Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ενημέρωση για τους κατόχους προπληρωμένης κάρτας (prepaid) της ΑΤΕ Βank

Ενημέρωση για τους κατόχους προπληρωμένης κάρτας ATE BANK Prepaid εξέδωσε σήμερα ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς η οποία ως γμνωστόν εχει εξαγοράσει την ΑΤΕ ΒΑΝΚ.
Στην ανακοίνωση ενημερώνονται οι κάτοχοι της προπληρωμένης κάρτας ότι θα πρέπει να την αντικαταστήσουν διότι τον Μάίο θα σταματήσουν να λειουργούν.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:


Στο πλαίσιο της ενοποίησης των προϊόντων της Τράπεζας Πειραιώς και της πρώην ΑΤΕBank, σας ενημερώνουμε ότι σταδιακά θα επηρεαστεί η λειτουργία της προπληρωμένης κάρτας ΑΤΕbank Prepaid Card που έχετε στην κατοχή σας.

Συγκεκριμένα,
• από τις 20 Απριλίου 2013 θα διακοπεί η δυνατότητα φόρτισης της κάρτας σας
• από τις 20 Μαΐου 2013 θα διακοπεί η δυνατότητα αγορών και αναλήψεων με την κάρτα σας.


Αντικαταστήστε εγκαίρως και δωρεάν την ΑΤΕbank Prepaid Card σας με την Πειραιώς Prepaid Card, έως τις 21 Ιουνίου 2013 σε οποιοδήποτε κατάστημα της πρώην ΑΤΕbank.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά:
• Η νέα σας κάρτα Πειραιώς Prepaid Card εκδίδεται επί τόπου
• Τυχόν χρήματα που υπάρχουν στην ΑΤΕBank Prepaid Card σας, μεταφέρονται αυτόματα στη νέα κάρτα Πειραιώς Prepaid Card που θα εκδοθεί και είναι άμεσα διαθέσιμα για χρήση.

Αν έχετε στην κατοχή σας περισσότερες από μια κάρτες ATEBank Prepaid, μπορείτε να αντικαταστήσετε έως τρεις με Πειραιώς Prepaid Card. Τυχόν χρήματα που υπάρχουν στις υπόλοιπες, θα μπορέσετε να τα εισπράξετε από το ταμείο του καταστήματος.

Εφόσον έχετε δωρίσει κάρτα σε τρίτους, παρακαλούμε ενημερώστε τους για την αντικατάστασή της.

Μετά τις 21 Ιουνίου 2013, η αντικατάσταση των καρτών ATEBank Prepaid δεν θα είναι δωρεάν και θα επιβαρύνεται με τα συνήθη έξοδα έκδοσης της προπληρωμένης κάρτας Πειραιώς Prepaid Card.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την αντικατάσταση της κάρτας σας και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πειραιώς Prepaid Card μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε κατάστημα της πρώην ΑΤΕbank και να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2103894400.


Με εκτίμηση,

Μαρίζα Πανούτσου
Prepaid Cards & Mobile Payments
Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.