Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικά με την κηδεία του Κώστα Αλ. Μιχαλακόπουλου

Αρκετοί είναι οι αναγνώστες του Φιλιατρά news που πληροφορήθηκαν από την σελίδα μας τον θάνατο του Κώστα και μας ρωτάνε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το πότε είναι η κηδεία.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια μας είπαν ότι η κηδεία θα γίνει αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους (Παναγία).

Το Φιλιατρά News εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Απογαλακτισμός, Δικαιοσύνη, Υπομονή, Αγάπη... (Παιδιά και δάσκαλοι – ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!)

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος στο Φιλιτρά News

Παρασκευή 11 του Σεπτέμβρη έρχονται στο προσκήνιο χτυποκάρδια, αγωνίες, χαρές και προσδοκίες με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.
Σε λίγες μέρες .......

Ανακοίνωση εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής για τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Αλ. Μιχαλακόπουλου

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΙΑΚΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκπροσωπώντας το σύνολο των κατοίκων της Αγίας Κυριακής, εκφράζει τη θλίψη για την αιφνίδιο θάνατο του ενεργού και εξαιρετικού μέλους της Κώστα Αλ. Μιχαλακόπουλου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Η συμμετοχή του Κώστα στα ......

Μητρώο Εθελοντών Δήμου Τριφυλίας

Ο εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας.
Συνιστά μια εξαιρετικά ....

Δωρεν διανομή ροδάκινων στον Δήμο Τριφυλίας

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Τριφυλίας την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 11.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα.
Στο Κοπανάκι στο Δημαρχείο.
Στο Καλό Νερό στο ΚΕΠ.
Στην Κυπαρισσία στο Εργατικό Κέντρο.
Στα Φιλιατρά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό.
Στους Γαργαλιάνους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής ......

Καλαμάτα: Αγώνας grand prix και drift show

Το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμοί Νομού Μεσσηνίας διοργανώνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ωρα 10 πμ τον δεύτερο αγώνα grand prix και drift show στην πιστά san nikolas με δωρεάν είσοδο για παιδιά μέχρι 13 ετών και 5 ευρό για τους μεγάλους.
Οι οδηγοί υπόσχονται ......

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Δ.Ε Φιλατρών την Πέμπτη 10 /9. Δειττε τις περιοχές

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και από ώρα 08:00 έως 15:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:.....

Άγριος καβγάς Σκουρλέτη – Κεφαλογιάννη on air! (video)



Φανερά εκνευρισμένος, έπειτα από καβγά που είχε με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, αποχώρησε από το στούντιο της ΕΡΤ ο Πάνος Σκουρλέτης.
Πάνος Σκουρλέτης και Μανώλης Κεφαλογιάννης αντάλλαξαν «βαριές» εκφράσεις σε ένα χοντρό καβγά σε εκρηκτικό κλίμα, ο οποίος μάλιστα ανάγκασε τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από το στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης.

Νωρίτερα, ο κ. Σκουρλέτης είχε προλάβει να χαρακτηρίσει τον ......