Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλιατρά: Ταλαιπωρίας συνέχεια και σήμερα στα Γραφεία της ΔΕΗ για το Αγροτικό Τιμολόγιο.

Συνεχίστηκε και σήμερα αλλά με επιπλέον προβλήματα η ουρά, η αναμονή και η ταλαιπωρία, αγροτών προκειμένου να υποβάλλουν ένα κάρο χαρτομάνι για να εξακολουθήσει η ΔΕΗ να τους παρέχει το αγροτικό τιμολόγιο ρεύματος για τη άρδευση καλλιεργειών τους.
Το Φιλιατρά .....

news ήταν το μόνο τοπικό μέσον που βρέθηκε και σήμερα στο κατάστημα της ΔΕΗ στα Φιλιατρά όπου η κατάσταση παρέμεινε ίδια και απαράλλαχτη με τις προηγούμενες ημέρες.

Στην όλη ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών ήρθε σήμερα να προστεθεί και η πτώση του συστήματος καταχώρησης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εξυπηρετήθηκε ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ πολίτης και μετά σημειώθηκε πτώση του συστήματος που κράτησε μεχρι το μεσημέρι
Έκτοτε πολλοί έφυγαν αφού μέχρι τις 09:30 δεν υπήρχες φως στο ξεμπλοκάρισμα του συστήματος.
Πάλι η αναμονή, πάλι ο εκνευρισμός, πάλι η ταλαιπωρία, πάλι οι ουρές, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά την σειρά του ακόμα και έξω από τα γραφεία –ευτυχώς καθήμενοι- της ΔΕΗ από αγρότες για να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους.
Το σκηνικό με τον έναν μόνο κατά κύριο λόγο υπάλληλο που εξυπηρετούσε τους πολίτες ελέγχοντας τουλάχιστον τις αιτήσεις αφου σύστημα δεν υπήρχε, επαναλήφθηκε και σήμερα.

Οι ίδιοι οι πολίτες έχουν αυτο-οργανωθεί με νούμερα προτεραιότητας για να μην υπάρχουν τσακωμοί και αντεγκλήσεις.
Στις 9 το πρωΐ ο αριθμός προτεραιότητας που δόθηκε ήταν περί το 40 νούμερο.
Και όπως μας είπαν έχει κολλήσει το σύστημα. Οπότε αντιλαμβάνεσθε ότι η ταλαιπωρία του κόσμου μεγάλωσε ακόμα περισσότερο με την αναμονή αυτή τη φορά.

Και φυσικά για βοήθεια με προσωπικό (έχουν οκτώ -8- άτομα εκεί) από Καλαμάτα.... ούτε λόγος!!!
Θυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών εκπνέει στο τέλος Σεπτεμβρίου χωρίς να υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το αν δοθεί ή όχι παράταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.