Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Ανεμοστρόβιλος προξένησε ζημιές στην Αγία Κυριακή.

Ενα 5λεπτο δυνατής νεροποντής συνοδευόμενη και από ψιλό χαλάζικαι δυνατό αέρα ήταν αρκετό για να αφήσει πίσω του ξεριζωμένες ελιές, πεύκα και να προξενήσει σημαντικές υλικές ζημιές σε σπίτια στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών.

Σύμφωνα με το ......

ρεπορτάζ, 5-6 δέντρα ελιές και δυο πεύκα αλλά και σημαντικές υλικές ζημιές σε σπίτια προκάλεσε νωρίτερα ο βράδυ ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε από την περιοχή της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 8:15 το βράδυ όταν ένας δυνατός άνεμος με συνοδεία εντονότατης βροχής και χαλαζιού έπληξε την περιοχή της Αγίας Κυριακής, των Φιλιατρών, της Γιόλακας και άλλων περιοχών.
Από τον αέρα ξεριζώθηκαν 1 μεγάλο πεύκο το οποίο έπεσε επάνω σε στέγαστρο αυτοκινήτου που ευτυχώς ήταν δυνατή κατασκευή και Συγκράτησε τον βαρύ κορμό και δεν προξενήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο.

Στην περιοχή της Αγίας Κυριακής ξηλώθηκαν από τον ανεμοστρόβιλο κεραμίδια από σπίτια ενώ μία βαριά κατασκευή από πιθανό στέγαστρο αποκολλήθηκε και βρέθηκε από τον αέρα μέσα σε χωράφι με ελιές.

Κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που επενέβη όπου χρειάστηκε προκειμένου να τεμαχίσει και να ελευθερώσει το οδόστρωμα από τα κλαριά που είχαν πέσει.

Δέντρα έγειραν και στο ποτάμι της Γιόλακας (στην ανηφόρα) όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να μην προξενηθούν υλικές ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα..

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ

ΝΕΟΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.