Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΕΓΡΑΨΕ Η ΓΙΑΓΙΑ: Η απίστευτη ατάκα γιαγιάς σε ΑΤΜ στην Πανόρμου!

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης έγραψε στην προσωπική του σελίδα κάτι που είπε μια γιαγιά μπροστά στο ΑΤΜ!

«..ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΊΘΑΝΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..ΣΥΝΕΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕΝΑ ΑΤΜ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ..ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΆΡΕΙ ΤΑ 60 ΕΥΡΩ,ΛΕΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ......

Εγκρίθηκε το πακέτο των μέτρων από το κυβερνητικό συμβούλιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο το πακέτων των μέτρων που θα σταλεί στους Θεσμούς για να υπάρξει συμφωνία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική πρόταση περιλαμβάνει μέτρα 13 δισ. ευρώ για δάνειο 50 δισ. ευρώ. Η ελληνική πρόταση θα σταλεί στους αρχηγούς και των υπολοίπων κομμάτων.

Εξερχόμενος ο .....

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 13-7-2015 και ώρα 13:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στην πρόσκληση που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλεο περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Συνεδριάζει την Δευτέρα 13 Ιουλίου και ώρα 19:30 το Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ....

Ευρωλίγκα: Βατή κλήρωση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους ομίλους της Ευρωλίγκας, στην οποία συμμετείχαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Βατές κληρώσεις για τις δύο ελληνικές ομάδες. Αξιοσημείωτη η επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς για ακόμα μία χρονιά στο ΣΕΦ, ενώ η Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τεθεί αντιμέτωπη με το "τριφύλλι".

Αναλυτικά οι όμιλοι:......

Καταργείται η εξίσωση φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Διάταξη νόμου που θα αλλάζει το υφιστάμενο πλαίσιο και θα επαναφέρει το προηγούμενο καθεστώς που ίσχυε για τον φόρο κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.

Όπως δήλωσε στη .....

14 και 20 Ιουλίου οι δημοπρασίες για τις καντίνες στις παραλίες της Τριφυλίας.

Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 10.00 έως 12.00, στα γραφεία του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Μεσσηνίας, επί της οδού Αριστομένους 123, 1ος όροφος , θα διεξαχθεί δημοπρασία για εκμίσθωση χώρων Αιγιαλού για χώρους του Δήμου Τριφυλίας ως ακολούθως: