Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ψηφιακή τηλεόραση DIGEA. ΠΡΟΣΟΧΗ για την αγορά αποκωδικοποιητή

Η ανάρτηση αφορά μόνο όσους χρειάζεται να αγοράσουν αποκωδικοποιητή.

27 μέρες απόμειναν ακόμα για την μετάβαση μας στην ψηφιακή εποχή της Digea και οι καταναλωτές που δεν διαθέτουν τηλεόραση σύγχρονης τεχνολογίας θα πρέπει να επιδείξουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στην προμήθεια αποκωδικοποιητή για να .....

μπορούν να δουν ξανά τα κανάλια μετά το Switch OFF που θα γίνει σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.στις 30 Μαΐου.

Ηδη και στα Φιλιατρά κυκλοφορούν σε κάποιους, κάποιοι αποκωδικοποιητές σε εξωφρενικές τιμές των 40 και 45 ευρώ οι λεγόμενοι υψηλής ευκρίνειας (High Definition) και γύρω στα 30 με 35 ευρώ οι λεγόμενοι Κανονικής ευκρίνειας (Standard Definition).

Οι τιμές είναι στην κυριολεξία ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ την ίδια ώρα που στην αγορά κυκλοφορούν αποκωδικοποιητές ακόμα και υψηλής ευκρίνειας (high Definition) σε τιμές το πολυ 35 ευρώ.

Προσέξτε λοιπόν. Τώρα που έρχεται η ψηφιακή τηλεόραση κάποιοι θα κοιτάξουν να το εκμεταλλευτούν και ορισμένοι το δουν ως ευκαιρία για "αρπαχτή" κοιτάξουν να σας βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη σας.
Εσείς που θα χρειαστεί να αγοράσετε τέτοιο κουτάκι (αποκωδικοποιητή) καλό θα ήταν να κάνετε πρώτα μια έρευνα αγοράς, να κοιτάξετε ακόμα και στο Internet να βρείτε αποκωδικοποιητές (υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα) προκειμένου να μην πέσετε θύματα εκμετάλλευσης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την λήψη ψηφιακού σήματος ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ παρά μόνο και εφόσον αυτή που ήδη διαθέτετε είναι υπό διάλυση.
Τυχόν φυλλάδια που πέσουν στα χέρια σας και θα γράφουν για "ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ για την ψηφιακή τηλεόραση" απλά πετάχτε τα στα σκουπίδια. Μην δώσετε καμία σημασία ακόμα και αν σας πουν ότι χρειάζεστε καινούρια κεραία για λήψη των καναλιών της Digea.

Θυμηθείτε παλιά μας δημοσίευση για το θέμα των κεραιών πατώντας εδώ.