Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Κατσίβελα για τον Δήμο Τριφυλίας

ΚΛΕΙΔΩΣΕ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η υποψηφιότητα του Διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ Τάκη Κατσίβελα ο οποίος αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για μια νέα εποχή στο Δήμο χωρίς ατέλειες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Η απόφαση .......

στήριξης έχει ληφθεί όπως έχει αναφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την Πέμπτη τόσο η ιστοσελίδα μας www.kyparissianews.com και σε άρθρο της το best-tv.gr από τα κλιμάκια της Ν.Δ. καθώς προέρχεται από τον γαλάζιο χώρο αλλά συσπειρώνει τις δημοκρατικές δυνάμεις της Τριφυλίας από όλους τους χώρους και με δεδομένο ότι την προηγούμενη 4ετία θα ήταν Δήμαρχος αλλά δεν τελεσφόρησε λόγω κωλύματος που προφασίστηκε το ΠΑΣΟΚ αναιρώντας την υποψηφιότητά του.

Όμως τώρα όλα τα νομικά ζητήματα παραίτησης από την θέση του και ανάληψης υποψηφιότητας έχουν επιλυθεί με αποτέλεσμα να ξεκινά διεργασίες για την συγκρότηση συνδυασμού με όνομα έκπληξη. Δημοσιογραφικές μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη την απόφαση της Ρηγίλλης γνώριζαν στελέχη του πολιτικού φορέα αλλά και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο κ. Σαμαρά από τη περιοχή μας. Νεώτερες αναφορές υποστηρίζουν ότι στο περιθώριο της πίτας της Ομοσπονδίας Τριφυλιακών συλλόγων ο κ. Κατσίβελας ανακοίνωσε σε κύκλο της προθέσεις του ενώ φαίνεται ότι έχει ενημερωθεί ακόμα και ο νυν Δήμαρχος κ. Κόλλιας που αποτελεί άγνωστο τι θα πράξει.
Πάντως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές οι οποίες αποτυπώνουν ένα διαφορετικό στίγμα παρουσίας και μείγμα πολιτικής ώστε η Τριφυλία να βγει από τα αδιέξοδα.

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ ΤΕΛΙΚΆ...
Στο χώρο της αυτοδιοίκησης είχε γραφτεί το όνομα του γνωστού πανεπιστημιακού Δημήτρη Μαγριπλή ο οποίος όμως παρότι ήταν στη συγκέντρωσης της νέας κίνησης στα Φιλιατρά, απουσίαζε από την συγκέντρωση στους Γαργαλιάνους. Ο ίδιος ωστόσο αποκάλυψε σε επικοινωνία μαζί του ότι πρωτίστως τον ενδιαφέρει ο πολιτισμός με έμφαση την παιδεία και όχι οι καρέκλες αποτιμώντας ότι προσωπικοί λόγοι με φόρτο εργασίας δεν του επιτρέπουν να ηγηθεί ενός νέου σχήματος, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης μια ευρύτερης προσπάθειας που θα μορφοποιηθεί. Αυτό ουσιαστικά αποτελεί μείζον ρήγμα στην νέα ριζοσπαστική όπως αποκαλείται κίνηση που αναζητεί ακόμα ηγέτη καθώς ο κ. Μαγριπλής έχει ήδη πλούσιο συγγραφικό έργο και ανήκει στο χώρο των γραμμάτων...

Radio 936