Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Ανεμοστρόβιλος προξένησε ζημιές στην Αγία Κυριακή.

Ενα 5λεπτο δυνατής νεροποντής συνοδευόμενη και από ψιλό χαλάζικαι δυνατό αέρα ήταν αρκετό για να αφήσει πίσω του ξεριζωμένες ελιές, πεύκα και να προξενήσει σημαντικές υλικές ζημιές σε σπίτια στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών.

Σύμφωνα με το ......

ΕΠΟ: "Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα"

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε την αναβολή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που έχουν αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα τα εθνικά πρωταθλήματα αναστέλλονται και επίσημα μετά από ανακοίνωση της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τουλάχιστον μέχρι την ανακοίνωση των αιτίων της πυρκαγιάς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα από .....

Δημοσκόποι, Δημοσκοπήσεις και «γελάμε μέχρι δακρύων…»

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Τελικά από σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 είναι νέο-εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο κ Donald Trump ο οποίος θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του σε ειδική τελετή στις 20 Ιανουαρίου 2017…
Θέμα μου, όμως, .....

Πέτρος Τατούλης «Παρελθόν οι ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο»

«Εξαιρετική στιγμή για την αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ»

«Απαλλάσσουμε την Πελοπόννησο από τα δυσβάσταχτα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου» τόνισε ο .....

Τρόμος στις αγορές από την εκλογή του Τραμπ!

Κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένες εμφανίζονται οι αγορές από την νίκη – ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έγινε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο δείκτης Nikkei .....

Σούπερ-πανσέληνος στις 14 Νοεμβρίου

Το μεγαλύτερο φεγγάρι που είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι σήμερα ζωντανοί, θα υπάρξει κατά την πανσέληνο της 14ης Νοεμβρίου.

Τη μέρα εκείνη .....

Ντόναλντ Τραμπ: «Ήρθε η ώρα για την Αμερική να θεραπεύσει τις πληγές του διχασμού»

Πιο ενωτικός εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη ομιλία του μετά από την νίκη του στις αμερικάνικες εκλογές και την εκλογή του ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ .....

Ο Κώστας Σκουρλής με καταγωγή από τα Φιλιατρά (Αγία Κυριακή) στο Deal του Φερεντίνου

Ένας Μεσσήνιος με καταγωγή από τα Φιλιατρά, και συγκεκριμένα από την Αγία Κυριακή (όπου κατάγεται η μητέρα του) ο Κώστας Σκουρλής, κληρώθηκε να παίξει στο παιχνίδι "DEAL" που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος στον Alpha.
Ο Κώστας κατάφερε να ....

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Ντόναλντ Τραμπ 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Στον Λευκό Οίκο θα μετακομίσει τον Ιανουάριο ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ που αναδείχθηκε μεγάλος- κι αναπάντεχος- νικητής των εκλογών στις ΗΠΑ και είναι πλέον ο 45ος πρόεδρός τους.
Συγκεντρώνοντας /////

Τι σημαίνει η νίκη Τραμπ για την Ελλάδα

Η μονοσήμαντη στήριξη της υποψηφιότητας Κλίντον δημιουργεί κενό επικοινωνίας με την πλευρά Τράμπ αλλά και ανάγκη χάραξης νέας πορείας, αυτή τη φορά σε αχαρτογράφητα νερά. Μέχρι τώρα οι προθέσεις Τράμπ στα βασικά θέματα Ελληνικού ενδιαφέροντος είναι ......

Εκλογές ΗΠΑ: Ενα βήμα πρίν τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ. ΣΟΚ για την Hillary Clinton.


Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ συγκέντρωνε έως πριν από λίγο (στις 07:00 ώρα Ελλάδας) 245 εκλέκτορες από τους 270 που απαιτούνται για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, ενώ η Δημοκρατική αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον 215.

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κατάφερε βαρύ πλήγμα στην Κλίντον ......