Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΗ Φιλιατρών: Ταλαιπωρία για τους έχοντες αγροτικό τιμολόγιο ρεύματος

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ Υπάλληλος εξυπηρετεί τον κόσμο.

Μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονές ωρών αντιμετωπίζουν επι καθημερινής βάσεως τον τελευταίο καιρό πολλοί καταναλωτές αγροτικού τιμολογίου ρεύματος καθώς από την ......

ΔΕΗ ζητήθηκαν εκ νέου δικαιολογητικά για να αποδείξουν ότι... δεν είναι Ελέφαντες.

Αν και θα μπορούσαν με δυο απλά χαρτιά (μια βεβαίωση ότι έχει κατατεθεί αίτηση έκδοσης Άδειας χρήσης νερού και μια υπεύθυνη Δήλωση ότι το ρεύμα χρησιμοποιείται για άρδευση) να λύσουν το θέμα στην ΔΕΗ, η υπηρεσία προτίμησε να ταλαιπωρήσει τους καταναλωτές με ανούσιο χαρτομάνι με αποτέλεσμα καθένας που πάει να εξυπηρετηθεί να χρειάζεται κάνα 10λεπτο με 15λεπτο ελέγχου των χαρτιών και η ουρά συνεχώς να μεγαλώνει και μαζί με την ουρά ο εκνευρισμός, και η αναμονή.

Στο ολο αυτό σκηνικό προσθέστε ότι για τα Φιλιατρά την όλη δουλειά έχει επιφορτιστεί να την διεκπεραιώσει κατα κύριο λόγο ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ (!!!) Υπάλληλος, ενώ ο δεύτερος υπάλληλος ασχολείται με πληρωμές με κάρτα, διακανονισμούς χρεών και συμβόλαια σπιτιών (φοιτητές).
Όταν δεν υπάρχει πελάτης για τα τρία αυτά αντικείμενα παραλαμβάνει και αυτός τα χαρτιά για το αγροτικό τιμολόγιο.
Και αυτό γίνεται καθημερινά εκτός Τετάρτης γιατί ο δεύτερος υπάλληλος ασχολείται μόνο με το ταμείο που λειτουργεί κάθε Τετάρτη.

Ζητήθηκε από την ΔΕΗ Καλαμάτας να σταλεί βοήθεια στα Φιλιατρά για να μπορέσει ο υπάλληλος να ξεμπλοκάρει και να μην υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία του κόσμου αλλά η Καλαμάτα απάντησε όπως πάντα αρνητικά παρόλο που διαθέτουν ΟΚΤΩ (8) άτομα για αυτή την δουλειά.
Λες και δεν θα έβγαινε η δουλειά τους αν έμεναν με 6 υπαλλήλους και έστελναν στα Φιλιατρά 2 υπαλλήλους για να βοηθήσουν τον αυξημένο φόρτο εργασίας!!!
Όταν η ΔΕΗ έκλεισε τα καταστήματα της σε Πύλο, Μεσσήνη και Μελιγαλά, οι υπάλληλοι δεν μοιράστηκαν όπως θα έπρεπε αλλά «μετατέθηκαν» όλοι στην Καλαμάτα.
Το κατάστημα των Φιλιατρών εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή από τη Ζαχάρω έως την Χώρα του Δήμου Πύλου Νέστορος, και από τον πρώην Δήμο Αετού μέχρι και τον Δήμο Αυλώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα με την ενίσχυση του καταστήματος Φιλιατρών έχει απασχολήσει πολλάκις το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ακόμα και από εποχής δημαρχοντίας Κώστα Κόλλια, καθώς και από το παρόν Τοπικό Συμβούλιο.
(Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για το αν το θέμα αυτό είχε απασχολήσει και παλαιότερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών στην τελευταία τετραετία του ως Δήμος Φιλιατρών.)
Μετα απο ενημέρωση που είχα από τον πρώην Δήμαρχο Φιλιατρών Αλκη Ξύγκα, μου είπε ότι και επί δικής του Δημαρχοντίας είχε γίνει επιστολή στην ΔΕΗ για ενίσχυση του καταστήματος Φιλιατρών και μάλιστα είχε βρεθεί και κτήριο γιατί ήθελαν να φύγουν τότε από εκεί που είναι.

Αλλά διαχρονικά οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της Διοίκησης της ΔΕΗ ότι θα προσλάβουν προσωπικό για το κατάστημα Φιλιατρών παρέμειναν στα λόγια και τις απαντητικές επιστολές...

Θα επανέλθουμε όμως στο θέμα από Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.