Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Φιλιατρά: Κίνδυνος από την ελλειπή σήμανση στον παλιό δρόμο του Αγρίλη

Τον κίνδυνο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, λόγω της ελλιπούς σήμανσης στον παλιό δρόμο που οδηγεί στον Αγρίλη Φιλιατρών, μας επεσήμανε αναγνώστης του Φιλιατρά News.

Όπως μας επεσήμανε .....

ο φίλος μας, κάποιος που έρχεται από Κυπαρισσία, λίγο πριν τον Φιλιατρινό ποταμό, αν μπει στον παράδρομο για να πάει είτε στον Αγρίλη είτε στο Στόμιο, κινδυνεύει να κάνει σάλτο μορτάλε στο κενό, καθώς λόγω της κατασκευής του νέου τμήματος που οδηγεί στα Φιλιατρά, ο δρόμος κόβεται απότομα και έχει δεξιά στροφή η οποία αν δεν είσαι γνώστης της περιοχής μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα.

Στο σημείο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ούτε με ασπρόμαυρα τόξα που να δείχνουν την πορεία του δρόμου και το ακόμα χειρότερο ότι δεν έχει τοποθετηθεί στηθαίο με αντανακλαστικά για να πονηρέψει τον οδηγό ότι επίκειται στροφή δεξιά.

Ο αναγνώστης μας τονίζει ότι μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει γίνει κάποιο ατύχημα -ευτυχώς- λόγω της πολύ αραιής κίνησης στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να λάβουν τα μετρά τους, τουλάχιστον με μια σήμανση στο σημείο της στροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.