Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα (σήραγγα Καλογερικού)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την Χιλιομετρική Θέση 168,400 έως την χιλιομετρική θέση 169,300 (σήραγγα Καλογερικού και στην κατεύθυνση προς Αθήνα), με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, οι ..........

Από Τετάρτη χειμώνας: Ραγδαία αλλαγή του καιρού με κρύο, βροχές, καταιγίδες

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από την Τετάρτη ο καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά του το κρύο, τις βροχές, τις καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου, έως την Τρίτη μπορείτε να χαρείτε ακόμα το καλοκαιράκι, αλλά .....

ΔΕΗ Φιλιατρών: Ταλαιπωρία για τους έχοντες αγροτικό τιμολόγιο ρεύματος

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ Υπάλληλος εξυπηρετεί τον κόσμο.

Μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονές ωρών αντιμετωπίζουν επι καθημερινής βάσεως τον τελευταίο καιρό πολλοί καταναλωτές αγροτικού τιμολογίου ρεύματος καθώς από την ......

Ευχαριστήριο μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών στις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα ήθελε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις της πόλης μας, οι οποίες απάντησαν θετικά στο κάλεσμα του για ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου. Η ενίσχυση αυτή αφορούσε τις μουσικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα τόσο στην Κεντρική Πλατεία Φιλιατρών , όσο και σε Χαλαζόνι , Εξοχικό, Χριστιανούπολη, Μάλη , Πλάτη και τέλος το ροκ φεστιβάλ Heavy by the Trees. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι :