Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Εράνη Φιλιατρών: Διευκρίνηση δημοσιεύσεων για τον Σταύρο Αντωνόπουλο

Θα ήθελα να σας διευκρινίσω σχετικά με τις δημοσιεύσεις που αφορούν τον Σταύρο Αντωνόπουλο ως επίσημο νέο προπονητή της Εράνης.

Σήμερα το απόγευμα .......

σε έκτακτη σύσκεψη το Δ.Σ Εράνης Φιλιατρών παρουσιάστηκε ενώπιων των μελών η πρόταση για τον Σταύρο Αντωνόπουλο να αναλάβει προπονητής της ομάδας. Η τελική έκβαση θα αποφανθεί την Δεύτερα εάν στη συνέχεια των συνομιλιών και τεχνικές λεπτομέρειες από τις δυο πλευρές είναι κατάλληλες. Μέχρι τότε δεν έχει οριστικοποιηθεί επίσημα η ανάθεση της θέσεως.

ΣΧΟΛΙΟ
Οι Πληροφορία που έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στις 18;15 στο Φιλιατρά News ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ: "Νέος προπονητής στην Εράνη θα είναι ο Σταύρος Αντωνόπουλος και αναλαμβάνει ΑΜΕΣΑ τα ινία της ομάδας".
Βάση αυτής της πληροφορίας σας δώσαμε το όνομα του Νέου προπονητή της Εράνης.
Μην περιμένετε να σας αποκαλύψουμε την πηγή μας. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η πηγή μας είναι καλά πληροφορημένη.
Και επειδή την εμπιστευόμαστε ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕΨΑΜΕ Σάββατο απόγευμα.
Είδομεν!!!




1 σχόλιο:

  1. Η επίσημη διευκρίνιση από την εκπρόσωπο τύπου της Διοίκησης Εράνης Φιλιατρών (από εμένα), είναι ξεκάθαρη και πουθενά δεν σε διαψεύδει αγαπητέ Χάρη. Πολύ σωστά έπραξες και ανάρτησες όλο το κείμενο που εστάλει ως δελτίο τύπου προς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και μου δίνεις την ευκαιρία να το διασαφηνίσω και δημόσια από το blog σου γιατί στη τηλεφωνική μας επικοινωνία δεν ήμουν σαφής φαίνετε.
    Η Διοίκηση στη γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα, πραττόμενοι δεοντολογικά, να προχωρήσει σε αυτή την επίσημη δήλωση, που αναγράφεις και εσύ στο πάνω μέρος του κειμένου σου. Ο χειρισμός διατύπωσης ήταν κατά λέξη αυτός, γιατί σεβόμαστε πρωτίστως τα άτομα που προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες όλους αυτούς τους μήνες στη ομάδα μας για την εκπαίδευση των παιχτών της και δεύτερον τον ανερχόμενο προπονητή Σταύρο Αντωνόπουλο, που θα έπρεπε εμείς ως Διοίκηση να του ανακοινώσουμε επίσημα την απόφαση της συνέλευσης και στη συνέχεια προσεκτικά να διερευνήσουμε ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες. (Ακριβώς αυτά που δήλωσα υπεύθυνα προς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.)
    Αγαπητέ Χάρη, ειδικά και εφόσον εσύ και οι συνάδελφοι σου έχετε λάβει την πρωτοβουλία να χειρίζεστε μέσα ενημέρωσης, εάν και στην πλειοψηφία δεν είστε δημοσιογράφοι, έχετε χρέος απέναντι στο κοινό που σας διαβάζει, να μην λειτουργείτε μόνο ανταγωνιστικά «στο ποιος θα προλάβει πρώτος» μια είδηση, να γίνεστε «δόλωμα» και να εξυπηρετείτε μεμονωμένα άτομα και την προσωπική «εγωιστική» τους άποψη, ικανοποιώντας μόνο επικοινωνιακά τρικ.
    Στον Α.Π. Σύλλογο Εράνης Φιλιατρών είμαστε δυο εκπρόσωποι τύπου, ο Γιάννης Γριβοκωστόπουλος και εγώ είμαστε στη διάθεση όλων των μέσων ενημέρωσης και από την αρχή της ανάληψης αυτής της ανάθεσης, έχουμε δείξει επιμελώς ανοικτές πύλες επικοινωνίας με όλους ισάξια. Ειδικά όμως με σένα αγαπητέ Χάρη, ένας λόγος παραπάνω σαν άμεσος συνεργάτης, έχοντας ακόμα το κοντρόλ των αναρτήσεων στο blog της Εράνης, θα έπρεπε να σεβαστείς κάποια δεδομένα και να σταματήσεις αυτή την περιττολογία.

    Από πλευράς μας θα συνεχίσουμε να είμαστε ειλικρινής στην ενημέρωση των φιλάθλων και φίλων της Εράνης, να σεβόμαστε πρόσωπα και γεγονότα, να αντιπροσωπεύουμε ΜΟΝΟ τις αποφάσεις της Διοίκησης και να υπηρετούμε τα ιδανικά της ιστορικής αυτής ομάδας.
    Τέλος, πληροφορούμε εσένα και την «μυστική σου πηγή» ότι δεν θα συνεχίσουμε περαιτέρω να παίζουμε τον παιχνίδι των εντυπώσεων μαζί σας και σας παρακαλούμε να είστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον.
    Χαιρετισμούς,
    Γεωργία Ανδρώνη
    Ειδικός Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου,
    Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκπρόσωπος Τύπου
    Α.Π.Σ Φιλιατρών “H ΕΡΑΝΗ”
    Φιλιατρά Μεσσηνίας 24300
    e-mail: eranifiliatron@gmail.com


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.