Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Απαίτηση της κοινωνίας της Τριφυλίας η ενότητα και η συνεργασία για την αλλαγή!

Λιγότερο από τρεις μήνες μας χωρίζουν από τις δημοτικές εκλογές και σχεδόν δύο μήνες απομένουν για την κατάρτιση και κατάθεση των συνδυασμών των υποψήφιων δημάρχων στα Πρωτοδικεία και στην Τριφυλία το προεκλογικό σκηνικό που διαμορφώνεται σε τίποτα δε θυμίζει .....

Φιλιατρά: Το τσίκνησαν παρά την κρίση και το ευχαριστήθηκαν.

Με σύμμαχο τον πολύ κακό καιρό οι Φιλιατρινοί και φέτος το τσίκνισαν δεόντως καθώς σε πάρα πολλά σημεία της πόλης, είχαν στηθεί ψησταριές και τα σουβλάκια, λουκάνικα και διάφορα κρεατικά, είχαν την τιμητική τους και η μυρωδιά από την τσίκνα είχε καλύψει σχεδόν όλη την πόλη.

Από το έθιμο ......

Έκοψε την πίτα του το Κέντρο Επαγγελματικήγς Κατάρτισης Παλαμάτας

Στις 19-02-2014 ημέρα Τετάρτη στο Κ.Ε.Κ. της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας παράρτημα Κυπαρισσίας ,πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το καλό της νέας χρονιάς.

Το πνεύμα της ........

Αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Γιαννόπουλος

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες και πιο αγνές προθέσεις για το μέλλον της πατρίδος μας, σε μία εποχή που θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της, κρίσιμη και δύσκολη τόσο σε εθνικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, έφτασε στο τέλος της. Με την παρούσα επιστολή μου, σας δηλώνω ότι παραιτούμαι επίσημα από μέλος των ΑΝ.ΕΛ.

Θα ήθελα να αιτιολογήσω αυτή......

Κόβει την πίτα της η Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη"


Η αδελφότητα Φιλιατρινων Αττικής "Η ΕΡΑΝΗ" την Κυριακή 23 Φεβρουάριου 2014 κ ώρα 19:00 θα κόψει την πίτα της στο Σαρόγλειο Μέγαρο, ΛΑΕΔ επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας ( Πλατεία Ρηγίλλης)!

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ή αδελφότητα θα βραβεύσει του καταξιωμένους συμπατριώτες μας, Θεόδωρο Μαραγκο και Αθανάσιο (σουλη) Ζέρβα από το χώρο του κινηματογράφου και της Μουσικής αντίστοιχα!

Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ:
Ευστάθιος Χαρταλος 6945490833 κκαι
Ποταμνιάνος Γιώργος 6977711323

Με εκτίμηση ΔΣ

Παναγιώτης Κατσίβελας: "Οι γενναίες αποϕάσεις παίρνονται από γενναίους άντρες"

Με την απόφασή του ο κ. Κώστας Κόλλιας επιβεβαίωσε την υπευθυνότητα του, το πολιτικό του ήθος και την γενναιότητα της ψυχής του, άλλωστε οι γενναίες αποϕάσεις παίρνονται από γενναίους άντρες.

Στην ιστορία της Τριϕυλίας μας θα φέρει εκτός ......

Φιλιατρά: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

Η Ένωση Φιλιατρινών γυναικών ανακοινώνει σε όλους σας ότι κάθε πρωί από τις 10:30 έως τις 13:30 από την Δευτέρα 24 έως την Παρασεκυή 28 Φεβρουαρίου συγκεντρώνει ρούχα, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Φεβρουαρίου 2014