Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας; ο Δημήτρης Δριμής με τον Συνδυασμό "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία"

“Η επιτυχία ενός Δημάρχου κρίνεται από την ικανότητά του να δίνει λύσεις στα μεγάλα και μικρά προβλήματα του Δήμου.
Κρίνεται από τη δυνατότητά του να συνθέτει και να προτείνει ένα ρεαλιστικό και φιλόδοξο πρόγραμμα, για την αναβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του Δήμου.
Κρίνεται, προπαντός, από την ικανότητά του να ενώνει τους πολίτες. Να τους εμπνέει εμπιστοσύνη. Να τους κινητοποιεί, για το μέλλον του Δήμου.”


Φίλες και φίλοι,

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχουν καθαρά ......

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ COSMOTE


Ενημερώνουμε τους συνδρομητές μας ότι άγνωστοι, προσποιούμενοι ότι είναι εργαζόμενοι του ΟΤΕ πραγματοποιούν κλήσεις σε τηλέφωνα πελατών COSMOTE, και με πρόφαση τη διενέργεια ελέγχου στο .......

Γυναίκα - σύζυγος - μάνα

Πολυσύνθετος ο ρόλος της γυναίκας στη ζωή. Είναι ο άνθρωπος που συμπονά, που δίνει το μεγάλο μέρος της ζωής της για την οικογένεια. Αδικημένη στην ιστορία της ανθρωπότητας, από την Αρχαία Ελλάδα, στερήθηκε ακόμη και το δικαίωμα της εκπαίδευσης στο Μεσαίωνα, πολιτικά δικαιώματα απέκτησε τα τελευταία εκατό χρόνια.
Παραθέτω .....

Ο Δημήτρης Δριμής για την ημέρα της Γυναίκας

“Την 8η Μαρτίου 1857, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, οι γυναίκες κινητοποιήθηκαν απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και ίση αμοιβή με τους άντρες.
Στις 8 Μαρτίου 1909, οι γυναίκες διαδήλωναν στη Νέα Υόρκη απαιτώντας καλύτερους μισθούς, λιγότερες ώρες εργασίας, δικαίωμα ψήφου και να λάβει τέλος η ......