Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ονειδος χαρακτήρισε ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ το θεμα των δρόμων στα Φιλιατρα λεγοντας οτι πρεπει να λυθεί το ζήτημα αποκατάστασης της αποχέτευσης μαζί με κακοτεχνίες που δημιουργούν περισσότερα προβληματα.

Εξηγησε οτι τα .....

Ο Αντώναρος Ξαναχτυπά. Θετει ευθέως θέμα ηγεσίας στην ΝΔ.

Την άποψη πως ο Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των οργάνων της ΝΔ, μετά την ήττα του στις εκλογές, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά” ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Οι πρόεδροι μετά .....

Τέλος το 5 ευρω εισιτήριο στα νοσοκομεία και το ευρώ ανα συνταγή

Την κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και του 1 ευρώ ανά εκτέλεση συνταγής εξήγγειλε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Ο κ. Ξανθός σε .....

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο υπουργικό Συμβούλιο [ 2 VIDEO ]

Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι το αντικείμενο της πρώτης συνεδρίασης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις 10:30 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές στους υπουργούς και θα τονίσει ότι ο χρόνος δεν περισσεύει, καθώς η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, πέρα από τις συνεδριάσεις του Υπουργικού .......

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από απόψε το βράδυ.

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (28-01-2015) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 27-1-2015 ]

Κόβουν την πίτα τους οι Τρίτεκνοι Τριφυλίας σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά..

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ενημερώνει ότι το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία στο καφέ MOJO με την παρουσία τοπικών και εκκλησιαστικών αρχών του δήμου Τριφυλίας, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου για τα μελή και τους φίλους μας που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ......

O Βαξεβάνης "εκτέλεσε" τον Βενιζέλο μέσω twutter.

Η κόντρα του Κώστα Βαξεβάνη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα μείνει ιστορική, καθώς ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν δίστασε να ανοίξει μέτωπο κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την εποχή της παντοδυναμίας του τελευταίου στην κυβέρνηση.

Σήμερα, την ώρα .....

Ευχαριστήριο Μήνυμα από τον Μίλτο Χρυσομάλλη

Όπως πάντα, έτσι και τον τελευταίο μήνα, τόσο ο Πρόεδρος όσο και όλοι μας, δώσαμε μία πολύ σημαντική μάχη για να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Ο Ελληνικός λαός ανέθεσε στο ΣΥΡΙΖΑ το δύσκολο έργο της διακυβέρνησης της χώρας σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες. Εύχομαι στη νέα κυβέρνηση να πετύχει στο δύσκολο έργο της.

Το εκλογικό αποτέλεσμα μας στενοχωρεί και μας ........

Αρχισαν τα νταούλια στην ΝΔ. Βολές κατά Σαμαρά από Βουλγαράκη και Αντώναρο.

Ερχεται αμφισβήτηση και ανατροπή του Σαμαρά?

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Ευάγγελος Αντώναρος παρενέβη και σχολίασε με πολύ σκληρό τρόπο την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να μην βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου για να υποδεχθεί τον νέο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Αντώναρος κάνει ....

Συγγνώμη "κύριε" ποιος είστε;;; (ραβασάκι για τον Αντώνη)

γράφει η γάτα

Αντώνη μου,με μεγάλη μου λύπη αλλά και οργή διαπιστώνω, για μια ακόμη φορά, ότι αδυνατείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, εξευτελίζοντας προκλητικά την ιστορική παράταξη της Ν.Δ., της οποίας συνεχίζεις να ηγείσαι, παρά την κατακραυγή της λαϊκής βάσης του κόμματος και υποτιμώντας θρασύτατα τον Ελληνικό Λαό, που είτε σου αρέσει είτε όχι αποφάσισε να σε στείλει στον "πάγκο".

Και εξηγούμαι. Με ποια .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 28ης Ιανουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα