Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η ημίγυμνη εμφάνιση της Rihanna και ο προκλητικός χορός της! Δες φωτογραφίες

Μπορεί η Rihanna τις προηγούμενες μέρες να έκανε χαλαρά τις βόλτες της ντυμένη με casual μάξι φορέματα, αλλά όπως φαίνεται, αυτό δεν κράτησε για πολύ και η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε σήμερα πιο σέξι από ποτέ.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και φτερά στο κεφάλι η Rihanna πήρε μέρος στο καρναβάλι ή την παραδοσιακή για τον τόπο γιορτή για την“Kadooment Day”, όπως ονομάζεται που γίνεται στην Bajan στα Barbados.
Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, δεν έχασε χρόνο και .........

βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της για να συμμετάσχει στο ξέφρενο γλέντι.

Η σέξι εμφάνισή της δεν πέρασε απαραιτήρητη, αφού έκανε το πλήθος να παραληρεί, όπως έγινε και με τις άκρως αποκαλυπτικές φιγούρες και τον αισθησιακό χορό της. Η ίδια πάντως, φάνηκε πως χάρηκε πολύ, ενώ δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν, αφού χόρεψε με όλους και μοίραζε παντού χαμόγελα και αγκαλιές.

Δες φωτογραφίες από τη Sexy εμφάνιση της Rihanna:





















Κόβονται υπερωρίες και προαγωγές στο Δημόσιο

«Μαχαίρι» στις απογευματινές υπερωρίες και πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών με αναστολή από την 1η Ιουλίου της χορήγησης των ωριμάνσεων στους δημοσίους υπαλλήλους, θέτει με εγκύκλιό του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης.

Σύμφωνα με tovima.gr, στην εγκύκλιο ..........

του κ. Σαχινίδη γίνεται επίκληση των διατάξεων που ενσωματώθηκαν στο Μεσοπρόθεσμο και προβλέπουν ότι από την 1η Ιουλίου 2011:

- Η απογευματινή υπερωριακή εργασία των υπάλλήλων δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 20 ώρες τον μήνα ανά υπάλληλο

- Αναστέλλονται οι διατάξεις που προβλέπουν μισθολογική ωρίμαση ή μισθολογική προαγωγή για τους λειτουργούς και υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

Έτσι, αναδρομικά, από την 1η Ιουλίου οι υπάλληλοι παραμένουν στο μισθολογικό κλιμάκιο που κατέχουν ή δικαιούνταν μέχρι τις 30/6/2011, χωρίς να είναι δυνατή η εξέλιξή τους στο επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο, ακόμα και εάν συμπληρώνουν μετά την 1η Ιουλίου τον απαιτούμενο χρόνο.

Επιπλέον, αναστέλλεται η χορήγηση ποσοστού 4% στο επίδομα χρόνου υπηρεσίας για δικαστικούς, ιατροδικαστές, πανεπιστημιακούς, γιατρούς ΕΣΥ, αρχιερείς, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για όσους συμπληρώνουν τον απαιτούμενο χρόνο μετά την 1η Ιουλίου.

Οι κανόνες για μία οικολογική και φθηνότερη οδήγηση

Σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, η εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών με τις αρχές της οικολογικής οδήγησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου να αποκτήσουν άδεια οδήγησης.

Τους κανόνες της οικολογικής οδήγησης (Eco-driving), υπενθυμίζει, με ανακοίνωσή της, η ΕΛΠΑ. Οι πέντε «χρυσοί κανόνες», που μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και περιορίζουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, είναι: .........

• Πρόβλεψη της ροής της κυκλοφορίας. Εκμετάλλευση της κινητικής ενέργειας του αυτοκινήτου.

• Διατήρηση σταθερής ταχύτητας με χαμηλές στροφές του κινητήρα.

• Αλλαγή της ταχύτητας στην περιοχή, όπου εμφανίζεται η μέγιστη ροπή του κινητήρα. Πληροφορίες για τα τεχνικά στοιχεία του κινητήρα, υπάρχουν στο βίβλιο τού κατασκευαστή.

• Έλεγχος της πίεσης των ελαστικών τακτικά. Ο έλεγχος της πίεσης των ελαστικών πρέπει να γίνεται όταν τα ελαστικά ειναι κρύα. Οι πιέσεις αναγράφονται στο βίβλιο τού κατασκευαστή. Όταν το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο πρέπει να αυξήσουμε τις πιέσεις των ελαστικών, σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

• Μείωση του αριθμού των πηγών, που καταναλώνουν ενέργεια, όπως κλιματισμός και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οικολογική οδήγηση είναι στις προτεραιότητες πολλών κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών. Ωστόσο, στην πλειονότητά τους οι οδηγοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα οφέλη από τη χρήση της.

Το πρόγραμμα ECOWILL (Οικολογική Οδήγηση -Εφαρμογή σε υποψήφιους οδηγούς) στοχεύει στην εξοικείωση με την οικολογική οδήγηση.

Νέες μειώσεις στις συντάξεις

Μπαράζ νέων εισφορών τέθηκαν σε εφαρμογή για εργαζομένους και συνταξιούχους, όπως προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Το ΙΚΑ, με εξαιρετικά επείγουσες εγκυκλίους που εξέδωσε, επισημαίνει την επιβολή αυξημένης παρακράτησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων αλλά και την καθιέρωση ειδικής εισφοράς επικουρικής ασφάλισης.
Παράλληλα, προβλέπεται η αύξηση των ασφαλιστικών.........

εισφορών εργαζομένων και εργοδοτών, υπέρ του κλάδου ανεργίας του ΟΑΕΔ, αλλά και μηνιαία εισφορά 10 ευρώ για τη δημιουργία ταμείου ανεργίας στους ασφαλισμένους στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί), καθώς και κάποιοι κλάδοι στο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.

Σε ό,τι αφορά την κύρια σύνταξη, η εισφορά αυξάνεται από την 1η Αυγούστου και κυμαίνεται από 6% έως και 14% για ποσά από 1.700 ευρώ και πάνω, ενώ για συντάξεις από 1.400 μέχρι 1.700 ευρώ η εισφορά παραμένει ως έχει, στο 3%.

Για τις επικουρικές συντάξεις προβλέπεται εισφορά από την 1η Σεπτεμβρίου από 3% έως και 10% για ποσά από 350 ευρώ και πάνω, με στόχο την κάλυψη των ελλειμμάτων στους φορείς και τους κλάδους επικουρικής σύνταξης.

Αναλυτικότερα, η ειδική εισφορά, διαμορφώνεται ως εξής:

Κύρια σύνταξη:

α. Για συντάξεις από 1.700,01 μέχρι 2.000,00 ευρώ ποσοστό 6%
β. Για συντάξεις από 2.000,01 μέχρι 2.300,00 ευρώ ποσοστό 7%
γ. Για συντάξεις από 2.300,01 μέχρι 2.600,00 ευρώ ποσοστό 9%
δ. Για συντάξεις από 2.600,01 μέχρι 2.900,00 ευρώ ποσοστό 10%
ε. Για συντάξεις από 2.900,01 μέχρι 3.200,00 ευρώ ποσοστό 12%
στ. Για συντάξεις από 3.200,01 μέχρι 3.500,00 ευρώ ποσοστό 13%
ζ. Για συντάξεις από 3.500,01 και άνω ποσοστό 14%.

Εξάλλου, στους συνταξιούχους του Δημοσίου, του ΝΑΤ και των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας που δεν έχουν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας τους και λαμβάνουν σύνταξη άνω των 1.700€, παρακρατείται επιπλέον μηνιαία εισφορά:

α. Για συντάξεις από 1.700,01 μέχρι 2.300,00 ευρώ ποσοστό 6%
β. Για συντάξεις από 2.300,01 μέχρι 2.900,00 ευρώ ποσοστό 8%
γ. Για συντάξεις από 2.900,01 και πάνω ποσοστό 10%

Η παρακράτηση διακόπτεται τον επόμενο μήνα από τη συμπλήρωση του 60ού έτους ηλικίας, ενώ το ποσό της σύνταξης μετά την παρακράτηση της επιπλέον εισφοράς δεν μπορεί να υπολείπεται των 1.700 ευρώ.

Εξαιρούνται της εισφοράς όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγω αυτοδίκαιης λύσης της εργασιακής σχέσης ή αποστρατεύθηκαν με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας και οι συνταξιούχοι λόγω αναπηρίας ή γήρατος που λαμβάνουν το Εξω-ιδρυματικό Επίδομα ή το Επίδομα Απολύτου Αναπηρίας ή το επίδομα ανικανότητας ή πρόκειται για θύματα τρομοκρατικών ενεργειών ή βίαιων συμβάντων, καθώς και ορφανικές οικογένειες αυτών.

Επικουρική σύνταξη:

α. Για συντάξεις από 300,01 έως 350,00 ευρώ, ποσοστό 3%
β. Για συντάξεις από 350,01 έως 400,00 ευρώ, ποσοστό 4%
γ. Για συντάξεις από 400,01 έως 450,00 ευρώ, ποσοστό 5%
δ. Για συντάξεις από 450,01 έως 500,00 ευρώ, ποσοστό 6%
ε. Για συντάξεις από 500,01 έως 550,00 ευρώ, ποσοστό 7%
στ. Για συντάξεις από 550,01 έως 600,00 ευρώ, ποσοστό 8%
ζ. Για συντάξεις από 600,01 έως 650,00 ευρώ, ποσοστό 9%
η. Για συντάξεις από 650,01 και άνω, ποσοστό 10%

Για την πρώτη κατηγορία το ποσό της σύνταξης μετά την παρακράτηση της εισφοράς δεν μπορεί να υπολείπεται των 300 ευρώ.

Εξαιρούνται της παρακράτησης της Ειδικής Εισφοράς οι συνταξιούχοι λόγω αναπηρίας ή γήρατος που λαμβάνουν το Εξω-ιδρυματικό Επίδομα ή το Επίδομα Απολύτου Αναπηρίας, καθώς και οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν προσαύξηση της σύνταξής τους λόγω απόλυτης αναπηρίας.

Στις περιπτώσεις που στη σύνταξη συντρέχουν περισσότεροι, του ενός, δικαιούχοι, για τον προσδιορισμό της σύνταξής της λαμβάνεται υπόψη το συνολικό ποσό της σύνταξης που έχει μεταβιβασθεί και το παρακρατηθέν ποσό επιμερίζεται ανάλογα.

Εργαζόμενοι... υπέρ ανέργων

Επιπλέον, προβλέπεται η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του Κλάδου Ανεργίας του ΟΑΕΔ από την 1η Αυγούστου. Το συνολικό ποσοστό εισφοράς διαμορφώνεται στο 5%, και επιμερίζεται σε 3,17% σε βάρος του εργοδότη και 1,83% σε βάρος του ασφαλισμένου. Ειδικά για την ασφάλιση των εργατοτεχνιτών οικοδόμων η παραπάνω εργοδοτική εισφορά, μετά την προσθήκη σ’ αυτήν της εισφοράς υπέρ ΕΛΔΕΟ (25%) , διαμορφώνεται σε 5,793% ( εργοδότη 3,963% και ασφαλισμένου 1,83%). Η εν λόγω διάταξη έχει εφαρμογή στους μισθωτούς ανεξάρτητα από τον χρόνο υπαγωγής τους στην ασφάλιση και κατά συνέπεια ισχύει τόσο για τους «παλαιούς» ( δηλ. υπαχθέντες στην ασφάλιση μέχρι 31/12/92) όσο και για τους «νέους» ασφαλισμένους ( μετά την 1/1/93).

Ταμείο για αυτοαπασχολούμενους

Εισφορά 10 ευρώ κάθε μήνα για τη δημιουργία ταμείου ανεργίας θα κληθούν να καταβάλουν οι ασφαλισμένοι στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί), καθώς και κάποιοι κλάδοι στο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ. «Από 1η Αυγούστου οι δικαιούχοι των ταμείων ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ υποχρεούνται σε κράτηση δέκα ευρώ μηνιαίως υπέρ ανεργίας», σύμφωνα με τον νόμο.

«Point system» προωθεί η ΔΕΗ

«Point system» για τους καθυστερούμενους λογαριασμούς προωθεί η ΔΕΗ, με στόχο να διευκολυνθούν οι καταναλωτές οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης και της ανεργίας και να μειωθεί το φαινόμενο των καθυστερήσεων πληρωμών που διογκώνεται τους τελευταίους μήνες.

Για τις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, ..........

προβλέπεται μεταξύ άλλων ότι δεν θα κόβεται το ρεύμα τους χειμερινούς και τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να προστατεύονται από το ψύχος και τους καύσωνες.

Με τη νέα διαδικασία διακανονισμών, οι πελάτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξόφληση των λογαριασμών τους θα κατανέμονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, σε έξι κατηγορίες, ανάλογα με τη συνέπειά τους στην εξόφληση λογαριασμών το προηγούμενο δωδεκάμηνο.

Για κάθε κατηγορία καταναλωτών θα προβλέπεται επακριβώς ποιες διευκολύνσεις (πληρωμές σε δόσεις) θα κάνει η ΔΕΗ.

Αναλυτικά, οι κατηγορίες στις οποίες θα κατατάσσονται οι καταναλωτές είναι:

1. Συνεπής χωρίς διακανονισμούς.

2. Συνεπής σε πληρωμές και διακανονισμούς.

3. Περισσότερες από μία ενσωματώσεις λογαριασμών σε επόμενους λογαριασμούς ή και μία αθέτηση διακανονισμού.

4. Πολλαπλή αθέτηση διακανονισμών.

5. Παραβίαση μετρητή μετά από αποκοπή λόγω χρέους.

6. Επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις μετρητή μετά από αποκοπή ή και ρευματοκλοπή.

Για τους οικιακούς καταναλωτές που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, θα προβλέπεται δυνατότητα ρύθμισης του ληξιπρόθεσμου λογαριασμού έως και σε 4 διμηνιαίες δόσεις και ανάλογες κλιμακώσεις για τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ειδική κατηγορία αποτελούν οι πελάτες του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (άτομα με χαμηλά εισοδήματα, ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες κ.ά.). Στις περιπτώσεις αυτές θα παρέχονται περισσότερες δόσεις και χαμηλότερες προκαταβολές, ενώ θα προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για άτομα με μηχανική υποστήριξη.

Προβλέψεις διακανονισμών, υπό προϋποθέσεις, θα υπάρχουν και για τις λοιπές κατηγορίες πελατών της ΔΕΗ (επιχειρήσεις, δημόσιο, μεγάλες βιομηχανίες που τροφοδοτούνται από το δίκτυο υψηλής τάσης, κ.ά.)

Ηλεκτρονική κάρτα για μετανάστες

Με την ηλεκτρονική κάρτα μετανάστη είναι υποχρεωμένοι να εφοδιαστούν όλοι οι αλλοδαποί που μένουν στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Στόχος των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων που ευθυγραμμίζονται με το ευρωπαϊκό δίκαιο είναι η αναδιοργάνωση του συστήματος αδειοδότησης για τη διαμονή αλλοδαπών στη χώρα υπό όρους αυξημένης ασφάλειας.
Η προωθούμενη ρύθμιση υπολογίζεται ότι αφορά ...........

περισσότερους από 530.000 μετανάστες που μένουν στην Ελλάδα και πληρούν τις προϋποθέσεις να αποκτήσουν την ηλεκτρονική κάρτα διαμονής.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.

Στην κάρτα θα αποθηκεύονται σε ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα ραδιοσυχνοτήτων μία ψηφιακή φωτογραφία και δύο δακτυλικά αποτυπώματα του κατόχου ώστε να υπάρχει δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ελέγχεται η γνησιότητα του εγγράφου από όλες τις αρμόδιες Αρχές και κυρίως να ταυτοποιείται ο κάτοχός του.
Η καθιέρωση της ηλεκτρονικής κάρτας συνεπάγεται και μία σειρά από αλλαγές στο υπάρχον σύστημα έκδοσης αδειών σε αλλοδαπούς, ενώ στο σχέδιο νόμου προβλέπεται ο σταδιακός μετασχηματισμός Αποκεντρωμένων Διοικήσεων στις αποκαλούμενες «υπηρεσίες μιας στάσης».

Επίσης, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις, θα λειτουργήσουν συγκεκριμένα σημεία υποδοχής ανά την Ελλάδα (ένα σε κάθε νομό) με εξαίρεση τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αιγαίου, όπου προβλέπονται περισσότεροι σταθμοί υποδοχής.
Οι υπηρεσίες αυτές θα είναι αρμόδιες για την παραλαβή των αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση ή την ανανέωση των αδειών διαμονής, τη λήψη των βιομετρικών στοιχείων που θα αποτελούν τη βάση των δεδομένων της ηλεκτρονικής κάρτας για τους μετανάστες και την παροχή οποιωνδήποτε πληροφοριών ζητήσουν οι υποψήφιοι κάτοχοι των καρτών αυτών.

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

Με το ίδιο νομοσχέδιο καθιερώνεται ειδική θεώρηση εισόδου για πολίτες τρίτων χωρών που επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα για εποχική απασχόληση, η οποία μπορεί να φτάνει μέχρι και τους έξι μήνες. Με τον τρόπο αυτό νομίμως μπορούν να απασχολούνται σε συγκεκριμένο εργοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι για την είσοδο των μεταναστών προκαταβάλλεται το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ ή στο ΙΚΑ, ανάλογα με το είδος και τη φύση της εργασίας.
Επιπλέον, προβλέπεται η διαδικασία χορήγησης εκ νέου της ελληνικής ιθαγένειας σε πολίτες του Ισραήλ που έχουν γεννηθεί μέχρι τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εφόσον είχαν στο παρελθόν την ελληνική ιθαγένεια από τη γέννησή τους, ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο την απώλεσαν.
< Τέλος, με το νομοσχέδιο ρυθμίζονται θέματα των ΟΤΑ που συνδέονται με τη συνέχιση της λειτουργίας δομών προστασίας, τη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την τμηματική εξόφληση προμηθευτών από δήμους ή περιφέρειες.

Μαύρος Κύκνος [ Black Swan ]

Μαύρος Κύκνος [ Black Swan ]

του Ντάρεν Αρονοφσκι

Με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Μίλα Κούνις, Βενσάν Κασέλ

Προβολές: 5, 6, 7 και 8 Αυγούστου

Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών

Ωρα προβολής: 21:30

Υπόθεση:........

H Νίνα, μια τελειομανής μπαλαρίνα ενός νεοϋορκέζικου θιάσου, βρίσκεται στα πρόθυρα τόσο του θριάμβου -καθώς ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον ρόλο της ζωής της στη «Λίμνη των κύκνων»-, όσο και της κατάρρευσης, αφού η δοκιμασία αυτή θα την εξωθήσει στα άκρα.

Δείτε το trailer της ταινίας:



ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.


-Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.
Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ
ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ...................

Μια κυρία λοιπόν μπαίνει στο κατάστημα για να βρει σύζυγο.
Στον πρώτο όροφο βλέπει μια πόρτα και μια πινακίδα που έγραφε:1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ....... ΕΡΓΑΣΙΑ.
Ωραία, λέει η κυρία και προχωράει στο δεύτερο όροφο όπου η πινακίδα γράφει.2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
"Μπράβο" λέει η κυρία "αλλά θέλω περισσότερα" και αποφασίζει να ανέβει στον τρίτο όροφο.
Η πινακίδα του τρίτου ορόφου γράφει:3ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ.
Η κυρία ενθουσιάζεται αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει.
Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα γράφει:4ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.
"Χριστέ μου" σκέφτεται "πως να αντισταθώ" αλλά προχωράει στον πέμπτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:5ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ, ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.
Μπαίνει σε πειρασμό να σταματήσει αλλά τελικά συνεχίζει στον έκτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:6ος ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Νο: 31456012 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Στο αντίστοιχο κατάστημα για άνδρες στην απέναντι πλευρά του δρόμου οι πινακίδες γράφουν:
1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex.
2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
Τον 3ο, 4ο, 5ο και 6ο όροφο δεν τους επισκέφτηκε ποτε κανείς.
-

Inna - 10 Minutes



Οι στίχοι


Oh Oh

Oh Oh

Oh Oh
Rock your body , c’mon everybody
Somebody stop me , when I dance I’m losing control Oh Oh
You see me yo , this is stereo
I wanna hear my song one time on the radio Oh Oh

Rock your body , c’mon everybody
Somebody stop me , when I dance I’m losing control Oh Oh
You see me yo , this is stereo
I wanna hear my song one time on the radio

I’m gonna do this step by step do it anyway got to feel your loving
I’m gonna break even the law of the gravity to see you in the morning

Let me see your body move on the floor like ten minutes ago
Shake shake shake your body, move on the floor like ten minutes ago
Winning in every place cuz your my lucky ace, dj turn off the bass , oh yea
Winning in every place cuz your my lucky ace , everybody do it on the floor , oh yea

I’m gonna do this step by step do it anyway got to feel your loving
I’m gonna break even the law of gravity to see you in the morning

Let me see your body move on the floor like ten minutes ago
Shake shake shake your body, move on the floor like ten minutes ago
Winning in every place cuz your my lucky ace, dj turn off the bass , oh yea
Winning in every place cuz your my lucky ace , everybody do it on the floor , oh yea

Rock your body , c’mon everybody
Somebody stop me , when I dance I’m losing control
You see me yo , this is stereo
I wanna hear my song one time on the radio

Let me see your body move on the floor like ten minutes ago
Shake shake shake your body, move on the floor like ten minutes ago
Winning in every place cuz your my lucky ace, dj turn off the bass , oh yea
Winning in every place cuz your my lucky ace , everybody do ït on the floor...oh yahh

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Αυγούστου 2011

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.
Τώρα και με τρόπο που δεν θα σας βγάζει pop up παράθυρα διαφημίσεων.