Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Δήμος Κυπαρισσίας: Ψήφισμα στην κυβέρνηση για το κλείσιμο του ΟΤΕ

Να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του το Δημοτικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας για το κλείσιμο του εμπορικού τμήματος του ΟΤΕ, αποφάσισε ομόφωνα το Σώμα στην συνεδρίαση του την Τετάρτη το απόγευμα.
Μια διαμαρτυρία με αποδέκτες τον πρωθυπουργό, τον αρμόδιο υπουργό και τους βουλευτές του νομού.
Μάλιστα από τον δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Γιαννόπουλο, που έθεσε το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, προτάθηκε να υπάρξουν ακόμη και δυναμικές κινητοποιήσεις, καθώς υπογράμμισε ότι το κλείσιμο σε δημόσιες υπηρεσίες της πόλης είναι αλλεπάλληλο.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε ότι ήδη έχει σταλεί επιστολή προς τον κ. Βουρλούμη, υπογράμμισε όμως ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα μια τέτοια κίνηση, αφού πλέον το εμπορικό τμήμα του ΟΤΕ έχει περάσει σε ιδιώτες.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ:
Εμείς θα προτείναμε -και το λεμε με χιουμοριστική διάθεση και όχι ειρωνία - να μαζευτούν οι Δήμαρχοι Φιλιατρών, Κυπαρισσίας, Γαργαλιάνων και λοιπων περιοχών που κλείνουν τα καταστήματα του ΟΤΕ να βάλουν από κοινού τη Στέλλα Μπεζαντάκουνα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Καραμανλή.

Θυμηθείτε Κύριοι Δήμαρχοι τι έγινε με την Στέλλα...
Έστειλε επιστολή στον Καραμανλή και ο τελευταίος ξαναπήρε στην κοινοβουλευτική ομάδα τον Δαϊλάκη.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.

Στέλα Μπεζαντάκου. Καταφέρνει ... Τα πάντα!!!!


Καταρτίζεται το πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Φιλιατρών

Στην κατάρτιση του προγράμματος χειμερινών προβολών βρίσκεται αυτές τις μέρες η κινηματογραφική Λέσχη Φιλιατρών.
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στο Αίθριο του Δήμου πέραν του ότι ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο φέρνοντας ολοκαίνουριες στην πλειοψηφία τους παραγωγές, έδωσε το κίνητρο στην Κινηματογραφική λέσχη της πόλης μας να προχωρήσει στην κατάρτιση του χειμερινού προγράμματος το οποίο από τις πρώτες πληροφορίες που συλλέξαμε αναμένεται άκρως ενδιαφέρον.

Όπου και αν βρίσκεστε αξίζει να επισκεφθείτε την πόλη μας και να απολαύσετε τις καλύτερες κινηματογραφικές προβολές τις κρύες νύχτες του Χειμώνα.

Τόσο το Φιλιατρά News όσο και το Φιλιατρά Forum θα σας παρουσιάσουν ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ το πρόγραμμα προβολών όπως κάναμε και το καλοκαίρι.