Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Τα σπάνε ΟΠΑΠ – Superleague

Σε ρήξη οδηγούνται Superleague και ΟΠΑΠ, ο οποίος αποσύρει την πρότασή του για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και προχωρά σε συζητήσεις με κάθε ΠΑΕ χωριστά για ατομικά συμβόλαια.

Όπως αναφέρει η ......

Live Sport, η διοίκηση του ΟΠΑΠ αποφάνθηκε το βράδυ της Παρασκευής να προχωρήσει στην παραπάνω κίνηση, μετά την επιστολή της λίγκας, με την οποία η διοίκηση του συνεταιρισμού απέρριπτε την πρόταση του Οργανισμού.
ADVERTISEMENT

Η βασική διαφωνία των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον «πόλεμο» κατά της βίας, αφού ο ΟΠΑΠ εμμένει στο να χρηματοδοτεί η ίδια απευθείας από το ταμείο του τα σχετικά προγράμματα, ενώ η διοίκηση της Superleague ήθελε τα χρήματα να περνούν από το δικό της ταμείο και να έχει εκείνη τη διαχείριση.

Μάλιστα, από την πλευρά του ΟΠΑΠ υποστηρίζεται ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο συνεταιρισμός έριξε κι άλλες απαιτήσεις στο τραπέζι, όπως την κατάργηση της αποκλειστικότητας στη χορηγία (να μπορούν δηλαδή να διαφημίζονται κι άλλες στοιχηματικές εταιρείες από κάποιες ΠΑΕ), αλλά και να μην έχει ο Οργανισμός το δικαίωμα να προβάλλει τα προϊόντα του μέσω της χορηγίας. Απαιτήσεις με τις οποίες ο ΟΠΑΠ είναι κάθετα αντίθετος.

«Εμείς είμαστε πάντα εδώ να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε στο πλαίσιο της λογικής» δήλωσε στέλεχος του ΟΠΑΠ στη Live Sport, προσθέτοντας: «Οι εξωπραγματικές και αβάσιμες για τη σημερινή εποχή απαιτήσεις των ανθρώπων της Superleague, πολύ φοβάμαι πως δεν εξασφαλίζουν το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος, ούτε τη βιωσιμότητα των μελών του συνεταιρισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.