Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Μαρτίου 2013



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στη Μεσσηνία από 2009 έως 2012, φόβοι για νέο κύμα λόγω της κυπριακής κρίσης
«Πέταξε» το 30% των καταθέσεων


Ταυτόχρονα με την ευρωπαϊκή «διάσωση» της Κύπρου έχει .........

αρχίσει μια πρωτόγνωρη περίοδος αβεβαιότητας για την ελληνική και, κατ’ επέκταση, τη μεσσηνιακή οικονομία, η οποία αναπόφευκτα θα συνοδευτεί από μια μακρά περίοδο ύφεσης.

Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία από την Τράπεζα Ελλάδος, τον Ιούνιο του 2009 οι καταθέσεις στο νομό μας έφταναν στα 2 δισεκατομμύρια 479 εκατομμύρια. Τρία χρόνια αργότερα, εν μέσω κρίσης, οι καταθέσεις έπεσαν στο ένα δισεκατομμύριο 743 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«ΦΑΜΠΡΙΚΑ» 244 εκατ. ευρώ με επιστροφή ΦΠΑ σε αγρότες. Χρόνια κρατούσε το «πάρτι» σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, αγρότες και «εμπόρους» με βιομηχανία πλαστών τιμολογίων.
Ελέγχονται από το ΣΔΟΕ 5-6 συνεταιρισμοί στην Πελοπόννησο (Μεσσηνία, Αργολίδα, Λακωνία).
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΞΗΛΩΜΑ ΓΚΟΥΜΑ! Η Δ.Ε. αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφαση για τον ειδικό σύμβουλο στο Επιμελητήριο, μετά την προσβλητική στάση και συμπεριφορά εναντίον του προέδρου Δημ. Μανιάτη.
• ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ για την εθνική επέτειο του ’21 στην Καλαμάτα (απελευθέρωσης και 25η Μαρτίου), σε πόλεις και χωριά της Μεσσηνίας.
• ΠΡΕΜΙΕΡΑ σήμερα για τους «Δαίμονες» στο «Παλλάς». Θριαμβευτική επιστροφή μετά από 22 χρόνια με αποθέωση για την Άννα Βίσση στην επίσημη πρώτη το περασμένο Σάββατο. Μια κριτική παρουσίαση από την Αφροδίτη Σπυροπούλου.
• Η ΠΑΡΑΖΑΛΗ της κρίσης αποτυπώνεται και στις 3 τελευταίες δημοσκοπήσεις. Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ βραχεία κεφαλή στην πρόθεση ψήφου, με υπεροχή Σαμαρά στην καταλληλότητα και την τρικομματική κυβέρνηση να παίρνει παράταση χρόνου αφού οι πολίτες δεν βλέπουν εναλλακτική…
• ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ στην τυραννία του Βορρά! Μια επίκαιρη ανάλυση από τον Θανάση Κουκοβίστα.
• ΠΡΕΜΙΕΡΑ σήμερα από τη Θεατρική Διαδρομή με τη «Μαντάμ Σουσού» στο Πνευματικό Κέντρο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.