα μεταδώσει η ΝΕΤ το Σάββατο 19 Μαΐου στις 21.45 από το Allianz Arena στο Μόναχο. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνουν ο Γιώργος Χαϊκάλης και ο Στέφανος Δημητριάδης.

Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD και απευθείας μέσω WEB TV στο www.ert.gr

Η βραδιά του τελικού, θα ξεκινήσει στις ........

19.00 με την εκπομπή CHAMPIONS ΝΕΤ με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Ηλία Χριστογιαννόπουλο. Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα τελευταία νέα της Μπάγερν και της Τσέλσι, αφιερώματα στις δύο ομάδες, καθώς και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Προσκεκλημένος στο στούντιο θα είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής και του ΑΠΟΕΛ Διονύσης Χιώτης. Ακόμα, η εκπομπή κάνει ένα αφιέρωμα σε όλους τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από το 1991, μέσα από εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις του παρελθόντος.

Στις 20.00 ακολουθεί εκπομπή Pre-Game με όλα τα νέα των ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα.

Μετά τον τελικό στις 23.45 θα ακολουθήσει η εκπομπή CΗAMPIONS NET που θα μεταδώσει την στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης, δηλώσεις αλλά και παραλειπόμενα από τη μεγάλη βραδιά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τράγκας σε Καμμένο: "Θα σε καταστρέψω για αυτό που μου έκανες" (βίντεο ντοκουμέντο)

2:08 μμ. Σήμερα βγήκαν όλα στη φόρα...Ο Τράγκας πρωτοστατεί για να σώσει την τιμή του ανιψιού του (Ν. Χατζηνικολάου) που με το ρεπορτάζ του "ξεσκέπασε" τις προθέσεις και τις προσωπικές φιλοδοξίες του Π. Καμμένου.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή έχει προηγηθεί κάτι μεταξύ τους που λίγοι το γνωρίζουν;

Ο Γιώργος Τράγκας ως γνωστό εργάζεται ..........

ως δημοσιογράφος στο REAL group συμφερόντων Ν. Χατζηνικολάου.

Ήταν αυτός που πριν 3 1/2 μήνες μέσα από τον realfm και την πρωινη του εκπομπή είχε ανακοινώσει την επερχόμενη πολιτική του συνεργασία με τον... Π. Καμμένο.

(Ιδού το ραδιοφωνικό απόσπασμα)



Τα πράγματα όμως δεν είχα την πορεία που θα ήθελε ο "θείος". "Είναι γνωστό .... ο Τράγκας και είναι κακή πολιτική επιλογή για συνεργασία" ψιθύρισαν κάποιοι στον Π. Καμμένο που λίγες μέρες αργότερα διέκοψε ξαφνικά κάθε πολιτική επαφή με τον γνωστο δημοσιογράφο.

Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν πριν δημιουργηθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την σημερινή τους μορφή. Από εκείνη την εποχή και μετά ο Γιώργος Τράγκας όπως λένε από τον στενό του κύκλο κρατούσε σιγή ιχθύος περιμένοντας την σωστή στιγμή για να κτυπήσει.

Τα Νέα του Καναπέ

ΣΧΟΛΙΟ
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ γιατί λυσάει ο Τράγκας εναντίον του Καμμένου; Ο Δεξιός, ο Καραμανλικός (όπως έχει αποκαλέσει πολλές φορές τον εαυτό του) που μας το παίζει τώρα Αριστερός.

Ο Πάνος Καμμένος στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου




ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ [ VIDEO ]

Βγάζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια καθημερινά, τα οποία με ειρωνείες και περισσό κομπασμό δικαόπτουν όλους τους συνομιλητές του, αλλά τα βάζουν και με τους δημοσιογράφους και τους υβρίζουν ως εξυπηρετούντες συμφέροντα.

Τέτοιο θέμα δημιούργησε σήμερα και ο Παπαδημούλης και βγήκε από τα ρούχα του ο Οικονομέας.

Κράχτης

ΣΧΟΛΙΟ
Αν τώρα που είναι δεύτερο κόμμα, βρίζουν έτσι δημοσιογράφους, και έχουν τέτοια υπεροψία επάνω τους φανταστείτε να κυβερνήσουν τι θα γίνει... Θα επιβάλουν χούντα. Για να μιλήσεις θα ζητάς της άδεια τους. Δείτε το Video και οι κρίσεις δικές σας.




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Μαΐου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.


Απίστευτο παρασκήνιο με το non paper του Καμμένου - Τα γυρνάει ο Χατζηνικολάου!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με το περίφημο ανυπόγραφο non paper έγγραφο που υποτίθεται οτι δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απο τον Καμμένο.
Πριν απο λίγο...

ο Νίκος Χατζηνικολάου παραδέχτηκε οτι το έγγραφο εστάλη με FAX στα κόμματα, τελικά ΟΧΙ απο την Προεδρία, αλλά απο σπίτι υπαλλήλου κάτι που προκαλεί αν μη τι άλλο πάρα πολλά ερωτήματα!

Μπορεί οποιοσδήποτε υπάλληλος να παίρνει ............

υποτίθεται επίσημα και εμπιστευτικά έγγραφα απο το Προεδρικό Μέγαρο και να τα faxarei απο το σπίτι του , όπου θέλει;;;



Ενα άλλο ερώτημα που δεν έθεσε κανένας είναι ΠΩΣ είναι δυνατον fax απο ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ να αναφέρει ως αποστολέα την "Προεδρία της Δημοκρατίας" ;

Το θρίλερ συνεχίζεται αφού απο τα πρακτικά της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατιάς, φαίνεται οτι ο κ. Σαμαράς είχε γνώση για το έγγραφο απο το βράδυ της 13ης Μαίου.
Που είναι το παράξενο; Η ημερομηνία που έχει επάνω το έγγραφο το οποίο εστάλη στα πολιτικά κόμματα με fax ειναι της 14ης Μαίου!!!

Το σίγουρο είναι οτι κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση!...



Τρομακτικό