Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η παράσταση με το έργο "ΔΑΝΑΗ" του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω εκτάκτου σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένεια της πρωταγωνίστριας.
το Δ.Σ. της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απ' όλους τους συντελεστές της "Δανάης" προς την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, κυρίως προς την Πρόεδρό της κυρία Λέττα Πετρουλάκη για την τιμή να μας θέσει υπό την αιγίδα της Πειραματικής και να μας στηρίξει.

Επίσης πολλές ευχαριστίες ......

οφείλουμε προς τον κύριο Ανδρέα Βρυώνη για όλες τις ενέργειές του και την επικοινωνία με τα Μέσα Ενημέρωσης καθώς και προς όλες και όλους του Δ.Σ. της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας. Ζητούμε συγνώμη από τους αγαπητούς δημοσιογράφους που λόγω του προβλήματος δεν παραστήκαμε στην προγραμματισμένη, για σήμερα, συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής, καθώς και προς όλους τους αγαπητούς φίλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια ή είχαν κρατήσει θέσεις για την παράσταση Δανάη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω προς τους συμπατριώτες μου του Συλλόγου Αγίας Κυριακής που είχαν ναυλώσει πούλμαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση, όπως είχαν πράξει και στο παρελθόν,με την παράσταση "Το Μαγκάλι". Δυστυχώς όμως... όταν οι άνθρωποι προγραμματίζουν ο Θεός γελάει... Ίδωμεν...

Γρηγόρης Χαλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.