Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Το τραγούδι του Φιλιατρινού Καρναβαλιού [ Video ]

Live μουσικό πρόγραμμα με τους Ίριδα Ζορμπά και Αλέξανδρο Αγγελοούση στο Φιλιατρινό Καρναβάλι.

Επίσημο τραγούδι του Καρναβαλιού το Bogart του Βαγγέλη Δημητριάδη.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών

Την προσοχή των πολιτών στο πέταγμα των χαρταετών εφιστά ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά ......

Αποδέσμευση υπεράριθμων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών

Η ΕΠΣΜ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τα σωματεία - μέλη της ότι το τμήμα Μητρώου Δελτίων της ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή του πεδίου της εθνικότητας για τους ήδη εγγεγραμένους ποδοσφαιριστές, που ήταν καταχωρημένοι στα μητρώα της Ομοσπονδίας με την ένδειξη "ομογενής", μετατρέποντας την σε "αλλοδαπός/ κοινοτικός" κατά περίπτωση.

Κατόπιν τούτου, ......

Με 14 ευρώ το στρέμμα θα επιδοτούνται οι ελαιοκαλλιεργητές που δεν καίνε τα κλαδιά τους

Η «Διαχείριση φυτικών υπολειμμάτων των κλαδεμάτων στην ελαιοκαλλιέργεια», ένα νέο γεωργοπεριβαλλοντικό μέτρο που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα με το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, θα επιδοτεί τους ελαιοκαλλιεργητές .....

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! :«ΑΓΡΙΕΥΕΙ» Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ

Από την Τρίτη 15 Μαρτίου και για πολλές εβδομάδες η Τροχαία σε όλη τη χώρα «αγριεύει» για τα καλά, καθώς οι επιτελείς της και οι ομάδες αστυνομικών της φέρονται αποφασισμένοι να περιορίσουν τον παράλογο φόρο αίματος, που πληρώνουν οι πολίτες στην άσφαλτο.
Όπως ανακοινώθηκε .....

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας για τον Κυπαρισσιακό κόλπο

Φιλιατρά: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην διασταύρωση τπυ Εξοχικού [ Video ]

Εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Εθνικής Οδού Φιλιατρών - Κυπαρισσίας στο ύψος του Εξοχικού πραγματοποιήθηκαν χθές το πρώι στο σημείο το οποίο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα εκ των οποίων δυο θανατηφόρα με θύματα δυο νέα παιδιά.
Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι και τα δυο ατυχήματα έγιναν στο ίδιο σημείο αλλά σε διαφορετικά ρεύματα κυκλοφορίας.

Φιλιατρά: Κίνδυνος από την ελλειπή σήμανση στον παλιό δρόμο του Αγρίλη

Τον κίνδυνο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, λόγω της ελλιπούς σήμανσης στον παλιό δρόμο που οδηγεί στον Αγρίλη Φιλιατρών, μας επεσήμανε αναγνώστης του Φιλιατρά News.

Όπως μας επεσήμανε .....