Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Φιλιατρά: Σάρκα και οστά στο έργο "Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Και με σημαντική είδηση για το κομμάτι μέχρι τις εργατικές κατοικίες.


Σάρκα και οστά παίρνει το έργο "Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών" προϋπολογισμού 755.000,00 € και συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης 725.153,00€» με δικαιούχο τον Δήμο Τριφυλίας όπου είχε εξαγγείλει και υπογράψει τον Ιανουάριο του 2012 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Το έργο αφορά την ολοκλήρωση του δικτύου ..........

ύδρευσης της πόλης των Φιλιατρών με την κατασκευή δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 7758 μ .
Ειδικότερα προβλέπεται η κατασκευή κεντρικού αγωγού από πολυαιθυλένιο από την δεξαμενή έως την κεντρική πλατεία.

Οι διάμετροι των αγωγών ποικίλουν βάσει των υδραυλικών υπολογισμών από Φ90 έως Φ355, και θα τοποθετηθούν οι αντίστοιχες δικλείδες με τα φρεάτια τους .
Το έργο είναι μεγάλης σημασίας για την πόλη διότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το υπάρχον δίκτυο στο οποίο λόγω των συνεχών βλαβών υπάρχει μόνιμος κίνδυνος εισροής βλαβερών ουσιών και η ποιότητα νερού που παρέχεται στους πολίτες δεν είναι η καλύτερη, ενώ θα επιτευχθεί και εξοικονόμηση ύδατος από την μείωση των διαρροών.

Από χθες Δευτέρα το έργο έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και ήδη έχει ξεκινήσει το σκάψιμο και η τοποθέτηση του νέου αγωγού.

Συνεργάτης του Φιλιατρά News συνάντησε στο έργο τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Τσίγγανο καθώς κι τον ανάδοχο όπου τους ζητήθηκε να μιλήσουν για το έργο.
Ο κ. Τσίγγανος είπε ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για τα Φιλιατρά προϋπολογισμού 750 χιλιάδων ευρώ που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Η μελάτη και επίβλεψη του έργου έχει γίνει από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας.
Ανάδοχος του έργου είναι ο Κ. Σιαβελής Δημήτριος όπου έχει αναλάβει την κατασκευή.

Ο κ. Τσίγγανος όμως μας έβγαλε και μια ακόμα σημαντική είδηση.

Την επόμενη εβδομάδα το έργο ξεκινήσει και από δεύτερο σημείο κατασκευής του προκειμένου να τελειώνει πολύ γρήγορα και θα είναι στην Βορινή πλευρά της πόλης στις Εργατικές κατοικίες όπου εκεί θα γίνει και μια αποκατάσταση ασφαλτικών όπου εκκρεμεί εδώ και χρόνια και ταλαιπωρεί τους κατοίκους τις περιοχής κάθε φορά που θα ρίξει ένα μπουρίνι.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι εξασφαλισμένη και ζήτησε την κατανόηση του κόσμου καθώς η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή αλλά το έργο θα είναι μόνιμο.,

Από την πλευρά του ο ανάδοχος του έργου κ. Δημήτρης Σιαβελής είπε ότι είναι ένα δύσκολο έργο που γίνεται εντός ιστού πόλης με πολλές δυσκολίες αλλά με υψηλές προδιαγραφές.
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. και έδωσε σαν χρόνο αποπεράτωσης των εργασιών τα μέσα Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου του 2013.

Σημείωση: Θυμίζουμε την ανοικτή επιστολή που είχαμε δημοσιεύσει προς τον Δήμο Τριφυλίας για να μας ενημερώσουν αν και πότε θα ξεκινούσε το έργο.
Η Απάντηση που είχαμε λάβει από τον Δήμο Τριφυλίας στην ανοικτή επιστολή μας είχε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έναρξης του έργου και όπως προκύπτει τηρείται επακριβώς.

Δείτε τι δήλωσαν τόσο ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Τσίγγανος όσο και ο ανάδοχος του έργου κ. Σιαβελής στην κάμερα του συνεργάτη μας.14 σχόλια:

 1. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ένας Κυπαρισσιώτης κάνει έργα στα Φιλιατρά!!!!!!!!!!!!! Μπράβο ρε Τσίγγανε, είσαι μάγκας και άσε τους φλούφληδες να περιμένουν να σου πάρουν την αντιδημαρχία!!!!!!!! Θα μείνουν στο περίμενε!!!!!!!!!!!!!

  Χ.Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ VIDEO?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα που μας ανάγκασε να το κατεβάσουμε και τώρα ανεβαίνει ξανά στο youtube.
  Λίγη υπομονή και σε λίγο θα το δείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. προπαγανδιστικα και προβοκατορικα σχολια και επαινοι στον αντιδημαρχο.
  λιγο στημενο θεατρικο το βρισκω!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στο μυαλό σου μπορεί να φαίνεται στημένο. Στην πραγματικότητα δεν είναι.
  Ο Τσίγγανος κάνει έργο και φαίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. συγνώμη που παρεμβαίνω στο δημόσιο διάλογο των σχολίων απρόσκλητος, αλλά ο κύριος των 10.35μμ είναι εμπαθής και θέατρο από μόνος του. κύριέ μου, πού αλλού γίνεται τώρα στο δήμο κανένα έργο της προκοπής? και όπου έχουν γίνει έχουνε την υπογραφή Τσίγγανου και Τεχνικής Υπηρεσίας. Ο Τσίγγανος παράγει έργο, το έργο του φαίνεται και ο κόσμος το γνωρίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. το να εποπτευει καποιος δικην γκανιαρου ,δεν δειχνει θεατρικο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥ,ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ...
  ΔΗΛ.οποιος ειναι στις φωτο αυτος παραγει εργο,οι αλλοι κοιμουντε...
  φιλαρακι συνελθε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΑΚΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Δηλαδή θές να μου πείς ότι το έργο΄Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών" προϋπολογισμού 755.000,00 € και συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης 725.153,00€»ο Τσίγγανος το πάλεψε και βγήκε ρε ρωτήστε πρώτα γιατι εκρεμούσε από εποχής δημάρχου Φιλιατρών Α.Ξύγκα.Σιγά μην ενδιαφέρονταν ο Τσίγγανος .Αρμοδιότητα έχει και απλά το υπέγραψε!Κύριοι ετοιμαστείτε έρχονται εκλογές σε 1.5 χρόνια έκει να σας δώ τριφύλιους δημότες!!!!Πάλι μάχες ενδοτριφυλιακές .Ολοι εναντίων όλων Γαργαλιάνοι-Κυπαρισσία-Φιλιατρά.Να δω τους υποψηφίους σας!!!Για 5 χρόνια θα είναι ο καινούργιος δήμαρχος
  Αλήθεια η απογραφή αντικατοπτρίζει τον πραγματικό αριθμό των δημοτών που ζούν στις Τρι-φυλιακές κωμοπόλεις???? Γειά σας μάγκες υπομονή και μην ξεχνατε οχι σκουπιδια πλαστικά σε θάλλασες και ακτές!!---Ο γλάρος---

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Το βίντεο δεν παίζει γιατί δεν το έχει υπογράψει ο Τσίγγανος !!!χαχαχχα Κόλλιας και στις άλλες εκλογές έτσι για να γουστάρω!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 8.26 πές κι άλλα στο τέλος πάντα κερδίζει ο Ξύγκας!!!Το πιασες????Για τον Σωτηρόπουλο τπτ ωρέ??Αυτός δεν συμμετείχε καθόλου??? δημότες του δήμου Κυπαρισσίας επ συγνώμη Τριφυλίας ήθελα να πώ ψηφίστε δήμαρχο απο την Κυπαρισσία θα έρθει και στο σπίτι σας γιατι πριν δεν είχε έρθει ούτε για καφε στην πόλη σας.Αντιθέτως πάμε εμεις εκεί για ψώνια και βάλε!Ιδού το συμφέρον σας.θα πήξουμε στους ανεξάρτητους του χρόνου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.