Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΦΠΑ τέλος για επιχειρήσεις, επαγγελματίες και μπλοκάκια με μικρό εισόδημα

Το σχέδιο του υπουργείου λέει για όριο στις 10.000 ευρώ ενώ η τρόικα επιμένει να απαλλάσσονται από τη δήλωση ΦΠΑ επιχειρήσεις και επαγγελματίες με εισοδήματα ως και 25.000 ευρώ το χρόνο

Μεγάλη ανάσα ....

Αγωγή του Τ. Κατσίβελα κατά του Δ. Κουτσούλη για συκοφαντική δυσφήμιση


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gargalianoionline o νεοεκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας T. Κατσίβελας κατέθεσε αγωγή, σήμερα το μεσημέρι, κατά του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου της νέας μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Τριφυλίας Δημήτρη Κουτσούλη για συκοφαντική δυσφήμιση.

O λόγος που κατέθεσε την αγωγή ο κ. Κατσίβελας είναι ότι .....

Δήμος Τριφυλίας: Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2014

Είναι η τρίτη χρονιά που η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αναλαμβάνει την οργάνωση των εκδηλώσεων του καλοκαιριού. Το πρόγραμμα από τις 15 Ιουλίου μέχρι το Σεπτέμβριο περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις που η Κοινωφελής Επιχείρηση συνδιοργανώνει με τους πολιτιστικούς συλλόγους, το θερινό κινηματογράφο αλλά και τις εκδηλώσεις που οι φορείς που τις οργανώνουν ζήτησαν να συμπεριληφθούν προκειμένου να γίνουν γνωστές στο κοινό.

Την ευθύνη της οργάνωσης κάθε εκδήλωσης την έχει ο ....

Χαλαζώνι. Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο χωριό

Όπως κάθε χρόνο ο σύλλογος ανακοινώνει τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων ώστε να προγραμματίσετε έγκαιρα την παρουσία σας στο χωριό μας.
Δείτε τις ημερομηνίες:.......

Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών. Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας Σύγχρονες μέθοδοι και θεραπεία

Ημερίδα με θέμα "Σύγχρονες μέθοδοι και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας" διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών την Τρίτη 15 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών.

Ομιλητές της ...

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Ιουλίου 2014