Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Φιλιατρά: Σάρκα και οστά στο έργο "Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Και με σημαντική είδηση για το κομμάτι μέχρι τις εργατικές κατοικίες.


Σάρκα και οστά παίρνει το έργο "Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών" προϋπολογισμού 755.000,00 € και συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης 725.153,00€» με δικαιούχο τον Δήμο Τριφυλίας όπου είχε εξαγγείλει και υπογράψει τον Ιανουάριο του 2012 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Το έργο αφορά την ολοκλήρωση του δικτύου ..........

ύδρευσης της πόλης των Φιλιατρών με την κατασκευή δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 7758 μ .
Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή κεντρικού αγωγού από πολυαιθυλένιο από την δεξαμενή έως την κεντρική πλατεία.

Οι διάμετροι των αγωγών ποικίλουν βάσει των υδραυλικών υπολογισμών από Φ90 έως Φ355, και θα τοποθετηθούν οι αντίστοιχες δικλείδες με τα φρεάτια τους .
Το έργο είναι μεγάλης σημασίας για την πόλη διότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το υπάρχον δίκτυο στο οποίο λόγω των συνεχών βλαβών υπάρχει μόνιμος κίνδυνος εισροής βλαβερών ουσιών και η ποιότητα νερού που παρέχεται στους πολίτες δεν είναι η καλύτερη, ενώ θα επιτευχθεί και εξοικονόμηση ύδατος από την μείωση των διαρροών.

Από χθες Δευτέρα το έργο έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και ήδη έχει ξεκινήσει το σκάψιμο και η τοποθέτηση του νέου αγωγού.

Συνεργάτης του Φιλιατρά News συνάντησε στο έργο τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Τσίγγανο καθώς κι τον ανάδοχο όπου τους ζητήθηκε να μιλήσουν για το έργο.
Ο κ. Τσίγγανος είπε ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για τα Φιλιατρά προϋπολογισμού 750 χιλιάδων ευρώ που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Η μελάτη και επίβλεψη του έργου έχει γίνει από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας.
Ανάδοχος του έργου είναι ο Κ. Σιαβελής Δημήτριος όπου έχει αναλάβει την κατασκευή.

Ο κ. Τσίγγανος όμως μας έβγαλε και μια ακόμα σημαντική είδηση.

Την επόμενη εβδομάδα το έργο ξεκινήσει και από δεύτερο σημείο κατασκευής του προκειμένου να τελειώνει πολύ γρήγορα και θα είναι στην Βορινή πλευρά της πόλης στις Εργατικές κατοικίες όπου εκεί θα γίνει και μια αποκατάσταση ασφαλτικών όπου εκκρεμεί εδώ και χρόνια και ταλαιπωρεί τους κατοίκους τις περιοχής κάθε φορά που θα ρίξει ένα μπουρίνι.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι εξασφαλισμένη και ζήτησε την κατανόηση του κόσμου καθώς η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή αλλά το έργο θα είναι μόνιμο.,

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου κ. Δημήτρης Σιαβελής είπε ότι είναι ένα δύσκολο έργο που γίνεται εντός ιστού πόλης με πολλές δυσκολίες αλλά με υψηλές προδιαγραφές.
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. και έδωσε σαν χρόνο αποπεράτωσης των εργασιών τα μέσα Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου του 2013.

Σημείωση: Θυμίζουμε την ανοικτή επιστολή που είχαμε δημοσιεύσει προς τον Δήμο Τριφυλίας για να μας ενημερώσουν αν και πότε θα ξεκινούσε το έργο.
Η Απάντηση που είχαμε λάβει από τον Δήμο Τριφυλίας στην ανοικτή επιστολή μας είχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έναρξης του έργου και όπως προκύπτει τηρείται επακριβώς.

Δείτε τι δήλωσαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Τσίγγανος όσο και ο ανάδοχος του έργου κ. Σιαβελής στην κάμερα του συνεργάτη μας.



Ξεκινά το έργο ασφαλτόστρωσης δρόμων της Κυπαρισσίας,

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση Δήμου Τριφυλίας και εργολάβου. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπεγράφη σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών όπου στεγάζεται ολόκληρη η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας η σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο Τριφυλίας και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσίγγανου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης των σκαμμένων δρόμων που υπάρχουν στην Κυπαρισσία από τα τελευταία έργα που είχαν γίνει επί δημαρχίας Γιώργου Σαμπαζιώτη.

Σύμφωνα με έγγραφο από την Διαύγεια στις .........

18 Σεπτεμβρίου βγήκε ο ανάδοχος τους έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ» και σήμερα "έπεσαν" οι υπογραφές ανάμεσα στα δυο μέρη.
Μιλώντας στην κάμερα συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος είπε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κυπαρισσία για την αποκατάσταση βλαβών και κακοτεχνιών από την προηγούμενη εργολαβία και έχει σαν αποτέλεσμα την σημερινή κατάσταση στους δρόμους της Κυπαρισσίας.
Σήμερα υπογράφηκε το έργο που θα εκτελέσει ο εργολάβος, η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι μέχρι το τέλος του χειμώνα με αρχές Άνοιξης οι δρόμοι να έχουν επανέλθει στην πρότερη μορφή τους.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος στο σχετικό video του συνεργάτη μας.



Ανακοίνωση από τον Μαθηματικό Γιάννη Σάκκουλα

Κατηγορούμε από μερίδα γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, ότι εγώ έγραψα την επιστολή για το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο αυτό.
Τα blogs Filiatranews και filiatranet έχουν τα στοιχειά του συντάκτη της επιστολής αφού τους εσταλη με mail.

Το θέμα πρόεκυψε από την σπέκουλα από κάποιον, που δεν γνωρίζω, γιατί αλλιώτικα θα είχα πάει στα δικαστήρια και θα χε αποκαλυφθεί η αλήθεια, ο οποίος φωτογράφισε έμενα, γράφοντας στα site ότι συνδικαλιστικά και εκπαιδευτικά μας τα λέει, ο γράφων την επιστολή, καθώς συνδικαλιστής καθηγητής γονέας στο 2ο Νηπιαγωγείο είμαι μόνο εγώ.

Δηλώνω ότι η εντύπωση που έχει δημιουργεί είναι ..............

εσφαλμένη και ζήτω να λάμψει η αλήθεια με κάθε τρόπο.
Επιφυλάσσομαι σε άλλη περίπτωση να προσφύγω στην δικαιοσύνη.

Γιάννης Σάκκουλας
Μαθηματικός

Φιλιατρά: Συνάντηση Πετράκου με τον Αγροτικό Σύλλογο

Τα Φιλιατρά επισκέφθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, προκειμένου να ενημερώσει και να ενημερωθεί για τα προβλήματα των αγροτών. Ο κ Πετράκος συναντήθηκε με τα Δ.Σ. των αγροτικών συλλόγων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών και ενημέρωσε τους αγρότες για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για το θέμα των παράνομων ελληνοποιήσεων ντομάτας από τα Σκόπια και την Αλβανία καθώς και τις συζητήσεις που είχε με τους κ.κ. υπουργούς για το θέμα. Στους οποίους έθεσε ότι πρέπει επιτέλους να λειτουργήσουν οι έλεγχοι αποτελεσματικά.

Συζητήθηκε επίσης και το θέμα των γεωτρήσεων που ..........

απασχολεί έντονα τους αγρότες ως προς την απλοποίηση των διαδικασιών και τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, ενώ του μεταφέρθηκαν ερωτήματα για την δημιουργία Συνεταιρισμού στα Φιλιατρά με την εκμετάλλευση του κτιρίου που ήδη υπάρχει. Συζητήθηκε το θέμα της ανάγκης πολιτικών που θα μειώνουν το κόστος παραγωγής και θα ρυθμίζουν την διαφορά τιμών παραγωγού-καταναλωτή

Τέλος τονίσθηκε η ανάγκη άμεσης προώθηση της λειτουργίας συστήματος « ηλεκτρονικής δημοπρασίας» στα φιλιατρά
Ο κ. Πετράκος κατέγραψε τα προβλήματα που του έθεσαν οι Αγρότες, ώστε το προωθήσει στο κοινοβούλιο και να ζητήσει απαντήσεις και κυρίως λύσεις.

Θανάσης Πετράκος.Ολέθριο λάθος το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο και το γραμματέα του συλλόγου των εργαζομένων στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Μεσσηνίας. Ο πρόεδρος και ο γραμματέας αφού ευχαρίστησαν το κ. Θανάση Πετράκο για την παρουσία του και την συμπαράσταση του στην διαμαρτυρία που έκαναν στην Αθήνα, εξέθεσαν τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο εργασίας τους.

Οι εργαζόμενοι στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς της Μεσσηνίας είναι απλήρωτοι οκτώ (8) μήνες, χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο για την εύρεση των πόρων για την καταβολή των δεδουλευμένων.
Οι εργασιακές σχέσεις έχουν επιδεινωθεί και οι ..............

εργαζόμενοι πιέζονται να προχωρήσουν στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας. Επιπλέον εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον των Αγροτικών Συνεταιρισμών λόγω έλλειψης χρηματοδοτικών πόρων. Όσον αφορά τις ευθύνες για την σημερινή κατάσταση κοινή διαπίστωση είναι η κακοδιαχείριση από τους διοικούντες στο παρελθόν.

Ο κ. Θανάσης Πετράκος ανέφερε ότι το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας ήταν ολέθριο λάθος για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και οι επιπτώσεις είναι ήδη ορατές. Διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και το γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου ότι θα παρέμβει στη βουλή κατά την συζήτηση του νόμου και θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για να δοθεί λύση τόσο στο πρόβλημα της καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους όσο και να αποτραπούν δυσμενέστερες εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Αναβολή χειρουργείων λόγω έλλειψης υλικών

Ελλείψεις παρατηρούνται σε βασικά υλικά στον χειρουργικό τομέα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με αποτέλεσμα να έχουν οδηγηθεί σε αναβολή χειρουργεία που σε διαφορετική περίπτωση θα γίνονταν κανονικά. Οι ελλείψεις με βάση όσα μας είπε και ο αναπληρωτής διοικητής Πάνος Μπόζος έχουν να κάνουν με τα χειρουργικά πλέγματα, χωρίς όμως, όπως υποστήριξε, να έχουν σταματήσει γενικώς να γίνονται χειρουργεία.

Από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες μας, αν και .............

από τον Αύγουστο είχε επισημανθεί η ανάγκη για παραγγελίες των απαραίτητων υλικών, έχει υπάρξει καθυστέρηση στην εκτέλεση της διαδικασίας προμήθειας, με αποτέλεσμα απλά χειρουργεία να μην μπορούν να γίνουν αυτή την περίοδο αφού δεν υπάρχει επάρκεια υλικών. Πάντως ο κ. Μπόζος από την πλευρά του τονίζει ότι αυτό οφείλεται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται και είναι χρονοβόρες, αν και μόλις την περασμένη Τετάρτη εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η προμήθεια των υλικών αυτών.

Ερωτηθείς για το θέμα χαρακτηριστικά μας είπε: «Δεν έχουν αναβολές χειρουργείων γενικώς, υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την προμήθεια πλεγμάτων που είναι απαραίτητα για μια συγκεκριμένη εγχείρηση. Εχουμε ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, προσπαθούμε όσο το δυνατό ταχύτερα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του νοσοκομείου. Δεν έχουμε πρόβλημα αδυναμίας προμηθειών, έχουμε πρόβλημα να καταπολεμήσουμε την γραφειοκρατία η οποία μας βάζει εμπόδια και καθυστερήσεις».

Με αφορμή την πρόσφατη δωρεά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας προς το νοσοκομείο σε απαραίτητα αναλώσιμα υλικά σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας για την αμέριστη στήριξη που δίνουν στο νοσοκομείο. Εχουν καταλάβει όλοι ότι πράγματι οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως η τοπική κοινωνία υπερασπίζεται το πιο πολύτιμο αγαθό που υπάρχει αυτή τη στιγμή, που είναι η ύπαρξη και λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για την προσφορά του σε υλικά, καθώς και τους μεμονωμένους πολίτες».

Κώστας Μπούρας - Ελευθερία

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος για ανοικτές λαϊκές συνελεύσεις στο νομό μας, προγραμμάτισε για την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 ανοικτή λαϊκή συνέλευση στην Κυπαρισσία στο Δημαρχείο στις 8:00 μμ. Στη συνέλευση θα παραβρεθεί ο βουλευτής κ. Θανάσης Πετράκος και μέλη της γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας.

Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους ............

κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της εκλαΐκευσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών.

Φιλιατρά: Ξεκινούν οι εγγραφές στο χορευτικό τμήμα του Πυρσού

Την επαναλειτουργία του χορευτικού τμήματος αποφάσισε χθές βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο του μορφωτικού Συλλόγου "Ο Πυρσός" με δάσκαλο τον συμπολίτη μας Αλέκο Πανταζόπουλο.

Συγκεκριμένα η Ανακοίνωση - πρόσκληση του Συλλόγου αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι το Δ. Σ. του « ΠΥΡΣΟΥ» αποφάσισε στις 15/10/12 την επαναλειτουργία του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ Π. Κ. .

Τα μαθήματα είναι δωρεάν , εβδομαδιαία (μία ώρα την εβδομάδα ) και θα διδάσκονται Παραδοσιακοί και Λαϊκοί χοροί με δάσκαλο τον κ. Αλέκο Πανταζόπουλο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου (ενήλικοι και ανήλικοι) να δηλώσουν συμμετοχή για τον προγραμματισμό τμημάτων και ημέρας λειτουργίας με ελαχίστη συνδρομή 5€ το μήνα καθένας , για την αντιμετώπιση μόνο των εξόδων λειτουργίας του τμήματος και του Συλλόγου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ κάθε Τετάρτη 6,30 – 9,00 μμ και στον Αλέκο Πανταζόπουλο τηλέφωνο 6947908164 μέχρι 1-11-12

Από το Δ. Σ. του «ΠΥΡΣΟΥ»

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Ανοχύρωτη η Μεσσηνία ελλείψει αστυνομικών

ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Να κλείσουν την εθνική οδό στην Τσακώνα σχεδιάζουν οι αστυνομικοί της ..............

Μεσσηνίας, εάν δε σταματήσει η καθημερινή μαζική μεταφορά τους στην Κόρινθο για τη φύλαξη των μεταναστών στο κέντρο κράτησης που έχει δημιουργηθεί εκεί. Αυτό ανέφερε χθες ο Αντώνης Λιακόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών από την Καλαμάτα, σημειώνοντας πως εξαιτίας αυτού «η αστυνομική δύναμη της Μεσσηνίας μειώνεται κατά πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι βάρδιες εδώ».

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ στις διαπραγματεύσεις για τα μεγάλα οδικά έργα των συμβάσεων παραχώρησης. Πάντως ο υπουργός Ανάπτυξης δεσμεύτηκε για ολοκλήρωση της συμφωνίας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Παράλληλα εκπρόσωπος κατασκευαστικού ομίλου αποκάλυψε ότι Ρέππας και Μαγκριώτης κορόιδευαν όταν υπόσχονταν μείωση των διοδίων. Ερώτηση Λαμπρόπουλου για την Ολυμπία Οδό και τη δυνατότητα ένταξης στο ΕΣΠΑ του Τσακώνα-Καλό Νερό.
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ» στην πρώτη σελίδα της
οποίας διαβάζουμε:
● ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ της βαρυσήμαντης συνέντευξης Σαμαρά για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας και ο παραλογισμός της αντιπολίτευσης.
● ΚΛΕΙΣΤΟΣ ο πεζόδρομος της Αριστομένους στο ύψος του κτιρίου Αλιφέρη γιατί «έβρεξε» σοβάδες…
• ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΙΚΑ για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων να συμβάλλουν και οι πολίτες καθαρίζοντας τις σχάρες των υπονόμων.
• ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ένωσης Γονέων στις σχεδιαζόμενες αιφνιδίως νέες μεταβολές σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
• ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ 6 ειρηνοδικεία της Μεσσηνίας από αρχές του 2013.
Δημοσιεύτηκε το Προεδρικό Διάταγμα.
• Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τοπικών φορέων της Αυλώνας με τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας για τα ζητήματα της πλατείας και του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.
• ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ανακοινώσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη.
• ΜΕΤΩΠΟ των επιστημονικών φορέων κατά της υπαγωγής των Ασφαλιστικών τους Ταμείων στον ΕΟΠΥΥ.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!