Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Ξύπνησαν φρικιαστικές μνήμες χθες το βραδυ σε Φιλιατρά και Γαργαλιανους

Η ημερα της επετείου της 21ης Απριλίου , ξύπνησε μνήμες απο το παρελθον με οσα διαδραματίστηκαν τις νυκτερινές ώρες σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.

Συγκεκριμένα , σε .....

κεντρικά σημεία των πόλεων αφισοκολλήθηκαν φωτογραφίες του πραξικοπηματία Γεωργίου Παπαδόπουλου με συνθήματα, "Ζήτω η 21η Απριλίου" .
Επίσης στο κάτω μέρος των αφισών, αναγραφόταν το όνομα της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης "Εθνικιστική Συμμαχία Μεσσηνίας"
Η ενέργεια αυτή και μάλιστα κρυφά μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, αναστάτωσε την τοπική κοινωνία και ανέδειξε το έλλειμμα δημοκρατικότητας κάποιων συμπατριωτών μας.

Τέτοιες ενέργειες, περικλείουν κινδύνους, διότι επιχειρείται από μια μερίδα νοσταλγών της δικτακτορίας, να καρπωθεί τη δυσαρέσκεια του Ελληνικού λαού από την ανάξια σημερινή διακυβέρνηση της Χωρας και τα προβληματα διαβίωσης των Ελληνων Οι αφισοκολλητες δε, απο τον τροπο που ενεργούν αναδεικνύουν οτι πρόκειται για ομάδες πολιτών που δεν αποδέχονται τον κοινοβουλευτισμό ούτε τις δημοκρατικές πρακτικές.

Οι νοσταλγοί τέτοιων αυταρχικών καθεστώτων, βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας ενώ οι τρόποι που επιλέγουν να προβάλλουν τις ιδέες τους, αντιβαίνουν τους νόμους και τις διατάξεις μιας ευνομούμενης πολιτείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.