Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση της διοίκησης της Εράνης για το ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Εράνη Φιλιατρών σχετικά με τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν αυτές τις μέρες για την διαιτησία στο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά.

Συγκεκριμένα:.....

Η Διοίκηση της Εράνης με αφορμή το παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν στα Μ.Μ.Ε έχει να δηλώσει τα εξής:

«Όπως από την αρχή της περιόδου δεν έχουμε ασχοληθεί με την διαιτησία το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Δεν μπορούμε όμως αναπάντητα τα διάφορα δημοσιεύματα περί σφαγής στον βούρκο των Φιλιατρών, περί αλλοίωσης αποτελέσματος , περί κόκκινων καρτών κ.λ.π γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο ξέρουν και είδαν ότι δεν αδικήθηκε καμία ομάδα. Ξέρουν και είδαν ακόμη ότι η Ερανη ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου και αν κάποιοι πρέπει να είναι στεναχωρημένοι αυτοί είμαστε εμείς γιατί επικρατήσαμε πλήρως και είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε εύκολα το παιχνίδι.

Τώρα περι διαιτησίας μόνο αστεία μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο σκοπό.

Τέλος εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίχτες μας και στον προπονητή μας για την εμφάνιση τους.
{ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ }

Από το συνεργαζόμενο taklin.gr