Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Εράνη: Επανέναρξη λειτουργίας Ακαδημιών Basket - Παράταση Εγγραφών



Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών σας ανακοινώνει ότι τίθεται σε επαναλειτουργία η ακαδημία στο τμήμα Basket.

Η Ακαδημία θα υποδέχεται παιδιά από 5 έως 12 ετών αγόρια και κορίτσια.
Προπονητής θα είναι ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ γυμναστής με ειδικότητα basket αλλά και πτυχιούχος προπονητής κ. Τσόπελας Φώτης.

Προπονητής με 15ετή προϋπηρεσία σε σωματεία της Αθήνας και με ειδίκευση σε παιδιά μικρής ηλικίας μαζί με τον ....

Φιλιατρά: Η ταλαιπωρία του κόσμου με τις διακοπές νερού συνεχίζεται. Τι λέει ο Παναγιώτης Τσίγγανος για το θέμα. [ VIDEO ]

Αηδία κοντεύει να καταντήσει το θεματάκι με τις σχεδόν καθημερινές διακοπές νερού που πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη κάθε που θα υπάρχει βλάβη ή θα πρέπει να γίνονται συνδέσεις στον νέο αγωγό ύδρευσης που προσφάτως τοποθετήθηκε στο υπόλοιπο και τελευταίο τμήμα της πόλης.

Με αφορμή την χθεσινή διακοπή νερού -όπως έγινε και σήμερα- ρωτήσαμε.....

Παναγιώτης Τσίγγανος: Αναμένουμε την έγκριση ενταξης στο ΕΣΠΑ για το έργο της συνολικής ανάπλασης της Δεκατεσσάρων [ VIDEO ]

Ανάπλαση της δεκατεσσάρων εδώ...
Ανάπλαση της Δεκατεσσάρων εκεί....
Ανάπλαση της Δεκατεσσάρων όμως ... ΠΟΥΘΕΝΑ.
Δίκαια αναρωτιούνται .....

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Νέο ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα

Ένα πολύ σημαντικό βήμα αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού του εξοπλισμού έκανε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με την παραλαβή ενός σύγχρονου ψηφιακού ακτινολογικού συγκροτήματος συνολικού προϋπολογισμού 320.000€.

Επισημαίνεται ότι η προμήθεια του εν λόγω ιατρικού μηχανήματος αποτελούσε επιτακτική ανάγκη και χρόνιο αίτημα του ακτινολογικού εργαστηρίου.

Με την θετική αυτή εξέλιξη και ......

Στον ορισμό του ενεργού Νέου Αγρότη προσανατολίζεται η Κομισιόν

Το ποιος θα θεωρείται Νέος Αγρότης για να δικαιούται την πρόσθετη ενίσχυση του 2% μετά το 2014, φιλοδοξεί να προσδιορίσει η Κομισιόν, σε συνεργασία με τα κράτη-μέλη, μέσα από τους εφαρμοστικούς κανονισμούς της νέας ΚΑΠ.

Μετά τις αντιδράσεις......

Ο «Κυκλώνας της Σαρδηνίας» πλησιάζει την Δυτική Ελλάδα (βίντεο)

Την χώρα μας πλησιάζει ο κυκλώνας της Σαρδηνίας. Ο κυκλώνας θα πλήξει κυρίως περιοχές της δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου αλλά θα είναι εμφανώς εξασθενημένος σε σχέση με την ένταση με την οποία εκδηλώθηκε στη......

Σε κατάσταση αδικαιολόγητου πανικού ο Δήμαρχος Τριφυλίας μετά από παρέμβαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Δημήτρη Μπασδάνη για το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών [ VIDEO ]

Έντονη αλλά ταυτόχρονα και απολύτως αδικαιολόγητη ήταν η χθεσινή ενόχληση του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια για την ενημέρωση που ήθελε να μεταφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης .....

«Καλλικράτης» στο Λιμενικό με ένα λιμεναρχείο ανά νομό!

Μετά την ενίσχυση του Λιμενικού με νέα μέσα έρχονται και οι αναδιαρθρώσεις των υπηρεσιών που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.
Συνδικαλιστικοί .......

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Κώτσος «Ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας η νίκη επί της Ομόνοιας»

Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Εράνη Φιλιατρών μετά και την νίκη της με 2-0 επί της Ομόνοιας. Η Φιλιατρινή ομάδα δείχνει να έχει βρει το δρόμο της αφού παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Παναγιώτης Κώτσος,......

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα μεταξύ του Α.Κ. Παραδεισίων και του Α. Κ. Τσακώνας και στις δύο (2) κατευθύνσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, μεταξύ του Α. Κ. Παραδεισίων και του Α. Κ. Τσακώνας και στις δύο κατευθύνσεις:
Ειδικότερα, η .....

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ]

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα οι φωτιές συνεχίζονται.

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η κινητοποίηση της υπηρεσίας της πολιτικής προστασίας του Δήμου Τριφυλίας στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 18/11/2013 και ώρα 15:00 σε χωματερή στο δημοτικό διαμέρισμα στους Μύλους της Κυπαρισσίας.

Στην πυρκαγιά .......

Τραυματισμένος στο πρόσωπο και τα μάτια ο κυνηγός από τα Φιλιατρά

Σε νοσοκομείο της Αθήνας, με τραύματα στο πρόσωπο και σοβαρό πρόβλημα στα μάτια από τα σκάγια που δέχτηκε από το φίλο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην Αρκαδία, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 26χρονος από τα Φιλιατρά.

Συγκεκριμένα, την .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Νοεμβρίου 2013