Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ποιος μπορεί πλέον να πάρει στα σοβαρά την κυβέρνησή σας κ.Τσίπρα ;

Ως Κυβέρνηση της απόλυτης αναξιοπιστίας και προπαγανδιστικής αντιμετώπισης της πραγματικότητας, καταγράφεται στις συνειδήσεις των Ελλήνων η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Αποσβολωμένοι οι Έλληνες, παρακολουθούν ένα γαϊτανάκι υποτίμησης της αντίληψής τους, από πλευράς των στελεχών της Κυβέρνησης, ανήμποροι να αντιδράσουν, ίσως ούτε καν πλέον να οργιστούν.

Παίζουν κυριολεκτικά με τον .....

ΠΡΟΓΡ/ΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝ/ΞΗΣ (ΠΑΑ) 2014-2020 ΥΠΟΜΕΤΡΟ 6.1 «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ»

Οι Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Μεσσηνίας και Τριφυλίας Ανακοινώνουν ότι Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1
«Εγκατάσταση Ν. Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 για το έτος 2016»
Δικαιούχοι της προκήρυξης του μέτρου έτους 2016 είναι:

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: «Συμβουλευτική υποστήριξη Μικρών&Μεσαίων Επιχειρήσεων»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σάς ενημερώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης προς όλα τα μέλη του με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος και της Ε.Σ.Ε.Ε με στόχο την ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων σε ......

ΓΡΙΠΗ-«ΦΟΝΙΑΣ» μας χτυπά την πόρτα-SOS από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο [ VIDEO ]

Ανάγκη να εμβολιαστούν αμέσως οι ευπαθείς ομάδες

Την ανάγκη να εμβολιαστεί ο ελληνικός πληθυσμός και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες όπως έγκυες, ηλικιωμένοι και παιδιά τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου ενόψει της εποχικής γρίπη, την ώρα που το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας είναι στην τελευταία θέση της Ευρώπης από πλευράς εμβολιαστικής κάλυψης.

Με την εποχική γρίπη έτοιμη να .....

ΔΕΗ: Παράταση της ρύθμισης οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου

Την παράταση για άλλους δύο μήνες, έως την 31η Δεκεμβρίου 2016, του ευνοϊκού προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή αποφάσισε το ΔΣ της Επιχείρησης.

Παράλληλα, η ΔΕΗ .....

Εκπτώσεις από σήμερα και ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

Ξεκίνησαν από σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και θα διαρκέσουν ως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Το δεκαήμερο είναι .....

ΔΕΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02.11.2016 ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 02.11.2016 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών.

Οι περιοχές και οι ώρες που θα γίνουν οι διακοπές είναι:.....

«Κλειδί» η λαπαροσκοπική χειρουργική για την κακοήθεια στο παχύ έντερο

«Παρόλο που η χειρουργική επέμβαση δεν αποτελεί πάντα ριζική θεραπεία των ασθενειών του παχέος εντέρου όπως ο καρκίνος, εντούτοις είναι η καλύτερη μέθοδος με 600 χιλιάδες περίπου σχετικές επεμβάσεις κάθε χρόνο,προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση της ασθένειας και να .....