Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Νεα Πελοπόννησος - Πέτρος Τατούλης

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ τον ΚΑΡΚΙΝΟ του ΜΑΣΤΟΥ

image

Ολόκληρη η παρουσίαση των αρχών και θέσεων του συνδυασμού "Τριφυλία Πρωταγωνίστρια" της υποψηφίας Δημάρχου Τριφυλίας Χάϊδως Παναγιωτοπούλου.

Συνεδριάζει η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Τρίτη 19.03.2019 και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Την πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιάννα Κωνσταντέλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η Χάϊδω Παναγιωτοπούλου στους Γαργαλιάνους

Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 8 στο καφενείο Ασημάκης, στην πλατεία των Γαργαλιανων, θα συναντηθεί η υποψήφια Δήμαρχος Χάϊδω Παναγιωτόπουλου με συμπολίτες μας.


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η παράσταση με το έργο "ΔΑΝΑΗ" του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω εκτάκτου σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένεια της πρωταγωνίστριας.
το Δ.Σ. της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ' όλους τους συντελεστές της "Δανάης" προς την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, κυρίως προς την Πρόεδρό της κυρία Λέττα Πετρουλάκη για την τιμή να μας θέσει υπό την αιγίδα της Πειραματικής και να μας στηρίξει.

Επίσης πολλές ευχαριστίες ......

ΣΕΦ – Δελφινάριο, 400 μέτρα ή μια… πανικόβλητη διοίκηση απόσταση!

Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μην γελάσει κανείς με τα τελευταία… κατορθώματα στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Το θέατρο του παραλόγου που επιχείρησε να στήσει στο ελληνικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός, έχει μετατραπεί πια σε επιθεώρηση. Μετά το πρώτο… σόου στο .....

Θέσεις Εργασίας στην ΕΑΣ Μεσσηνίας


O Aγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Μεσσηνίας» στο πλαίσιο της υπηρεσίας Σύνταξης & Υποβολής Δήλωσης Ιδιοκτησίας για λογαριασμό πολιτών αναζητά για τα Υποκαταστήματα: .....