Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στην Μεσσηνία αύριο ο Πέτρος Τατούλης

Στην Μεσσηνία θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Κατά την παραμονή του θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τους Δημάρχους του Νομού για τα έργα των Δήμων, με καταστηματάρχες της παραλίας Καλαμάτας για προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και με φορείς για θέματα τουρισμού.

Τέλος στις 15:00 μ।μ θα δώσει ..........

συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Πλαστό το non paper στον Παπούλια επιβεβαιώνει γραφολόγος

Μήπως ο Κάρολος Παπούλιας πρέπει να απολογηθεί για τον εαυτό του και τους συνεργάτες του;

Έκθεση από γραφολόγο που αποδεικνύει ότι το non paper που φέρεται να είχε παραδώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είναι πλαστό, επικαλέσθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ............

ότι θα δώσει την έκθεση του γραφολόγου στη Δικαιοσύνη και στη δημοσιότητα πριν από τις εκλογές.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέδωσε το θέμα στην προσπάθεια κάποιων να μην επιτρέψουν τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας, ώστε να παραγραφούν τα αδικήματα τους.

Αδειες Χρήσης νερού. Παράταση προθεσμίας αδειοδότησης. Τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε.

Έως τις 17 Δεκεμβρίου 2012 παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών από τους αγρότες σε ό,τι αφορά στη χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις. Η σχετική κοινή υπουργική απόφαση, υπεγράφη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ν. Μαραβέγια και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γρ. Τσάλτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ............

κ. Μαραβέγιας "η προθεσμία για την τακτοποίηση των γεωτρήσεων, μετά από μια πρώτη παράταση, λήγει στις 16 Ιουνίου 2012. Όμως για λόγους τρέχουσας συγκυρίας αλλά και γιατί μεγάλο μέρος των αγροτών δεν είναι έτοιμο για την ολοκλήρωση των ενεργειών που απαιτούνται, κρίνεται ότι είναι αναγκαίο να δοθεί μια ακόμα παράταση μέχρι την 17η Δεκεμβρίου 2012".

Τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε:

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουμε μαζί μας:

1) Το τεχνικό δελτίο της γεώτρησης για όσες έχουν ρεύμα. Που θα το βρούμε: Στην ΔΕΗ Φιλιατρών δείχνοντας το λογαριασμό ρεύματος.

2) Την άδεια της γεώτρησης, η την παλαιά αδεία χρήσης νερού, ή ότι άλλο χαρτί έχουμε. Εάν τα έχουμε χάσει τα ζητάμε από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στην Κυπαρισσία Όσοι δεν έχουν τίποτα θα κάνουν υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, για την ακριβή έναρξη της υδροληψίας.

3) Αεροφωτογραφία με την ακριβή θέση της γεώτρησης. Που την βρίσκουμε: Τα μέλη της Ο.Π. Ελαιώνας στην ομάδα τους. Τα μέλη της Ένωσης στην Ένωση. Τα μέλη της Ο.Π. Νέα Εποχή στην ομάδα τους. Τα μέλη του Συνεταιρισμού στον Συνεταιρισμό τους. Καθώς και στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στη Κυπαρισσία.

4) Τα συμβόλαια της γεώτρησης και των χωραφιών που ποτίζονται από αυτή. Όπου δεν υπάρχουν θα γίνεται υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, για την νόμιμη κατοχή και χρήση και ότι δηλώνεται στο Ε9.

Για την περιοχή της Τριφυλίας , ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι:

Στα Φιλιατρά αρμόδιο γραφείο είναι στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Φιλιατρών.

Στους Γαργαλιάνους αρμόδιο γραφείο είναι στο δημαρχείο.

Στην Κυπαρισσία αρμόδιο γραφείο είναι στην διεύθυνση αγροτικής οικονομίας.

Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει την Δευτέρα στις 28-05-12

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας της 5-6-2012




Ελληνική και πάλι η Αγιά Σοφιά και με την Βούλα.

Με επίσημο νομοθετικό διάταγμα του Αμερικανικού Κογκρέσο. Μεγάλη νίκη για το Ελληνικό Loby της Αμερικής.

Μεγάλη ήττα για τους Τούρκους ήταν το Νομοθετικό διάταγμα που εξέδωσε το Αμερικανικό Κογκρέσο με το οποίο οι Τούρκοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να επιστρέψουν την Αγία Σοφία και άλλες ορθόδοξες Εκκλησίες στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, ενώ απαγορεύει στην Τουρκία να τις μετατρέψει σε Τζαμιά.

Το Κογκρέσο με νομοθετικό διάταγμα υποχρεώνει τους ...........

Τούρκους να επιστρέψουν την Αγιά Σοφία και άλλες εκκλησίες στο Πατριαρχείο στη Πόλη και να γίνει πάλι Ορθόδοξη εκκλησία γιατί, όπως λένε οι Αμερικάνοι όλα τα κτήρια που χτίστηκαν από Ορθοδόξους για να είναι εκκλησίες τους πρέπει να τους επιστραφούν και να απαγορευτεί να γίνουν τζαμιά η μουσεία η οτιδήποτε άλλο.

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί οι Τούρκοι έχουν τρελαθεί και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις!

Κάνουν σαν «λυσσασμένα σκυλιά» γιατί τους πιέζουν οι Αμερικάνοι να εφαρμόσουν το νόμο περί Επιστροφής των Εκκλησιών στους Αρχικούς τους Κατόχους.

Έτσι ονομάζεται ο νόμος!

Διαβάστε τον:

Committee Grants Christians Freedom in Turkey By Christine Thomasos , Christian Post Reporter


July 22, 2011|2:26 pm After years of religious discrimination, the United States House Committee on Foreign Affairs voted to adopt a Berman-Cicilline Amendment which aims to end the oppression of Turkey s Christian minority. The 43-1 house vote that added a return of churches passage to H.R. 2583, a State Department-Foreign Relation Authorization Act, called for the protection of Christian citizens. Armenian, Greek and Assyrian-Chaldean appear to be the groups most affected by the amendment that recognizes the mistreatment of their people practicing Christianity in Turkey. The driving force behind the passage of the amendment was Republican California Representative Ed Royce, who said it is important to recognize the wrongs being committed against Christians in Turkey. Religious minorities are under grave threat in today s Turkey, said Royce, a Republican from California. Rather than enjoying protection, very vulnerable religious minority groups including the Ecumenical Patriarchate of the Greek Orthodox Church are denied full legal status. Ken Hachikian, chairman of the Armenian National Committee of America, said the congressional committee vote was a step in the right direction for Christians in Turkey. We won this landmark victory in the face of years of Turkey s lies about its supposed tolerance, and despite its token conversion of a few ancient churches, said Hachikian, according to CNN-Turkey. Archbishop Vicken Aykazian, Legate of the Eastern Diocese of the Armenian Church, was in attendance when the congressional committee voted in favor of the bipartisan amendment. He expressed the importance of the vote. This is a vote of justice against injustice, said Aykazian. I hope that this will be the first of many steps towards preserving Armenian Christian heritage in Turkey. The United States House Committee on Foreign Affairs is responsible for overseeing and creating legislation regarding foreign assistance. This type of assistance includes security and health issues taking place overseas, according to the U.S. House of Representatives website. The Berman-Cicilline Amendment recently passed by the committee encourages the Turkish government to honor international treaties and human rights laws. The amendment encourages the Turkish government to allow the rightful church and lay owners of Christian church properties, without hindrance or restriction, to organize and administer prayer services, religious education, clerical training, appointments, and succession, religious community gatherings, social services, including ministry to the needs of the poor and infirm, and other religious activities.

Prionokordela

Από την Πέμπτη 7 Ιουνίου οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ

Τις αποζημιώσεις και τις κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να καταβάλλει από αύριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παραγωγών ο ΕΛΓΑ.

«Την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 2.200 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ περίπου για ζημιές που υπέστησαν κυρίως το γ’ τετράμηνο του 2011.

Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν ζημιές στη ..........

φυτική παραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια (παγετό, βροχόπτωση, ανεμοθύελλα, χαλαζόπτωση κλπ ), ενώ οι Κρατικές Ενισχύσεις (ΠΣΕΑ) αφορούν κυρίως τις ζημιές από τις πυρκαγιές του έτους 2008» αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού.

Σημειώνεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει και νέα πληρωμή που θα αφορά κυρίως αποζημιώσεις για ζημιές που υπέστησαν οι ελιές του νομού Ηρακλείου Κρήτης το Δεκέμβριο του 2011.

NewPost

KYΡΙΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ, ΓΙΑΤΙ;

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος
(από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι)

Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος για κανέναν. Πόσο μάλλον για τον Κομανέντση και την αργόσχολη παρέα του εκεί στη Συγγρού. Το videaki με τα παιδιά και τον δάσκαλο-παλιός φίλος από την εποχή του clubbing στην παραλιακή-δεν είναι παρά ο κίτρινος πυρετός της απόγνωσης που έχει καταλάβει τα στελέχη της ΝΔ.
Το συγκεκριμένο spot τις προσεχείς μέρες θα .............

γίνει ο περίγελος των social media και ένα τσουνάμι από παραλλαγές του θα βουλιάξουν το διαδίκτυο. Το συγκεκριμένο spot είναι ένα κήρυγμα μίσους κατά του ευρώ παραγωγή ενός ξεπερασμένου παλαιοδεξιού εγκεφάλου.

Καθώς το παρακολουθούσα σκεφτόμουν τα παιδάκια που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, τα παιδάκια που έχασαν τον μπαμπά τους που αυτοκτόνησε-πριν μερικές ώρες ένας επιχειρηματίας απο την Κεφαλονιά, πατέρας 4 παιδιών-παρότι βρισκόμαστε ακόμη στο ευρώ.

Καθώς το παρακολουθούσα «έβλεπα» στο πρόσωπο του δασκάλου τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και από κάτω μαθητές την Ντόρα, τον Αλογοσκούφη, τον Λιάπη, τον Πέτρο Δούκα, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Μάκη Βορίδη, τον Κώστα Πλεύρη και λοιπούς τεχνοκράτες της ΝΔ.

Μα πιο πολύ απ΄όλα, στα πρόσωπα των παιδιών έβλεπα τα χιλιάδες εκείνα Ελληνόπουλα-κάποια από αυτά είδαν το άψυχο σώμα των γονιών τους να αιωρείται στο κενό-που οι γονείς τους οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία. Και αυτά τα πρόσωπα θα θυμάμαι κάθε φορά που θα εμφανίζεται μπροστά μου η κίτρινη αυτή διαφήμιση. Εκδικηθείτε τους...



Μήνυμα Αναγνώστη: Τι προσφέρει να είναι ανοικτός ο Σταθμός του ΟΣΕ στην Καλαμάτα?

Βρισκόμενος χθες στην Καλαμάτα, για κάποιες δουλειές άφησα στο parking το αυτοκίνητο και πήγα με τα πόδια να κάνω τις δουλειές μου. (Νομαρχία κλπ κλπ)

Για να κόψω δρόμο πέρασα έξω από τον ΟΣΕ της Καλαμάτας (από την μεριά των γραμμών) Φτάνοντας στο σταθμαρχείο είδα ανοικτό το γραφείο και μέσα 3-4 τύποι (μάλλον υπάλληλοι) και πίνανε μπύρες και χασκογέλαγαν.
Πραγματικά μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες: ........

α. Πως είναι δυνατόν να είναι ανοικτό το γραφείο του ΟΣΕ;
β. Τι προσφέρει να είναι ανοικτό;
γ. Χωρίς κανένα απολύτως αντικείμενο ασχολίας λόγω αναστολής λειτουργίας της Γραμμής ποιός ο λόγος να "απασχολείται" υπάλληλος ή υπάλληλοι πίνοντας μπύρες και τρώγοντας μεζεδάκια;
δ. Γιατί να τους πληρώνει τους αργόσχολους ο Ελληνικός λαός;
ε. Εν τέλει τι δουλεία υπάρχει για το σταθμαρχείο Καλαμάτας χωρίς καν να έρχονται αμαξοστοιχίες;

Κυβέρνηση … έτσι χωρίς πρόγραμμα

Άρθρο του Επικουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου Θεόδωρου Κουτρούκη στο Φιλιατρά News

Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει μια συζήτηση ο τόπος για τις προτάσεις τω κομμάτων όπως αυτές εκφράζονται στα προγράμματα τους.
Ιδίως οι συμμετέχοντες σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους σχετικά με το πόσο καλό ή κακό θα προκαλέσει στη χώρα η εφαρμογή των προγραμματικών δηλώσεων του Α ή Β κόμματος.
Η συζήτηση αυτή πάσχει.

Πρώτα από όλα η ελληνική πολιτική ιστορία δεν ..........

καταδεικνύει ότι τα κόμματα «αισθάνονται» την ανάγκη να υλοποιήσουν τα προγράμματα τους, καθώς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης είτε γίνονται πιο πραγματιστικά, είτε υιοθετούν άλλες επιλογές.

Δεύτερον, αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις όχι μόνο κανένα κόμμα δεν θα έχει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία αλλά δύσκολα θα συγκεντρώσει περισσότερο από το ¼ των θετικών ψήφων των ψηφισάντων, επομένως θα έχει την αποδοκιμασία του 75% των εκλογέων που θα προσέλθουν στις κάλπές. Επιπροσθέτως, το πρώτο κόμμα θα αναγκαστεί να συμμαχήσει με άλλες πολιτικές δυνάμεις και, συνεπώς, θα υποχρεωθεί να αλλοιώσει τις προγραμματικές του θέσεις. Η εμπειρία των κυβερνήσεων Τζανετάκη (ΝΔ, ΣΥΝ) και Ζολώτα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ) έδειξε ότι προφανώς κανένα κόμμα δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα του.

Τρίτον, οι ειδικές οικονομικές συνθήκες της χώρας καθιστούν αυτονόητο ότι όσο η χώρα εξακολουθήσει να λειτουργεί χάριν των πιστοδοτήσεων των ΕΕ και ΔΝΤ, τις προθέσεις της επόμενης κυβέρνησης θα πρέπει να ενστερνιστούν και οι εκπρόσωποι των πιστωτών της.
Μολονότι -μετά τις τελευταίες εκλογές- υπάρχούν ενδείξεις για μια αμυδρή πρόθεση αναδιαπραγμάτευσης ορισμένων διατάξεων του Μνημονίου από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, ωστόσο η διαπραγμάτευση με την Τρόϊκα ενδέχεται να θυμίζει λίγο τη συζήτηση του βαριά καρδιοπαθούς με τον χειρουργό του για την αμοιβή της επέμβασης: ο ιατρός δε θα ήθελε να φύγει ο ασθενής του, αλλά αν η συμφωνία καθυστερήσει πολύ να επιτευχθεί, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην έχει πλέον αντικείμενο.

Τρέμουν στην ΝΔ ένα Debate που θα συμμετέχει και ο Καμμένος

Φόβος και τρόμος είναι για την Νέα Δημοκρατία ένα debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που εκλέχθηκαν με δημοκρατικές διαδικασίες στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο μεγαλύτερος φόβος όμως του Αντώνη Σαμαρά είναι η συμμετοχή του Πάνου Καμμένου.

Σε δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουϊκ, τόνισε χαρακτηριστικά:

Μετά τη λήξη της σημερινής (Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012) ............

συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση σχετικά με το debate:
«Για μία ακόμη φορά σήμερα η Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε την παρελκυστική της τακτική προκειμένου να μη γίνει το debate των Προέδρων, των εκλεγμένων στο Κοινοβούλιο κομμάτων.
Είναι πασιφανές, όπως κατήγγειλα στη Διακομματική Επιτροπή, ότι ο Αντώνης Σαμαράς με κάθε πρόσχημα και πάση θυσία, προσπαθεί να αποφύγει την τηλεοπτική εμφάνιση του μαζί με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο.
Επαναλάβαμε την πρότασή μας:
Το debate να γίνει και όποιος αρχηγός, για τους δικούς του λόγους, δε θέλει να πάρει μέρος, να μείνει η καρέκλα του κενή».

Αντίδραση και για το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ

Μετά το τέλος της σημερινής (Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012) συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής, ο εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση σχετικά με το τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ που τρομολαγνεί χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και παιδιά:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατήγγειλαν στη Διακομματική Επιτροπή το επιεικώς άθλιο τηλεοπτικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στη νέα της τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ελληνικού λαού, έφτασε στο απαράδεκτο σημείο να χρησιμοποιήσει τα παιδιά. Τα Ελληνόπουλά μας.
Ο Πρόεδρος της Διακομματικής μας απάντησε ότι αυτό είναι θέμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Εμείς, πάντως, απαντάμε ότι οι Έλληνες γονείς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τον τρόμο που ασκεί επάνω τους ο Αντώνης Σαμαράς και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είμαστε εμείς, όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που με την ψήφο μας θα τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες».

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .... Τελικα οποιος γυρναει μαθαινει... Για ενα καφεδακι πηγα σημερα το πρωι στο ΚΤΕΛ μας και τι ειδα ο Χριστιανος? Τους εργατες και τους οδηγους να ειναι αραγμενοι στα τραπεζοκαθισματα και να λιαζονται. Χαχαχαχαχαχα -Ρε παιδια?????? -Αστα ρε φιλαρακο...παλι ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.... -και καλα!!!!! -ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΣΤΑΜΟΣ,που ειναι? -Μεσα..... -και τι κανει? -ααααα. δεν το ξερεις ? -οχι τι? -καφεδακι πινει , και λεει ανεκδοτα για την μερκελ....... χαχαχαχαχαχααχα......αι στο καλο μου παλι γελασα σημερα -

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Ιουνίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.


Προπονητής (!) στον Ιωνικό, ο Φιλιατρινός Νίκος Φρούσος !

Επιστροφή στον Ιωνικό για τον Νίκο Φρούσο, αυτή την φορά όμως από την θέση του προπονητή! Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας, ο Μεσσήνιος επιθετικός, που ξεκίνησε βέβαια την σημαντική καριέρα του στην Ελλάδα και την Κύπρο από την Εράνη Φιλιατρών, από εκεί πήγε στον Ιωνικό, μετά στον ΠΑΟΚ και στην Ανόρθωση, αναλαμβάνει πλέον την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» οι οποίοι αγωνίζονται πλέον στην Δ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού έχει ως εξής:..........

«Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ ο Ιωνικός, επιστρέφει στην ομάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή.

Πρόκειται για τον αρχισκόρερ του Ιωνικού στην Α' Εθνική, Νίκο Φρούσο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Η ιστορία του Νίκου Φρούσου στον Ιωνικό ξεκινά το 1992, όταν ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης τον έφερε στον Ιωνικό σε ηλικία 18 ετών. Μέχρι το 1999 που δόθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, συνέδεσε το όνομά του με τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της ομάδας. Αναδείχθηκε σε αρχισκόρερ στην Α' Εθνική με 65 γκολ, συνέβαλε τα μέγιστα στην έξοδο το Κύπελλο UEFA , ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης του Ιωνικού που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, σε εποχές που αυτή η τιμή ήταν αποκλειστικό προνόμιο των "μεγάλων" της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το 1999 δόθηκε με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, για να επιστρέψει στον Ιωνικό το 2003, πετυχαίνοντας 5 ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα . Το 2004 μεταγράφηκε στην Ανόρθωση, με τη φανέλα της οποίας κέρδισε πρωταθλήματα, κύπελλα και αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή του καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Ο Νίκος Φρούσος δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για τον Ιωνικό, παρακολουθούσε στενά την πορεία της ομάδας και δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή να πει το 'ναι' στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει την τεχνική της καθοδήγηση. Τις προσεχείς ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του».

Σπόρ Στον νότο