Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

BASKET: ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - ΚΟΡΩΝΗ 65 - 53. ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ "ΡΕΛΑΝΤΙ" [ VIDEO ]

Η Εράνη ήταν η νικήτρια στον χθεσινό αγώνα Μπάσκετ που έγινε χθες στους Γαργαλιάνους, κόντρα στην Κορώνη, με σκορ 65 - 53.

Η Εράνη που ξεκίνησε τον αγώνα βρισκόμενη καθ όλη την διάρκεια της πρώτης περιόδου πίσω στο σκορ (11 - 17 η πρώτη περίοδος) κυνήγησε σθεναρά τον αγώνα και κατάφερε ένα λεπτό πρίν το τέλος της δεύτερης περιόδου να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί στο σκορ και εκεί να παραμείνει μέχρι και το τέλος της (32 - 28)

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Γιώργου Γριβοκωστόπουλου .......

εξακολούθησε να είναι η κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους να την απειλήσουν και κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 18 πόντους στο 34' λεπτό μέχρι που η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 53 - 39.

Η τέταρτη περίοδος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς ούτε σε αυτήν η Εράνη απειλήθηκε δείχνοντας ότι διαθέτει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού που θα την οδηγούσε στην απόλυτη νίκη, όπως και έγινε με σκορ 65-53.

Στα Στατιστικά του αγώνα οι παίκτες της Εράνης πέτυχαν:
Σταθόπουλος 15 πόντους
Καραμπάτσος 15 πόντους
Καυκής 10 πόντους
Σύλλας 9 πόντους
Μητρόπουλος Χαράλαμπος 7 πόντους
Δεσόπουλος 6 πόντους
Μπαρκάς 3 πόντους

Συμμετοχή χωρίς καλάθι είχαν οι Κωνσταντόπουλος, Κουτσογιάννης.

Η Εράνηομως έπαιξε και με αρκετές ελλείψεις όπως Σταματόπουλο, Μητρόπουλο Νάσο, Αθανασόπουλο Βασίλη, Ντουγερόγλου, Λάγαρη.

Από τον αγώνα υπάρχει και ένα "παρα-αθλητικό το οποίο έχει πλάκα και το αναφέρουμε για να γελάσουμε...
Στην δεύτερη περίοδο του αγώνα ο προπονητής της Κορώνης ένα λεπτό πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου βλέποντας ότι η Εράνη είναι δυο πόντους πίσω από την ομάδα του, πήρε time out και σε έντονο ύφος αλλά και πολύ δυνατά είπε στους παίκτες του:
"Από αυτούς θα χάσετε ρε;;; Τι διάολο; Χεσμένοι παίζετε;"
Για να λάβει την πληρωμένη απάντηση από θεατή της κερκίδας "Φροντιστής.... Ενα πακέτο pumpers στα παιδιά της Κορώνης..."